Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי Q5

b_elad
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי יודע האם הדגם יוחלף בשנה הקרובה? אני שואל כיוון ששנת ההשקה 2008 וממש לא מתאים לי לרכוש ולגלות אחרי חצי שנה שהחליפו דגם.

שאלה נוספת, האם הייתם רוכשים את המנוע בנזין 2.0 TSI (המאד, 7.1 שניות מאפס למאה ) או את הדיזל (היותר חסכוני). שניהם עולים אותו המחיר, הדיזל קצת יותר זול, יותר חסכוני, אך פחות זריז ( 2 שניות הבדל).

פורסם

אין לי מושג לגבי ההחלפת דגם.

אענה לך לגבי הדגם בנזין 2.0T, יוצא לי לנהוג עליו לא מעט, זה הרכב של הסמנכ"ל שלי, ואני יוצא איתו לפגישות/נסיעות לא מעט ואני נוהג כשאני איתו, ככה הוא פנוי לדבר בטלפון וכאלה.

אז ככה:

הרכב מהיר, כמובן שזה משהו אינדבידואלי אבל הרכב זריז מאוד, נותן כשרוצים, אם מעבירים את הגיר למצב S אז אפילו עוד יותר טוב.

הרכב לא הכי נוח בעולם, לפחות בשבילי, הכיסאות משום מה קצרים מידיי במושב עצמו, כלומר התמיכה לרגליים לא טובה במיוחד.

כשלוחצים צריכת הדלק לא משהו בכלל, ודיי בקלות אתה מגיע לצריכה גבוהה בסביבות ה1-10 ומטה, אם נוהגים רגוע אפשר לקבל צריכה סבירה של 1-13 בערך.

הרכב מאובזר ברמה דיי טובה, לא זוכר הכול, אבל מאובזר טוב, בוא נגיד שלא מצאתי משהו שחסר, בקרת שיוט, אורות אוטומטים, וכ'ו...

איכות החומרים והעמידות שלהם עד כה בסדר גמור, הרכב בן שנתיים ועם 100 אלף קילומטר וקצת נכון להיום בצהריים.

הרכב עם גיר DSG עם 7 הילוכים, למרות כול הדברים הגרועים שנאמרים עליו, אצלנו הוא עבר 100 אלף קילומטר בשנתיים ולא היו בעיות עם הגיר, מלבד רעידות בפקקים, טופל במוסך ומאז יש שקט.

לדעתי הייתי הולך על הדיזל אם הכמה שניות האלה לא קריטיות לך, אתה תהנה מצריכת דלק עדיפה.

פורסם

אני לא חושב שיצא דגם חדש בשנתיים הקרובות, רק השנה הוא עבר מתיחת פנים.

קח בחשבון שלפחות בדגם של לפני המתחית פנים הרכב לא היה שיא האמינות.

מ.ל למיטב זיכרוני הגיר ב Q5 הוא לא אותו DSG7 שנמצא בסופר מיניז/משפחתיות של הקונצרן.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לגבי הגיר, יכול להיות, אין לי מושג. אני רק יודע שזה DSG7, הייתי בטוח שזה אותו אחד.

דווקא אמינות יחסית טובה, אבל כשאני נזכר עכשיו שלא רשמתי שלמשל חלקי הפלסטיקה לא שיא האיכות, לדוגמא תופסן סוכך השמש של הנהג נשבר אחרי שנה על הכביש.

הכפתור של בלם היד לדוגמא מתקלף.

תופסן משענת היד גם נשבר אחרי כשנה וחצי, כלומר אם מרימים את משענת היד ועוזבים היא נופלת ב"בום"! המנגנון נשבר.

אני בטוח שיש דברים ששכחתי..

פורסם

הQ5 רכב בעל אמינות נמוכה מאוד, גיר בעייתי, מנוע עם בעיות,פלסטיקים מתקלפים, פלסטיקים זולים בקונסולה, מולטימדיה עם גרפיקה שמלפני 10 שנים,גג פנורמי עם חריקות.

יש לי חבר עם הרכב הנ"ל והוא בוכה על היום שהוא קנה אותה, חצי מהזמן הרכב במוסך.

יש אלטרנטיבות טובות יותר: XC60, X3, EX37

ואם תחכה קצת X4, MACAN

יום טוב

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
אין לי מושג לגבי ההחלפת דגם.

ודיי בקלות אתה מגיע לצריכה גבוהה בסביבות ה1-10 ומטה, אם נוהגים רגוע אפשר לקבל צריכה סבירה של 1-13 בערך.

הרכב עם גיר DSG עם 7 הילוכים, למרות כול הדברים הגרועים שנאמרים עליו, אצלנו הוא עבר 100 אלף קילומטר בשנתיים ולא היו בעיות עם הגיר, מלבד רעידות בפקקים, טופל במוסך ומאז יש שקט.

התיבה היא S tronic רגילה עם 8 הילוכים, לא DSG (ובטח לא 7). מעניין למה היו רעידות בפקקים...

ולגבי צריכת הדלק, בסדר.

פורסם
הQ5 רכב בעל אמינות נמוכה מאוד, גיר בעייתי, מנוע עם בעיות,פלסטיקים מתקלפים, פלסטיקים זולים בקונסולה, מולטימדיה עם גרפיקה שמלפני 10 שנים,גג פנורמי עם חריקות.

יש לי חבר עם הרכב הנ"ל והוא בוכה על היום שהוא קנה אותה, חצי מהזמן הרכב במוסך.

יש אלטרנטיבות טובות יותר: XC60, X3, EX37

ואם תחכה קצת X4, MACAN

יום טוב

XC60 שקלתי. גם זה דגם שיצא ב 2008. שניהם (הוא והאוודי) מרגישים קצת מיושנים בקטע של המערכת והאלקטרוניקה.

פורסם
התיבה היא S tronic רגילה עם 8 הילוכים, לא DSG (ובטח לא 7). מעניין למה היו רעידות בפקקים...

ולגבי צריכת הדלק, בסדר.

בבנזין לפחות יש מד בלוח שעונים שמראה באיזה הילוך אתה נמצא, 7 זה המקסימום. http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9/%D7%90%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99/753/Q5/2.0-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98

לא הבנתי מה כוונתך בקשר לצריכת הדלק עם ה"בסדר" הזה?

פורסם
בבנזין לפחות יש מד בלוח שעונים שמראה באיזה הילוך אתה נמצא, 7 זה המקסימום. http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9/%D7%90%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99/753/Q5/2.0-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98

לא הבנתי מה כוונתך בקשר לצריכת הדלק עם ה"בסדר" הזה?

מצטט מתוך הלינק שלך:

"דגמי 2013 ואילך מגיעים עם מנוע 2 ליטר בנזין משופר ותיבת הילוכים אטומטית רגילה (8 הילוכים)"

מצד שני, לפני זה באמת הייתה תיבה רובוטית עם שבעה הילוכים, אני מתנצל על הטון בהודעה הקודמת.

צריכת הדלק שציינת מאוד אופטימית, בעיקר ה1-10 בלחיצה.

פורסם

קח בחשבון את המקאן בינואר היא פה החל מ350K

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...