Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולבו s60 2002-2004 בחירת דגם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתעניין כבר תקופה ארוכה בS60 בין השנים 2002-2004

אני מבקש שבאמת רק מי שיש לו מידע אמין ואמיתי על הרכב שיענה ולא כל מיני שמועות שההוא שמע מדוד שלו וכל זה... :)

חלק אומרים לי שהמנועים עם הטורבו לא כדי להתקרב וחלק אומרים שזה סתם מיתוסים ושמועות ושהם מכוניות מצויינות הT5..

לגבי המנועי 2435 שמעתי ביקורות יותר טובות..

מישהו בבקשה יכול לעשות לי סדר בבלאגן?

לגבי צריכת דלק 1:8.5 בערך שזה סבבה בעיני.

עכשיו אם יש באמת בעיה בטורובו של T5, עד איזה שנים יש בעיה? יכול להיות שהיא נפתרה בשנתון מסוים?

אני רוצה שיהיה ריפודי עור, חימום מושבים, כיוון חשמלי, סאן רוף, טלפון מובנה, בקרת שיוט...

יש את זה רק בT5?

איזה "מחלות" נוספות יש לשני הדגמים האלה עם הטורבו או בלי...?

תודה לעוזרים... ואם יש משהו ששכחתי ורואי לציין אשמח אם תשתפו.

פורסם
שלום לכולם,

אני מתעניין כבר תקופה ארוכה בS60 בין השנים 2002-2004

אני מבקש שבאמת רק מי שיש לו מידע אמין ואמיתי על הרכב שיענה ולא כל מיני שמועות שההוא שמע מדוד שלו וכל זה... :)

...לגבי המנועי 2435 שמעתי ביקורות יותר טובות..

מישהו בבקשה יכול לעשות לי סדר בבלאגן?

לגבי צריכת דלק 1:8.5 בערך שזה סבבה בעיני.

..

אם מנוע- 2435 שאתה מציין משותף גם לדגמי ה- s80, אז כבעל s80-2003 עם מנוע 2435, 5צילנ...

הרכב אצלי כ 3 שנים, 121-122Kקמ, מטופל טיפולים שיגרתיים, ללא כל בעיות.

צריכת הדלק שציינת תלויה כמובן במאפייני הנהיגה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני בעל S-60 T-5 ממודל 2003 ואשתדל לעשות לך סדר :

א. צריכת דלק עירונית בסביבות 1:7, בין עירונית 1:12 וזה בנסיעה רגועה. בד"כ במשולב יוצא לי 1:9 - 1:9.5.

ב. אין כללים בעניין האמינות של המגדשים. הכול תלוי באיך הרכב תוחזק ונשמר, אצלי למשל הרכב עבר למעלה מ - 170,000 ק"מ עם הגיר המקורי ואין שום בעיות במגדשים. וככלל הרכב מגלה אמינות די גבוהה ביחס לדעות הקדומות שרבים מפיצים עליו.

ג. האיבזור שציינת לא קיים בד"כ בדגמים הבסיסיים, כשטלפון מקורי (לי יש) וגג נפתח היו בהזמנה מיוחדת.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

• תוכן חדש...