Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
חבילה מגרמניה שנשחלה לארץ ב17/03. עדיין אין לה זכר מלבד הודעה באתר הדואר "הפריט נשלח מגרמניה בתאריך 17/03/15".

למה לא מעכדכנים על תהליך שהחבילה עוברת בארץ?

בגרמניה החבילה נשלחה תוך יום מרגע הפנייה לDHL, כל שלב נשרם ומתעדכן באתר.

אני לא מבקש הרבה, רק חצי מהיעילות של השירות הגרמני.:mm_mad:

עדכון, 05/04/15

הגיעה הודעת דואר רשום, נגשתי לסניף המקומי, רואה את החבילה שלי. שמח מאושר פונה לפקידים שמכירים אותי, מצביע על החבילה, מוסר את ההודעה, משלם את המע''מ.

ואז הפקידה אומרת לי, רגע, ההודעה היא לא עבור החבילה מגרמניה, אלא על חבילה שהזמנתי כשבוע מאוחר יותר מסין :shock:. את ההודעה על החבילה טרם שלחנו, היא אומרת.

טוווב..

משום מה לא מסתדר לי המע''מ שהתבקשתי לשלם, 158 ש''ח כאשר העלות כולל המשלוח עומדת על 1300 ש''ח. על המדבקות שעל הקופסה לא צויין ערך החבילה, והחבילה לא נפתחה.

אני מופתע לטובה.

רוצים לנחש מה מעמד החבילה באתר הדואר?

עריכה אחרונה על ידי Murik

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

בדיוק..

כששאלתי את הפקידה למה לא עודכן מצב החבילה באתר, היא אמרה לי שבכל תחנה בה עוברת החבילה אמורים לסרוק אותה וכך ניתן לעקוב אחר התקדמותה לסניף המקומי. כנראה שלא סרקו את החבילה באף תחנה עד להגעתה לסניף המקומי.

התנהלות כמו ברפובליקת בננות.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
הלוואי.

זו בהחלט משמעות הסטטוס. א-ב-ל מהנסיון שלי, זה לא כך. הסטטוס "הפריט נשלח מ.." או לפעמים "הפריט התקבל מ..." מופיע ימים ולפעמים שבועות אחרי הסטטוס האחרון בדואר ארץ המוצא, ולכן אני מאמין ששניהם בפועל מוזנים בהגעת הפריט ארצה.

במערכת מעקב משלוחים נורמאלית הסטטוס הראשון היה צריך להיות "הפריט נשלח מ..." ואחריו ,"הפריט התקבל מ...". בפועל, מעולם לא ראיתי את שניהם אחד אחרי השני, מה שמחזק את הטענה.

בכל חבילה ששלחתח מארה"ב ומסין ללא יוצא מהכלל הסטטוסים מתחלפים ביחד באתר של ארץ המוצא ובאתר של דואר ישראל.

אני מזמין כ 10-14 חבילות בחודש באופן קבוע, למעט פאקים של 0 עדכונים עד הגעה לסניף הדואר, המצב הזה עקבי לחלוטין.

תנסה להעיף מבט בפעם הבאה שאתה שולח דרך usps למשל

פורסם

אני מזמין כ-10 חבילות בחודש (אך חלקן ללא מעקב) ועוקב אחרי הסטטוס מספר פעמים ביום.

כל ההזמנות שלי מארה"ב הן USPS.

:turn-l:
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בתאריך 16/04/15 (אתמול) קיבלתי הודעה לגשת לקבל דואר רשום בסניף בו מתנהל תא הדואר שלי. כתוב: הישוב השולח - ירושלים. אבל כאשר הקלדתי את מס' הרישום באתר של הדואר, קיבלתי:

מידע על פריט דואר רשום RRXXX6509XXIL

דבר הדואר האמור התקבל למשלוח בתאריך 13/04/2015 באמצעות יחידת הדואר נמל תעופה

בן גוריון אשר בלוד נמל תעופה. דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר XXXX אשר בתל

אביביפו.

בתאריך 16/04/2015 הוזמן הנמען לסור אל יחידת הדואר כדי לקבל את דבר הדואר.

2 שאלות:

1. האם ירושלים מטיסים את הדואר שלהם למרכז, דרך נתב"ג במיקרה זה? מרשים מאד.

2. אם הפריט הגיע לנתב"ג בתאריך 13/04, כיצד זה ייתכן שכבר 3 ימים מאוחר יותר הוא הגיע לסניף שלי? איך כל כך מהר? עד כמה שאני יודע, יש לפחות 20 דקות נסיעה בין ת"א לנתב"ג, או שאני מפספס כאן משהו?

פורסם

יפה לך, לי יש חבילה שנחתה בארץ ב-1/4 ועד היום לא נמצאו עקבותיה

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

לי יש חבילה שנחתה ב4/4 בישראל, לפי המעקב בחול חזרה לפולין, ומשם חזרה שוב לישראל ב16/4 מקווה שהפעם תגיע ליעדה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

כבר פעמיים עבר עלי הסצנריו הבא (על פי מעקב המשלוח בדואר):

נשלח מתל אביב

יום אחרי לא היית בבית אז לא נתנו לך את זה (אין שום פתק)

יומיים אחרי הגיע לסניף הדואר

יום אחרי - הפתק הורוד מגיע לתיבה...

נראה לי שאני שותף בעל כורחי לשיפור זמני הדואר הממוצעים.

פורסם

סססעמק!!

חבילה שנשלחה אלי מאשדוד לירושלים, "התקבלה ב2/4 באמצעות יחידת הדואר רובע ט אשדוד".

מאז נעלמו עקבותיה.

מה לעזאזל קורה שם בדואר?!

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

חבילה מבריטניה ששולמה באיביי ב-31.03 הגיעה היום - 20.04 (לא רשום).

כמעט שלושה שבועות. אפילו מאירופה לוקח המון זמן :\

• תוכן חדש...