Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד קפרי

Dudys11
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בהצלחה בשיפוץ!

טוב יהיה לראות פורד קלאסית בערד, צריך לבדוק אבל אולי נשארו לי קצת חלקים בשבילך.

:-)

תודה אשמח לפרטים

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם, לאחר כחודשיים של עבודה על הצד המכני (יש עוד עבודה....)והכרת תחום האספנות הגעתי לשלב של פחחות וצבע. הבוקר נגררה הקפרי מערד לפחח שמצאתי במחיר מפתיע מאוד. אני אצלם תוך כדי את התהליך ואעלה תמונות. הבטחתי לפחח במידה שיעשה עבודה מצוויינת אני אפרסם אותו ברבים.

20131231_091530_resized.jpg

20131231_132451_resized.jpg

פורסם

בהצלחה!

תשמור על הפנסים בצדדים ( מאחורה ומקדימה ) מאוד מאוד קשה למצוא אותם , וגם כשמוצאים הם יקרים מאוד!

אם אתה צריך עזרה רק תגיד :)

דוד

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

פורסם

תודה על הצעת העזרה אני אשמור אותה להמשך.

צירפתי עוד תמונות של פירוק והכנה לפחחות.

שבוע טוב לכולם

20140102_101203_resized.jpg

20131101_164048_resized.jpg

1.jpg

5.jpg

6.jpg

4.jpg

3.jpg

2.jpg

פורסם

רכב יפה! תהנה!!!

לא מובן לי משהו - אשמח להסבר מהמבינים:

הקפרי, לפחות הראשונות, ניראות כמוו רכב אירופאי ואילו זה נראה כמו רכב אמריקאי... טמבונים מנופחים וכו,

כאילו שינו את הגישה. או שהתחילו ליצר אותם באמריקה?

תודה.

פורסם

זו קפרי שיוצרה בגרמניה במפעל שבו רוב ארסנל הרכבים יועד לאירופה ( פגושי כרום ועוד) אך מפעל זה גם בנה בפס ייצור קפרי שיועדה מראש לקהל בארהב.

לפי מה שאני יודע, לא היה ייצור סדרתי של קפרי בארהב אלא הכל מיובא.

פורסם

בהצלחה!

תחפש גלגל הגה חדש כי אחרי הפחחות הוא לא יהיה יפה.

כמובן ,שאתה יכול לעטוף את גלגל ההגה היפה שלך בניילון נצמד ועליו להלביש כיסוי כדי שיהיה מוגן מחומר פחחים, צבע, ריתוכים ומכות וכך אולי להציל אותו..:wink: .

שלמה דן גדרון

פורסם

שךום לכולם, הפחחות ממשיכה עם קילופים ושפשוף חומרי מילוי שונים וריתוכים. הדלת ומכסה תא מטען הוחלפו מהקפרי החומה. מחר אני נוסע להביא את שאר המרכב כדי להשתמש בכנפיים. מקווה להעלות תמונות חדשות מחר.

דודי

20140106_123755_resized.jpg

20140106_123900_resized.jpg

20140106_124245_resized.jpg

20140108_135017_resized.jpg

20140108_135034_resized.jpg

20140108_135125_resized.jpg

20140108_135249_resized (2).jpg

20140106_123702_resized.jpg

פורסם

אתה בדרך הנכונה, יופי של עבודה,

את הפתחים של האיתותים בכנפיים הייתי סוגר, קשה עד בלתי אפשרי להשיג איתותים המקוריים וזה גם מכער לטעמי,,

אגב הצבע המקורי מאוד יפה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
אתה בדרך הנכונה, יופי של עבודה,

את הפתחים של האיתותים בכנפיים הייתי סוגר, קשה עד בלתי אפשרי להשיג איתותים המקוריים וזה גם מכער לטעמי,,

אגב הצבע המקורי מאוד יפה.

אופיר תודה על הרעיון. אולי אסגור את האחוריים ואשאיר את הקדמיים, כך יהיו לי 2 ספייר.

דודי

פורסם

ידידי דודי ביקרתי במוסך היום ,יש התקדמות נראה לי שתוך שבוע הבחור צובע צבע ראשוני . כייף לראות ולשמוע את התלהבותך, גם אני סקרן לראות אותה אחרי הצביעה.

פורסם
ידידי דודי ביקרתי במוסך היום ,יש התקדמות נראה לי שתוך שבוע הבחור צובע צבע ראשוני . כייף לראות ולשמוע את התלהבותך, גם אני סקרן לראות אותה אחרי הצביעה.

הי עמי, נראה שהפחח עושה עבודה טובה ויסודית. מחר אני קופץ אליו להתרשם ולצלם, אתה מוזמן להצטרף.

דודי

• תוכן חדש...