Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי השבוע מאיביי ארה"ב מדבקות וויניל סטייל "רייסינג"(שניי פסים שחורים רחבים לאורך הרכב על המכסה מנוע והבגא'ז)ואני מחפש בעל מיקצוע תותח בתחום שיאכל להדביק לי אותם על הרכב (כשיגיעו בעוד כשלושה שבועות)שיהיה עבודה טובה,ישרה ומיקצועית ללא בועות אוויר ,על מי הייתם ממליצים לי בעיניים עצומות? רצוי באיזור המרכז,חולון/ראשל"צ.

תודה רבה מראש ולילה טוב לכולם.

פורסם

מה הפחד לעשות את זה לבד?

זה כמה שלבים פשוטים:

1 - לנקות את הרכב, אישית הייתי עושה פלסטלינה באזור שרוצים להדביק עליו.

2 - להדביק איזולירבנד לאורך כל הרכב (מהמכסה מנוע עד האגזוז), לצד המקום שרוצים להדביק עליו את פסי המרוץ.

3 - לראות שהכל ישר.

4 - להתחיל להדביק את המדבקה בזהירות, להוריד כל פעם כמה מילימטרים ולמשוך עם כרטיס פלסטיק.

במקרה שלא הלך, תזמין עוד מדבקה במחיר מגוחך לעומת הארץ ותפנה לאיש מקצוע :).

פורסם

זה לא כל כך פשוט כפי שזה נראה לאדם חסר נסיון ,מה גם שמחיר הקיט מדבקות הללו +המישלוח מארה"ב מסתכם בכמה מאות שקלים(לא זול במיוחד),ובו לא נשכח גם את זמן ההמתנה לפריט(חודש)במידה והנסיון הראשון לא צלח ,לדעתי עדיף לו לשלם עוד קצת לבעל מיקצוע בתחום ולקבל עבודה יפה ומיקצועית .

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אם אתה לא רוצה בועות תערבב מעט מאוד סבון כלים בשפריצר עם מים ואחרי שהאוטו נקי תרסס על האיזור המבוקש ותדביק. המים והסבון יעזרו לך להוציא את הבועות. אחרי יש להמתין לייבוש מלא

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

כדאי בכלל להדביק את זה או לוותר ולהשאיר את הרכב לבן מקורי?אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.

החומר ניקוי לשמשות הכחול מתאים למשימה?

פורסם
מדובר על שברולט קמארו בדיוק כפי שמופיע בתמונה שצירפתי.

אגב,הקיט מדבקות שהזמנתי מארה"ב לא בדיוק כמו בתמונה המצורפת אלה מדגם "משודרג יותר" ,הפסים על המכסה מנוע באותה צורה רק בצבע שחור מט עם להבות בלבן.

אשמח מאוד לשמוע עוד דעות מחבריי פורום לגביי יפה או מיותר.

פורסם

הקיט מדבקות שרכשתי הוא כמו שמופיע בתמונה המצורפת (מספר 3),מה דעתכם? יפה או להשאיר מקורי?

התמונה לא עולה,איתכם הסליחה.

יום טוב.

1982-92 Camaro Stripe Kit "Heritage" Style 25th Anniversary RS Racing Hood Kit

• תוכן חדש...