Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מושג האמת אם זה מתאים לפה, אם לא אז בבקשה תעבירו לאן שצריך.

יש ברשות אבא שלי סיטרואן קסנטיה שנת 2000, ששירת אותי ב3 שנים האחרונות רצופות בבעיות תקלות תיקונים וכו', עד שיום בהיר אחד המנוע התחיל לעשות רעשים והמנהל מוסך אמר שהדרך היחידה היא מנוע חדש, דבר שלא משתלם מאף בחינה.

המנהל מוסך אמר לאבא שלי שאפשר לגרוט את האוטו, אבל מחיפוש קצר שביצעתי הבנתי שזה עובד רק על מכוניות שמעל 20 שנה על הכביש..

בקיצור, מה אני עושה עם האוטו הזה?!

פורסם

תוכנית הגריטה כרגע בכלל מושהת בגלל שנגמר התקציב (תוך יום אחד). ובין כה וכה המכונית שלך חדשה מדי בכדי להגרט. האפשרות היחידה שלך היא למכור את הרכב as is ובמחיר נמוך או למכור אותו לחלפים\ברזל (כנראה שלא תרוויח מזה המון...)

מצד שני, אם מנהל המוסך שלך אמר לך שהאוטו שלך זכאי לגריטה, אולי לא כדאי למהר להאמין לדיאגנוסטיקה שלו שהמנוע גמור...

פורסם
מצד שני, אם מנהל המוסך שלך אמר לך שהאוטו שלך זכאי לגריטה, אולי לא כדאי למהר להאמין לדיאגנוסטיקה שלו שהמנוע גמור...

הבחנה מעניינית :-)

פורסם

אולי יש חוסר הבנה:

הוא ממליץ לך לגרוט את האוטו ולקבל את משקלו בברזל (כמה מאות שח) ולא להשתתף בתוכנית הגריטה

מתוך הנחה שהמנוע באמת גמור, יש לך אפשרות להשקיע 5000-10000 שח במנוע מיבוא או לגרוט את האוטו. אם שאר האוטו בונבוניירה אולי שווה לך לבלוע את הצפרדע ולהחליף מנוע, אחרת תיפרדו כידידים לשעבר ותקנה רכב אחר

פורסם
אולי יש חוסר הבנה:

הוא ממליץ לך לגרוט את האוטו ולקבל את משקלו בברזל (כמה מאות שח) ולא להשתתף בתוכנית הגריטה

מתוך הנחה שהמנוע באמת גמור, יש לך אפשרות להשקיע 5000-10000 שח במנוע מיבוא או לגרוט את האוטו. אם שאר האוטו בונבוניירה אולי שווה לך לבלוע את הצפרדע ולהחליף מנוע, אחרת תיפרדו כידידים לשעבר ותקנה רכב אחר

האוטו הזה גועל נפש, לפחות פעם בחודש ביקרתי במוסך בגלל נזילות שכל פעם הגיעו מצינור אחר שהתפוצץ, המנהל מוסך נראה לי גם כן נוכל לא קטן האמת..

מה אתם אומרים, יש סיכוי להפטר בכלל מהאוטו הזה איכשהו?:|

פורסם

קודם כל אם נראה לך שמנהל המוסך הוא נוכל אז כדאי לך להחליף מוסך ולקהל חוות דעה מעוד אדם,

ואם הבעיות שנתקלת בהן עם הרכב היו רק בעיות של צינורות ש"מתעייפים" ומתפוצצים עם הזמן

אולי כדאי לעשות החלפה מעמיקה ולראות איזה מהצינורות דורש החלפה מראש,

ולא לחכות עד שיתפוץ ותתקע או שיהיה נזק בגלל זה ותוכל להמשיך להשתמש ברכב.

so far so good so what

פורסם
קודם כל אם נראה לך שמנהל המוסך הוא נוכל אז כדאי לך להחליף מוסך ולקהל חוות דעה מעוד אדם,

ואם הבעיות שנתקלת בהן עם הרכב היו רק בעיות של צינורות ש"מתעייפים" ומתפוצצים עם הזמן

אולי כדאי לעשות החלפה מעמיקה ולראות איזה מהצינורות דורש החלפה מראש,

ולא לחכות עד שיתפוץ ותתקע או שיהיה נזק בגלל זה ותוכל להמשיך להשתמש ברכב.

צודק במה שאתה אומר, אבל למען האמת קיבלתי את האוטו מאבא בתור נער מתלהב שרק רוצה לקרוע את האוטו, ובשנתיים מתוך 3 רק קרעתי את הרכב ולא טיפלתי בו כמו שצריך (חוץ מטיפולי 15 אלף או פעם בחצי שנה), ועד שקיבלתי שכל כבר היה מאוחר מידי..:?

אבל בכל אופן לא סבלתי את האוטו הזה, ואפשר לומר שהשמדתי אותו במו ידיי ברוב טיפשותי..

מה שבטוח זה שלמדתי את הלקח ואני לא אתייחס ככה לרכב שאני אקנה בקרוב מהכסף שלי :)

• תוכן חדש...