Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון המערכת PIONEER

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מבקש עזרה לכיוון המערכת והמגבר באוטו

רדיו דיסק : pioneer deh p 400 ub

מגבר : jbl gto1004

קומפוננט : morel dotech ovation 6

סאב : JBL GTO 1202D

יש לי מלא אפשריות ברדיו דיסק כמו :

preset equrlizer

high pass filter

bass bost

src lv adjust

eq setting 1

eq setting 2

loudness

sw setting

S.RTRV

ובנוסף אשמח לשמוע איך מכוונים את המגבר כמו שצריך כל ההגדרות של :

bass bost

PREQ

BP-OFF

LPF-FLAT-HPF

תודה מראש על העזרה

פורסם

קראת את הנושא הנעוץ? כי לפני שימליצו לך והכל ישמע לך סינית עדיף שתעבור קצת על המדריך ותבין מי נגד מי, ומה תפקידה של כל פונקציה שציינת.

פורסם

חפשתי קצת ומצאתי מישהו שכתב לכוון את המערכת ככה ...

עכשיו השאלה שלי אם לכוון ככה ולהשאיר את המגבר על הכי חלש בכייון של ה (100 מילי וולו)level input ו preq עם על 32hr ?

Subwoofer setting 1: Off, Normal, Reverse (???)

This setting depends on the box design and the way the port is tuned. If it is a sealed box, then it is normally advised to never play on REVERSE mode. Else, you can try for the best option by trial and error.

Subwoofer setting 2: 50-125 Hz ; -24 to +6

80Hz is the safest and best bet. Leave the SUB level to +2 or +4 as maximum. If the amp is tuned well, then 0 is the best.

EQ setting 1: Low (-6 to +6) Mid (-6 to +6) Hi (-6 to +6)

LOW can be set to +levels. MID is best left at 0. HI can be set to - levels or zero as it may turn very bright on higher levels.

EQ setting 2: Low 40-160 Hz ; Q1W,Q2W,Q1N,Q2N

Low is best at 100 or 80. Sometimes, 125 but not higher. Q1N or Q2N

Mid 200-2,000 Hz ; Q1W,Q2W,Q1N,Q2N

.5k to 1k. Q1W

High 3,000-12,000 Hz ; Q1W,Q2W,Q1N,Q2N

10k. Q1N

Loudness: Low, Medium, High

Medium

Bass: 0 to +6

0 - +2

SRC LV Adjust: "SLA 0 to +4"

0 - +2

High Pass Filter: 0 to 125 Hz

80hz

פורסם

מכיוון שאתה לא מבין כלום, אני אנסה לעזור לך בצורה ממש בסיסית כי אני לא מבין גדול.. (אחרי שיהיה לך את הבסיס תוכל להתקדם)

אז ככה נתחיל מהרדיו - אני אישית לא מפעיל שום פונקציה כמו לאודנס כי למיטב ידיעתי כל הפונקציות האלו נועדו לשחק עם הצליל בצורה אלקטרונית מה שמעוות את המוזיקה, הדבר היחיד שאני עושה זה מכבה את כל הפונקציות ובאיקולייזר שם את זה על קסטום ומשאיר הכל על אפס חוץ מהבאס שאני מוריד אותו למינוס הכי גבוהה.

מגבר - סאב שיהיה על LPF ובהרצים שלו תכוון על 80 הרץ, קומפוננט שים על HPF ושים בערך על 100 הרץ.

הרעיון של הכיוונים האלה זה ככה: ככול שתגביר את ההרץ אתה תשמע מהרמקול פחות צלילי באס, LPF= חותך תדרים כלפי מטה, סתומרת (זאת אומרת) שאם תשים את הסאב על 80 הרץ אתה תשמע צלילים שנמוכים מ 80 הרץ ומטה, HPF= חותך תדרים כלפי מעלה, כלומר אם תשים את הקומפוננט על 100 הרץ אז אתה תשמע צלילים מ 100 הרץ ומעלה, ככל שההרצים גבוהים יותר אתה תשמע יותר טרבל, ככל שיהיו נמוכים יותר תשמע יותר באס, לכן סאבוופר לא יכול לנגן צלילים של קומפוננט, אז הוא צריך לעבוד על התדרים שלו שהם נמוכים.

מקווה שעזרתי, אם טעיתי מצפה לתיקון שגם אני יחכים :p

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
פורסם

בהנחה שהRCA מהHU מחובר נכון למגבר,

את הhigh pass תפעיל על 80hz או 100HZ מה שישמע ל יותר טוב.

את הBass boost אל תפעיל,

לא במגבר ולא בHU.

src lv adjust אל תפעיל גם כן, הוא מוסיף עיוות.

• תוכן חדש...