Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי עד 55K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש רכב משפחתי עד סכום של כ 55-60 אלף.

חשוב לי בעיקר שהרכב יהיה אמין, טיפולים לא יקרים וחסכוני בדלק כמה שאפשר.

יש לנו אוטו נוסף בבית יונדאיI20 .

אני נוסע כ 15 אלף ק"מ בשנה משולב עירוני ובין עירוני.

חיפשתי גם ביד 2 וגם בליסינגים , וכרגע יש לי שלוש הצעות מליסינג:

פורד פוקוס 2010 עם 78 אלף ק"מ

פורד פוקוס 2009 עם 60 אלף ק"מ

ניסאן טידה 2010 עם 78 אלף ק"מ.

שלושת המכוניות הוצעו לי במחיר של כ58-60 אלף פחות או יותר.

רציתי לשאול מבין ההצעות האלו מה נראה לכם הכי משתלם בשבילי, או שאולי כדאי לי בכלל אוטו אחר?

( חשבתי גם על I30, קיאה, מיצובישי לנסר 2010)

תודה מראש

פורסם

i30 מהמודלים הראשונים תכנס כנראה בתקציב במצב סביר ולא יותר.

לדעתי התמורה הכי טובה לכסף במשפחתיות מבחינת שנתון, אבזור, צריכת דלק, אמינות, מחירי טיפולים ובטיחות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חפש I30 2009/קאיה פורטה 2009/10-יש בחברות הליסינג בערמות.

ניסאן טידה במחיר שהוצע-עסקה סבירה בהחלט אבל לא היא ולא הפורד לטעמי ברמה של שתי אלו שהמלצתי.

ד"א-לפני רכישת הרכב שלי בסמלון עשיתי נסיעות מבחן על כל הרכבים הללו ופשוט חוץ מה I30 אף אחד מהם לא עשה לי את זה-עניין של טעם אישי,נוחות נסיעה,זריזות הרכב,צריכת דלק.

נשארתי עם הקאיה פורטה מול ה I30 ובחרתי ביודאי בזכות אבזור עדיף לטעמי-גג נפתח שאין בפורטה ליסינג.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה רבה על התשובות,

אז אני מבין שהטידה פחות משתלמת, לגבי הI30 פשוט כל מה שראיתי עד עכשיו היה עם קילומיטראז של מעל 90 אלף

ואני מעדיף אוטו עם קילומיטראז' כמה שיותר נמוך.

ההתנהגות בכביש זה פרמטר שפחות חשוב לי (עד עכשיו נהגתי בסוזוקי איגניס 2002) יותר חשוב לי לא להכנס יותר מדי למוסך

ושהטיפולים יהיו כמה שיותר זולים בגלל זה חשבתי דווקא על הטידה.

לגבי הפוקוס אמור להיות הבדל בין גירסאת ה5 ל4 דלתות מבחינת מחיר? וגם הבדלים מבחינת צריכת דלק,ביטוח וכו?

• תוכן חדש...