Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הם מציגים זאת באופן כזה-

האישור שמשרד התחבורה נתן לנו הוא במסגרת הקיט, ואין אנו יכולים לחרוג ממנו.

מה כולל הקיט?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבארט פונטו ESSE ESSE

קיט ESSE ESSE כולל:

הגדלת ההספק לכדי 180 כ"ס, חיצונית ניתן להבחין בג'נט "18

מהן מציצים בלמי ברמבו מחוררים צפים במידות 305 מ"מ

מערכת פליטה עם דוד משופר וצנרת אמצע רחבה יותר

לשיפור הפליטה החופשית והביצועים.

קפיצי הנמכה משופרים.

סט בולמי Koni FSD

רביעיית צלחות בלימה מחוררות מאווררות.

סט רפידות ברמבו משופרות.

רביעיית חישוקי "18 עם אופסט רחב וצמיגי פוטנזה RE050 במידות: 205/40/18 . (צבע לבן או טיטניום לבחירת הלקוח).

פילטר אויר BMC .

ושדרוג תכנת מנוע ל 180 כ"ס (מאושר ברישיון הרכב).

המחיר לתופת ESSE ESSE עבור הפונוט עומדת ע"ס 26,000 ש"ח.

מקור

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

NINJMNKY

מדוייק פרט לשני דברים קטנים- מחיר הקיט עלה ל30K.

ו215.

אהה ושכחת מדבקה של ESSEESSE מאחורה. ;)

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

אם הקיט כולל את כל שיפורי המתלים והבלימה הנ"ל, הטענה של היבואן, שמידת הצמיגים המותרת מותנה בקיט, נראית על פניה סבירה, לא?!

פורסם
אם הקיט כולל את כל שיפורי המתלים והבלימה הנ"ל, הטענה של היבואן, שמידת הצמיגים המותרת מותנה בקיט, נראית על פניה סבירה, לא?!

כן, רק שאני התקנתי מתלים 14B של בילשטיין, ואני שם עוד מעט רפידות של TAROX.

על פניו אז כן, אך הוא גם סירב כאשר הצגתי פניו נתונים השוואתיים שמוכיחים שהסט שלי לא פחות טוב אם לא יותר טוב.

והצמיגים הנוכחיים שלי לא פחות טובים מהפוטנזה, אומנם הוא רק אנטרי לבל.. אבל הוא מספיק טוב.

פורסם

הקיט נמכר בכל העולם כיחידה נפרדת. הרכב מקבל מספר ומדבקה עם המספר שמוצלב עם מספר השילדה ומעודכן אצל היצרן. הרישום, בכל העולם, מותנה בהתקנה אצל מתקין אבארט' מורשה.

אני קיבלתי עם הרכב מסמך רשמי מהיצרן שמאשש את זה.

הקיט מגיע עם נספח נפרד לספר הרכב שבו כתובים כל השנויים, כולל מידות הצמיג. מצ"ב קישור להורדה:

http://www.abarthisti.co.uk/manuals/Abarth-Grande-Punto-Assetto-and-esseesse-Supplement.pdf

אגב בהחלט יש ספר רכב נפרד ויעודי לפונטו אבארט'. אתה יכול להוריד אותו מהרשת. בספר הזה אין ג'אנט 18, יש את מידת הצמיג שהיתה לך ו205/45/17 שלא מיובאת לארץ (יובאה בדגם הקודם). מצ"ב קישור להורדה:

http://www.abarthisti.co.uk/manuals/Abarth-Punto-Evo-Owners-Handbook.pdf

לענין הקיט, אתה בהחלט יכול לקנות וליבא את הקיט לבד. הסכום שתשלם עבורו יהיה בודאות נמוך מלקנות את רכיביו בנפרד.

אתה יכול גם להתקין אותו לבד אבל אז לא תקבל את אישור היצרן כמובן.

