Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה DIN2 עדיף - PIONEER או JVC?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוכש מערכת מולטימדיה חדשה לרכב ולהלן 2 ההתלבטויות:

PIONEER AVH-X5500BT או JVC KW-AV71BT

בכל מקרה נשאר עם הרמקולים המקורים של הרכב ללא מגבר (לא נכנס להוצאות נוספות מעבר למערכות הנ"ל)

יש תמיד את האפשרות לקנות מערכת יבואן WL מסין המתאימה ספציפית לרכב אם זה לא יעשה את ההבדל לרכוש מערכת מוכרת כמו הנ"ל...

מי המנצח לדעתכם?:roll:

פורסם

אני יכול להגיד לך באופן כללי שהפיוניר עובדים מהר יותר מה JVC, אם כי לא התנסיתי עם הדגם הספציפי הזה של JVC.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בדגם PIONEER הנ"ל יש יותר פונקציות מה JVC כגון תמיכה באנדרואיד יותר אפשרויות כוונון סאונד לכן הייתי בוחר ב PIONEER

פורסם

תודה על החוו"ד... מכשיר אנדרואיד לא קיים אצלי בבית ולכן לא רלוונטי בשיקול דעת... בהנחה שאני עם רמקולים מהיצרן אתם חושבים שהפיוניר יוציא צליל טוב יותר

• תוכן חדש...