Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים רכשתי פונטו איבו, ונראה לי שהרמקולים שם לא משהו.

אני מחפש להחליף אותם, אבל לא צריך משהו מטורף. אין לי כוונה, כרגע לפחות, להוסיף מגברים, סאבים וכו'. אני בסך הכל רוצה שהמוזיקה שמתנגנת מהרדיו תשימע טוב.

יש באוטו דיפו מבצע על רמקולים של פיוניר, דגם TS-G1614R.

אלה הרמקולים - http://www.pioneerisrael.co.il/index.php?dir=site&page=products_items&op=view&cs=123

המחיר לזוג רמקולים כאלה באוטו דיפו - 160 ש"ח.

האם הם יעשו בשבילי את העבודה? האם הם שווים את המחיר?

אשמח לעצות. תודה!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

עם השקעות בסכום כזה, עדיף שתשאר עם המקורי.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

צליל לא חלק מספיק. אני מרגיש שכשאני שומע מוזיקה, אני לא שומע את כולה אלא מאבד הרבה מהאיכות שלה.

אז אני לא מחפש עכשיו להתפרע עם מערכת של 5000 שקל, אבל כן לשים משהו שייתן סאונד קצת יותר טוב.

בפונטו הקודמת שהייתה לי היו רמקולים של LIGHTNING AUDIO שקניתי באוטודיפו ב300 שקל, ומקדימה רמקולים של LG שקיבלתי בחינם באוטומוטור, הרכבתי אותם והיה אחלה. הסאונד היה נשמע מעולה בשבילי. אני לא מהמופרעים.

בקיצור, סאונד סבבה במחיר טוב. יש דבר כזה?

Always go sideways

פורסם

יש כל דבר בכל מחיר, השאלה היא איפה הסטנדרט שלך עומד לגבי סאונד סבבה.

סאונד סבבה בשבילך זה לא סאונד סבבה בשביל מישהו אחר

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

כמו שאמרתי, בספייס שהייתה לי, היו רמקולים של LIGHTNING AUDIO מאחורה ושל LG מקדימה. האחוריים עלו לי 300 שקל, אני זוכר שהיה כתוב עליהם 3WAY, והקדמיים של LG היו נראים מאוד פשוטים, שקיבלתי אותם בחינם באוטומוטור.

איזה איכות כבר יכולה להיות ברמקולים כאלה? כמה כבר הם יכולים להיות מטורפים במחירים האלה? אז מבחינתי אלה היו סבבה לגמרי וענו לחלוטין על הציפיות שלי.

בוא נגיד, 4 רמקולים לרכב, בתקציב של עד 400 ש"ח. מה הכי טוב שאפשר למצוא?

6.5" כל הארבעה.

Always go sideways

• תוכן חדש...