ג'אנט 18 בפונטו אבארט' קיים בכל העולם רק ביחד עם הקיט.

התנהלות היבואן כאן אולי לא נראית לך הגיונית אבל היא לפי הספר.

תוך כתיבת שורות אלו עולה לי הרעיון שאולי שווה שאתן לך את ספר הרכב של הקיט בו כן מצוינת המידה ותנסה ללכת עם זה למשרד הרשוי.

פורסם
כן, רק שאני התקנתי מתלים 14B של בילשטיין,

וזה חוקי...?

מבחינת שינויים ברכב, אנחנו רפובליקת בננות, אבל זה לא באשמת היבואן (לפחות לא ישירה).

פורסם
וזה חוקי...?

מבחינת שינויים ברכב, אנחנו רפובליקת בננות, אבל זה לא באשמת היבואן (לפחות לא ישירה).

מה חוקי? להחליף מתלים?

מבחינת המדינה לנשום בלי לידע אותם זה לא חוקי.

פורסם

ההגדרה המדויקת יותר במקרה הזה היא "מדינה טוטליטרית", לא רפובליקת בננות. חוץ מזה הכל נכון.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
הקיט נמכר בכל העולם כיחידה נפרדת. הרכב מקבל מספר ומדבקה עם המספר שמוצלב עם מספר השילדה ומעודכן אצל היצרן. הרישום, בכל העולם, מותנה בהתקנה אצל מתקין אבארט' מורשה.

אני קיבלתי עם הרכב מסמך רשמי מהיצרן שמאשש את זה.

הקיט מגיע עם נספח נפרד לספר הרכב שבו כתובים כל השנויים, כולל מידות הצמיג. מצ"ב קישור להורדה:

http://www.abarthisti.co.uk/manuals/Abarth-Grande-Punto-Assetto-and-esseesse-Supplement.pdf

אגב בהחלט יש ספר רכב נפרד ויעודי לפונטו אבארט'. אתה יכול להוריד אותו מהרשת. בספר הזה אין ג'אנט 18, יש את מידת הצמיג שהיתה לך ו205/45/17 שלא מיובאת לארץ (יובאה בדגם הקודם). מצ"ב קישור להורדה:

http://www.abarthisti.co.uk/manuals/Abarth-Punto-Evo-Owners-Handbook.pdf

לענין הקיט, אתה בהחלט יכול לקנות וליבא את הקיט לבד. הסכום שתשלם עבורו יהיה בודאות נמוך מלקנות את רכיביו בנפרד.

אתה יכול גם להתקין אותו לבד אבל אז לא תקבל את אישור היצרן כמובן.

ג'אנט 18 בפונטו אבארט' קיים בכל העולם רק ביחד עם הקיט.

התנהלות היבואן כאן אולי לא נראית לך הגיונית אבל היא לפי הספר.

תוך כתיבת שורות אלו עולה לי הרעיון שאולי שווה שאתן לך את ספר הרכב של הקיט בו כן מצוינת המידה ותנסה ללכת עם זה למשרד הרשוי.

טוב הספר של הגראנדה לא רלוונטי.

אבל מהספר של האיבו, אנו לא רואים משהו שאומר לא ניתן. אנחנו כן רואים ש"מסופק" עם הרכב מידה 17.

אין פה איסור, יש פה: מה מגיע עם...

אגב, הרעיון שלך?.. עמי?!! זה אתה??

יא שד משחת! :)

רעיון פיצוץ!

פורסם

כמו שכתבו לך כאן, נסה לדבר עם עומר גלברט - הבנאדם תותח ויש סיכוי טוב בהחלט שהוא יכול לפתור את הבעיה הבירוקרטית הזו.

בהצלחה...

We are the Human Race

פורסם

הפלא ופלא!, השגתי את האישור!.

כפי שחלקכם אמרו, כל שהיה צריך זה לנסות את מזלי במקום אחר.

• תוכן חדש...