Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אבקש עזרתכם בשני מישורים: גם המלצות על אתרי ביקור ולינה, וגם את כל השטיקים שנועדו לחסוך כסף, כגון היכן כדאי לנחות, היכן לשכור אוטו, היכן להחזירו או היכן ללון וכו'.

עקרונית, הם חושבים על הגעה לעיר ראשית, ומשם טיולי כוכב כאשר העיר נשארת הבסיס שלהם. אני אמרתי להם שלדעתי זהו לא רעיון טוב בגלל שהם אוטומטית כובלים ומגבילים עצמם.

משך השהות - כשבוע. החורף האירופאי גם מגביל, כי טיולי הרים או כפר יהיו בעייתיים בגלל שלג, שעלול לחסום פס או מעבר, אבל זהו סיכון שכדאי לדעתי לקחת. אגב, מה שמענין אותם בעיקר היא השהות בערים גדולות, ולא לישון בחציר באיזו חווה על הר...

אני המלצתי להם באופן גס את התכנית הבאה: נחיתה במילנו איטליה, ביום ה- 1 נסיעה לוונציה, אח"כ עליה לשוויץ דרך פס באלפים, לינה ב- חוּר או לפני (דיסנטיס וכדומה). למחרת להמשיך לברן ו/או ציריך וכו'.

הם לעומת זאת, חושבים על טיסה למינכן (יותר זול?) ומשם טיול כוכב או טיול לכיוון אוסטריה.

בקיצור, הבילבול גדול, ההיצע אדיר ואני מנסה לעזור להם בתיכנון וגם איך לחסוך כסף. אשמח לקבל עזרתכם.

תודה.

פורסם

קשה לסייע למי שאיני מכיר את טעמיו ואילוציו. מזג האוויר יכול מאוד להשפיע על הנאה מטיול ופה ושם גם על כבישים סגורים. לכן, כדאי מלבדוק לא רק מזג אויר צפוי אלא רב שנתי למרות שיש הפתעות. כמדומני, עדיף כעת דרום אירופה על צפונה.

לכן להבנתי זו לא עונה אופטימלית לאוסטריה ושוויץ. עדיף מרכז איטליה, מרכז או דרום צרפת, צפון או דרום ספרד או מדריד וטעימות מהאזור, למשל. יש עוד ואני מניח שמחירי טיסות הם שיקול.

יש לברר גם עלויות , אם יש להחזרת הרכב במקום אחר ממקום האיסוף גם אם בד"כ אין באותה מדינה.

לגבי טיול כוכב, אכן מגביל ולא הבנתי מה היא עיר גדולה- ורונה או עיר ענקית ועמוסה כמילנו, לדוגמא.

לגבי הרעיון שלך: מילאנו- ונציה - שוויץ. הכל אפשרי אבל: אם אפשר אעדיף לטייל כעת במרכז איטליה. אם חובה בצפון, אעדיף שדה קטן ועיר בינונית כברגאמו או ורונה. קרוב יותר לונציה. ממילאנו עם רכב הייתי מתרחק והמרחק בינה לונציה- גדול. בשוויץ חלק מן הכבישים סגורים ואולי דורשים שרשראות- שווה לבדוק.

כלומר: שדה ועיר גדולים, מרחק גדול לונציה, חזרה ארוכה לשוויץ שהיא קרה. דברים פשוט לא מסתדרים היטב.

כדי לבנות מסלול הגיוני שלא רץ לכל הכיוונים ואינו משיג דבר יש לבחון מזג אויר וחשוב יותר עדיפויות של הזוג. אם אין להם מושג מה רוצים ויש להם ציפיות לא ראליות, הזהר ביעוץ שכן אתה עלול לשאת באחריות מבחינתם.

פורסם

האיים הקנאריים. מזג אויר טוב, אוכל טוב, מחיה זולה.

טסים דרך מדריד ואז עוד שעתיים טיסה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

יוכלו לקבל שלג בדולומיטים, בדרום שוויץ בלי להכנס יותר מדי או בגיחה מערבה לכוון מונט בלאן. אם ינחתו ברומא כנראה יראו שלג באברוצו- גראן סאסו, יש לבדוק.

כמובן, לעתים בכל מקום.

• תוכן חדש...