Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שרציתי בוס, קניתי שנה שעברה מהום סנטר, תוך שבועיים מקסימום התייבשו והתחילו למרוח, עלו 70 שקל ובסוף כבר נגמר הזמן גם להחזיר. מאז, למדתי לקח , אם אתה רוצה משהו כזה כמו בוס, לחפש אחד טרי שהגיע מיד ולא ישב במדפים, או שפשוט עדיף לקנות מגבים MADE IN CHINA ב20 שקל ולהחליף מתי שצריך.

פורסם

תמודוד אותם עם סרגל ואת המספר שקיבלת תחלק ב 2.54.

לא בטוח שמה שמורכב אצלך זה מה שאמור להיות, המגב הימני קטן בהרבה מהשמאלי. תוודא שהוא לא נוגע במסגרת השמשה. אם כן נוגע - אז אמור להיות מורכב מגב קטן עוד יותר בצד ימין.

פורסם

לא בטוח שמה שמורכב אצלך זה מה שאמור להיות, המגב הימני קטן בהרבה מהשמאלי. תוודא שהוא לא נוגע במסגרת השמשה. אם כן נוגע - אז אמור להיות מורכב מגב קטן עוד יותר בצד ימין.

תודה,

הגודל הוא 18 21,

כך אמרו לי בחנות שמוכרת מגבים - לפי הקטלוג.

פורסם

איני חושב שכדאי לך להזמין מגבים מ-EBAY. קח בחשבון שעל המחיר - צריך להוסיך גם דמי משלוח ואז זה לא כ"כ משתלם כבר (בדקתי את זה לפני זמן לא רב).

קנה את המגבים הכי פשוטים ותחליף כל שנה (במידת הצורך).

alfa 156 2.5.

פורסם

אגב,

מדדתי וכיום מותקן לי 24 18,

אני חושב שמומלץ להצמד לגודל המקורי.

מה דעתכם?

פורסם

אל תקח את מה שרשום בקטלוג (שהוא לא של יצרן הרכב) כמובן מאיליו.

אם מגב 24 לא נוגע בשום דבר, אז הוא עדיף על מגב 21, כי הוא מנקה שטח שמשה גדול יותר.

ושוב - אם מגב 24 לא נוגע, אז לא סביר ש 21 זו המידה המקורית, זה הפרש די גדול.

פורסם
אל תקח את מה שרשום בקטלוג (שהוא לא של יצרן הרכב) כמובן מאיליו.

אם מגב 24 לא נוגע בשום דבר, אז הוא עדיף על מגב 21, כי הוא מנקה שטח שמשה גדול יותר.

ושוב - אם מגב 24 לא נוגע, אז לא סביר ש 21 זו המידה המקורית, זה הפרש די גדול.

נראה שהגודל הוא 19 21 כמו שרואים כאן וכאן אך כאן ניתן לראות שגם 24 מתאים.

כנראה שארכוש 24 ו 18 או 19.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בסוף הזמנתי מ- Ebay 18 24 - מהלינק הבא

עלה לי 52 ש"ח כולל משלוח.

המגבים שקטים ומנגבים היטב (בינתיים).

שמתי לב שמיד אחרי שקניתי המחיר קפץ לאזור ה- 100 ש"ח. (כנראה שהמוכר ראה שהמשלוח אלינו מאוד יקר)

• תוכן חדש...