Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בררשותי סובארו אימפרזה 96 נפח 2000 160 כ"ס 106k. בעת נסיעה הרכב נחנק ומגמגם אבל התופעה לא סדירה.

הרכב יכול ליסוע מעולה ובנסיע אחרת להיחנק בוצעו ברכב כמה וכמה דברים: אינפוזיה וניקוי מיצערת בספריי במוסך,לאחר מיכן הרכב נוסע מעולה לתקופה של חודש חודשיים. התופעה חוזרת אבל לא סדירה כך שקשה לעלות על הבעיה. במוסך אחר נאמר לי שהרכב מאחר ולכן יעשו לי עידכון תוכנה,ביצעתי גם החלפת פלגים וטיפול. הרכב פיקס למשך חודשיים לאחר מיכן שוב זה חוזר ואני נוסע ככה. פיתאום נידלקת לי מנורה "בדוק מנוע", חיבור לסקנר מראה חיישן אוויר דלק מחיקת תקלה והיא חוזרת לאחר פרק זמן,הרכב נחנק בגז פיתאום זה יכול ליהיות באמצע טורים באמצע לחיצה. אני מחליף דלק ל98 אוקטן פעמיים ופיתאום המנורה ניכבת ולא חוזרת שוב,בוצע בדיקת סקנר-הכול תקין ניקיתי מיצערת עם ספריי לבד והכול פיקס שוב לפרק זמן ואז הרכב ממשיך בתופעה רק שאכשיו אני מרגיש ירידה בכוח הסחיבה של הרב וזה הולך ומחמיר,בוצע בדיקות בסקנר במוסך אחר והכול תקין ביצעו לי קידום הצתה עליית הטורים ב300 סל"ד ואיפוס המחשב,נאמר לי ליסוע לאט ועדין עם הגז למשך 40 ק"מ ואז המחשב ילמד את הנהיגה שלי הטורים ירדו לבד ואוכל ליסוע רגיל עם לחיצות בכיף.

הרכב שוב פיקס ואז מקרטע וחותח שוב.הרכב לא ניכבה ברמזורים. עם למישהו יש כיוון או רעיון או שניתקל/שמע על תופע כזואת או דומה אשמח לכול רעיון/עצה וגם בקטנה ביותר. תודה לכולם על הסבלנות ליקרוא את מה שכתבתי:cry:

פורסם

צודק טעיתי הרכב שנת 2006 ,ניקוי בית מיצערת ביצעתי פעמיים, פעם במוסך ופעם לבד שני הפעמים היו עם ספריי ולא פרקו מיצערת לניקוי על השולחן!!! אתה חושב שניקוי יסודי במוסך יכול אולי ליפתור את הבעיה אני מוכן לנסות:?

פורסם
שלום לכולם.

בררשותי סובארו אימפרזה 96 נפח 2000 160 כ"ס 106k. בעת נסיעה הרכב נחנק ומגמגם אבל התופעה לא סדירה.

הרכב יכול ליסוע מעולה ובנסיע אחרת להיחנק בוצעו ברכב כמה וכמה דברים: אינפוזיה וניקוי מיצערת בספריי במוסך,לאחר מיכן הרכב נוסע מעולה לתקופה של חודש חודשיים. התופעה חוזרת אבל לא סדירה כך שקשה לעלות על הבעיה. במוסך אחר נאמר לי שהרכב מאחר ולכן יעשו לי עידכון תוכנה,ביצעתי גם החלפת פלגים וטיפול. הרכב פיקס למשך חודשיים לאחר מיכן שוב זה חוזר ואני נוסע ככה. פיתאום נידלקת לי מנורה "בדוק מנוע", חיבור לסקנר מראה חיישן אוויר דלק מחיקת תקלה והיא חוזרת לאחר פרק זמן,הרכב נחנק בגז פיתאום זה יכול ליהיות באמצע טורים באמצע לחיצה. אני מחליף דלק ל98 אוקטן פעמיים ופיתאום המנורה ניכבת ולא חוזרת שוב,בוצע בדיקת סקנר-הכול תקין ניקיתי מיצערת עם ספריי לבד והכול פיקס שוב לפרק זמן ואז הרכב ממשיך בתופעה רק שאכשיו אני מרגיש ירידה בכוח הסחיבה של הרב וזה הולך ומחמיר,בוצע בדיקות בסקנר במוסך אחר והכול תקין ביצעו לי קידום הצתה עליית הטורים ב300 סל"ד ואיפוס המחשב,נאמר לי ליסוע לאט ועדין עם הגז למשך 40 ק"מ ואז המחשב ילמד את הנהיגה שלי הטורים ירדו לבד ואוכל ליסוע רגיל עם לחיצות בכיף.

הרכב שוב פיקס ואז מקרטע וחותח שוב.הרכב לא ניכבה ברמזורים. עם למישהו יש כיוון או רעיון או שניתקל/שמע על תופע כזואת או דומה אשמח לכול רעיון/עצה וגם בקטנה ביותר. תודה לכולם על הסבלנות ליקרוא את מה שכתבתי:cry:

היי

האם הוחלפה רצועת זימון ?

במידה ולא יתכן שיש מותחן שמן שנוזל ורצועת הזימון רופפת ועקב כך זזה שן בטיימינג.

מה שגורם לפיגור הצתה.

בנוסף הייתי מחליף לבדיקה את חיישן כמות האוויר לחדש.

אני ממליץ היא להכניס את הרכב למרכז שרות מורשה יפנאוטו על מנת לבדוק את הרכב ביסודיות.

יום נעים

אייל מסובארו

פורסם

הוחלפה רצועת טיימינג ב87000 הרכב עומד כרגע על107000 אין מנורה דלוקה בלוח שעונים על חיישן maf או כל חיישן אחר,בעבר נידלקה לי מנורה על חיישן תערובת אויר/דלק,אך היא ניכבתה לבד ועד היום כ3-4 חודשים לא חזרה לידלוק. ...אתמול הרכב נסע בסדר...אבל הבעיה תופיע פיתאום...ברכב אין כבלי הצתה,יכול ליהיות שזה אחר מהכוהלים שיש ברכב?הבעיה בלהכניס למוסך זה שאני מגיע למוסך אז הרכב עובד מצויין!!!אולי ידוע לך איזו בדיקה אני צריך להגיד למוסך ליבדוק?

• תוכן חדש...