Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני

royik
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אנחנו מתכננים לקנות רכב נוסף למשפחה,סופר מיני.

ההתלבטות היא בין קיה פיקאנטו למיצובישי ספייס סטאר.

הרכב אמור לשמש אותי לנסיעה יומיומית בין עירונית בעיקר, סדר גודל של 50 קמ לכיוון. אז עניין האמינות, חסכוניות ונוחות נסיעה משחק כאן תפקיד חשוב

את הקאיה אני יכול לקנות ב74 אלף כולל הכל, אחריות של שבע שנים

המיצובישי מצד שני, יותר רועשת ופחות חלקה בנסיעה (היות והיא כוללת מנוע שלושה צילינדרים שהוא פחות חלק ויציב ממנוע ארבע צילינדרים- הפיקאנטו)

מצד שני, היא מאוד חסכונית בדלק. לדעתי פי 2

מה אתם חושבים שכדאי לי לקחת? מה אתם ממליצים? אגב, המיצובישי יקרה בחמש אלף מהקיה. חושבים שאפשר לרדת במחיר?

ואם יש לכם הצעה לדגם אחר דומה שלא שמעתי עליו ויכול להתאים- אשמח לשמוע.

תודה מראש לכל המשיבים!

פורסם

שתי הערות:

1. אתה בתחום רכבי המיני, לא סופרמיני.

2. אתם מכתוונים לנסוע די הרבה ובכבישים בין עירוניים, ולכן אני שואל האם הדגמים שהעלית מתאימים לצרכים - הן מבחינת הנוחות (הם יחסית קטנים) והן מבחינת בטיחות (בכל זאת למידות הרכב, ובמיוחד למשקלו, משמעות בטיחותית).

כמובן שקיימת שאלת התקציב.

אני עמדתי לפני בחירה דומה בתנאים דומים לפני כ-3 חודשים, התלבטתי בין הפיקנטו (בגרסה המאובזרת, 77 אש"ח בסוכנות היבואן) לבין המיקרה (80 אש"ח, 0 ק"מ מיד ראשונה פרטית ב"אלדן"), ובסופו של דבר אשתי החליטה שלצורך נסיעות יום יומיות באיזור חיפה-עכו וחיפה-יקנעם צריך רכב קצת יותר גדול - הגדלנו את התקציב ב-15 אש"ח ורכשנו סופרמיני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתשובות שלך ענית על חלק מהשאלות לגבי צריכת דלק בספייס קישקוש בלבוש אני קניתי פיקנטו מכל הבחינות

ממש לא קישקוש, בינתיים דיי עושה רושם של קיום הבטחות, וזה גם מצויין בהרבה ביקורות, בעיניי הפיקנטו בפאן הצריכת דלק זה על גבול הרמאות

פורסם

טיפה אוף טופיק: משהו שמשגע אותי בפורום: פן - יחיד של פנים. בניגוד לפאן - תעתיק עברי של של fun (הנאה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי תוריד את שיקול צריכת הדלק

ההפרש בין הצריכה בפועל לא יתקרב לפי 2 כפי שציינת אלא יהיה קרוב בהפרש קטן יחסית.

BMW E36 328------Pioneer p90rs

Eton PA800.4 + PA 560.2 + ECC 1200.1

Audio Development Double W600 + Double VIPERA F8

Audio Development MM4 +MM1

פורסם
טיפה אוף טופיק: משהו שמשגע אותי בפורום: פן - יחיד של פנים. בניגוד לפאן - תעתיק עברי של של fun (הנאה).

חחח קיבלתי, אל תשכח שחלק מהטעויות הן הקלדה/תיקון אוטו של מקלדות מגע....:lol:

פורסם
לדעתי תוריד את שיקול צריכת הדלק

ההפרש בין הצריכה בפועל לא יתקרב לפי 2 כפי שציינת אלא יהיה קרוב בהפרש קטן יחסית.

פותח השירשור לא ציין אפילו קילומטראז, ההבדל יכול בקלות להגיע ל30+ , בנסועות בינוניות+ זה כבר מתחיל להיות הבדל, החיוך בזמן התדלוק גם עוזר :-D

• תוכן חדש...