Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ההתלבטות שלי היא כזאת:

סיאט איביזה 2013 דגם 1.4 ידני 85 כ"ס מהחברה במחיר של 70 אלף.

פיאט פונטו איבו 2010/11 מנוע 1.4 ידני 77 כ"ס כמובן שיד שנייה במחיר של בערך 45-55 תלוי בשנתון.

הנסיעות שלי:

נוסע כ 600 ק"מ בשבוע (!!!)

אני לומד במרכז ובתקופות הסמסטרים (אוקטובר-ינואר ו פברואר עד מאי) אני נוסע המון. בשאר השנה אני נוסע פחות...עם הרכב הקודם שלי (פונטו שנת 97) יוצא לי בערך 18 אלף ק"מ בשנה.

מחפש רכב שיהיה נוח לשבת בו את הנסיעות הרבות. לא מפריעה לי ידני למרות שבפונטו אפשר לקנות רובוטית (איך הוא אגב?)

תודה חבר'ה

פורסם

רגע, אז 600 ק"מ בשבוע (מעל 30,000 ק"מ בשנה) או 18,000 ק"מ בשנה?

אם אכן אתה נוסע 600 ק"מ בשבוע, אז מבין שתי האפשרויות שציינת, הייתי הולך על הפונטו, ולו רק בגלל שהיא תהיה הרבה יותר חסכונית בדלק, ובכמות כזו של נסיעות זה משמעותי למדי (למעשה אולי אפילו הייתי ממליץ לך לשקול דיזל).

בנוסף קח בחשבון שקצת קשה ליעץ לך כשאתה מציג שתי אפשרויות שאחת מהן עולה פי 1.5 מהשניה. מן הסתם יש יתרונות בולטים לקניית רכב חדש בניילונים, אבל האם היתרונות האלה מצדיקים את ירידת הערך הקיצונית בשנים הראשונות זו כבר החלטה שלך.

פורסם

יש תקופות בהן אני מגיע ל 600 קמ בשבוע שזה בערך חצי שנה. בחצי הנוסף אני נוסע כ 200קמ בשבוע כך שאני מגיע לכ 18 אלף קמ בשנה

בנוגע לרכב

אני אוהב את הפונטו ויש לי ניסיון טוב איתן, אפילו בפונטו יש מצב לגיר רובוטי אוטומטי שזה מעולה.

מצד שני זה רכב שכבר עבר קצת קמ ולך תדע מה הוא עבר. מבדיקה באינטרנט לגבי צריכת הדלק ראיתי שלשניהן צריכה זהה

פורסם

ולמה לא לקנות פונטו חדשה במחיר של איביזה ? הפונטו זולה יותר לטיפולים והוצאות שלה גם זולות מהאיביזה. אבל רק ידני.

Tuning:lol:

פורסם

אני גם מצטרף לשאלה. פונטו חדרה עולה כ 95 אלף שקל... 25 אלף שקל יותר מהאיביזה.

אם אני כבר מוציא 70 אלף על אוטו אז נראה לי שעדיף חדש (איביזה).

ולכן ההתלבטות היא האם להוציא עוד 15-20 אלף ולהשתדרג מפונטו 2011 לאיביזה חדשה מהניילונים

פורסם

כאופציה נוספת לרכב משומש אפשר לבדוק גם את הפיג'ו 207 במסגרת התקציב שלך.

תוכל למצוא רכב כזה בחברות הליסינג שנתון 2010.

מדובר ברכב מאוד נוח שייתן לך פתרון טוב לנסיעות המרובות עם מנוע חזק וזריז, ודי מהנה לנהיגה.

בהצלחה

פורסם

בדוק את הפיאט פנדה החדשה. תעלה לך 65K, אולי אפילו פחות אם תקנה יד ראשונה מיבואן או חברת ליסינג.

קצת התמקחות ואני מניח שהיא שלך בסביבות 62K.

יש גם משומשות קלות, כאלה עם 4000 ק"מ בערך, שנמכרות סביבות 57K. זה כבר ממש זול, אתה מקבל רכבים משנת 2013, הרכב חדיש ונחמד ויש לו עיצוב כיפי.

הרכב עצמו גם פחות גניב מהאיביזה ככה שאתה תשלם פחות על ביטוח.

פורסם

אני מצטער אבל יש לי אנטי מסויים על פיג'ו...אני מעדיף בכסף הזה לקנות משהו שאני מכיר כמו הפונטו לדוגמה.

• תוכן חדש...