Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפוסט הזה הוא פשוט חוות דעת על המוצר.

רכשתי אותו באוטוסטור לפני משהו כמו חודש.

למה? בעקרון אני משתמש בפחיות ריח של קליפורניה.

למרות הפחית, היה מן ריח מעט לא נעים כשהייתי נכנס לרכב.

לא משהו חמור...פשוט לא ריח שהייתי רוצה להכנס אליו לרכב, לא ריח מזמין.

אז מה יותר טוב מלחסל את הריח הזה עם "מחסל ריחות" או בשמו היפה יותר, "מנטרל ריחות"?

יש כל מיני מוצרים כאלה בחנויות הרגילות, אבל כרגיל לחבר בפורום הזה, זה לא סיפק אותי....לא שניסיתי משהו מהם, פשוט קורץ לי יותר כשיש לי חומר יעודי ואם אפשר אז ממותג ע"י חברה שמתמחה במוצרים לרכב, כמו מגווירס.

סתם ביום בהיר אחד, החלטתי שאני לוקח את החומר ומנסה אותו במזגן.

איך מיישמים? ככתוב על הבקבוק! פשוט לרסס מעט על האיזור הנגוע ולתת לחומר להתייבש מעצמו, לא לגעת.

ריססתי פעם אחת לתוך כל פתח של המזגן וזהו...חיכיתי...

ממש שניות אחרי הריסוס הריח נעלם והתחלף בריח נעים ומתקתק.

כבר עברו שלושה שבועות מאז היישום של החומר ואני עדיין מרגיש ריח עדין עדין של סוכריה/ משהו מתקתק (סורי, מזכיר לי סוכריה :? ).

אז חוות הדעת שלי היא מאוד חיובית על המוצר...ריסוס אחד וזהו, פיניטו!

אני לא יודע כמה זמן הוא יחזיק, הריח, אבל זה בהחלט יכול לחסוך לי פחיות רבות של קליפורניה אם פעם בחודש אתיז מעט ממנו לכל פתח של המזגן.

מה שטוב שהחומר יכול לשמש גם על הריפודים.

על הבקבוק כתוב שיש להתיז מעט על הריפוד עד שרואים שהריפוד לח ולא לגעת, לתת לחומר להתייבש מעצמו וזהו, הריח נעלם....כמה פשוט - ככה עובד.

קישור למוצר:

http://www.autostore.co.il/%D7%AA%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%9C-%D7%A8%D7%99%D7%97%D7%95%D7%AA-Meguiar-s.html

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

טוב לדעת. תודה

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
http://www.detailing.co.il/Product/odor-eliminator-710ml

נראה לי מחיר יותר שפוי

המחיר של המוצר עצמו זול ב 9 שקלים, השאלה מה מחיר המשלוח....קח בחשבון גם שבאוטוסטור מגיע שליח עד דלת הבית.

חוסך לך נסיעה והמתנה בדואר, בכל זאת אשמח לדעת מחירי משלוח מהאתר.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...