Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

לאחר התקנת קומפוננט מורל טמפו והחלפת יחידת ראש (פיוניר 5450) הסאונד אמנם השתפר פלאים אבל הווליום לפתע משום מה נמוך לאחר כיוונים חוזרים ונשנים. (לפני כן היו לי 4 זוגות של רמקולים מקוריים שבהם שמעו בווליום חזק יותר, הקדמיים הוחלפו בטמפו והאחוריים נשארו כאשר ביטלתי אותם דרך הפאנל) רעיונות מישהו?

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם
מגבר יש?

שכחתי לציין, אין מגבר - הקומפוננט מחובר ישירות ל HU אבל אני שוב חוזר ומציין שעם הרמקולים הקודמים המקוריים (4 זוגות סה"כ,(20W לרמקול!) שמעו חזק יותר. יש מצב שהרמקולים צריכים "להפתח" ואז ישמעו גם טוב יותר?

לחילופין, השאלה שלי - האם התקנה לא מקצועית יכולה לא לנצל מספיק את הרמקול ולא להפיק ממנו את המיטב (סאונד ועוצמה)?

פורסם
בפיונירים אפשר להגדיר ווליום שונה לרדיו, ל CD ול AUX. תבדוק שווליום של ה CD מכוון למקסימום.

נתתי +2 ב GAIN של ה USB/SD, האם הסט הזה לא נציל בכלל ללא מגבר?..

חוץ מהווליום הסאונד הוא פשוט סאונד פשוט לא טוב

פורסם

קודם כל, אל תשווה 4 רמקולים ל 2.

דבר שני, כשאין מגבר, נתון חשוב הוא נצילות האלמנטים.

הרץ למשל נצילים יותר ממורל ויישמעו חזק יותר ללא מגבר.

העוצמה הנמוכה גורמת לכך שאתה מגביר הרבה בר"ד ומכניס עיוות גבוה.

פעם הבאה מומלץ להתייעץ לפני הקניה עם מישהו שיבין את המצב הספציפי והציפיות הספציפיות שלך מהמערכת שלךס ולא רק לעשות מה שכולם עושים.

איך מתקדמים מכאן?

תחבר את האחוריים בחזרה ותרוויח תוספת עוצמה.

כאשר תוסיף מגבר- גם העוצמה וגם האיכות ישתפקו

פורסם

יש בפורום המכירה כמה וכמה הזדמניות טובות למגברים בסכמומים האלו.

קח בחשבון תוספת של חיווט והתקנה.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...