Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מזל...מקווה שנהג המשאית יקבל על זה בראש ממעסיקיו.

בכל מקרה חבר שלי ביצע תאונה לפני זמן לא רב (גם מזדה 6) ,הוא עף במהירות גבוהה על עמוד.

זה מה שקרה לרכב שלו:1185317_642624212425104_83756126_n.jpg?oh=46bf8e89afa2c3fa23fffb0b885653e8&oe=5234970B&__gda__=1379207433_ee71d407bce8ef3870e0f4e02c997b5f

הרכב שלו הוגדר "טוטאל לוס",אני לא רואה סיבה ששלך לא יוגדר כך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני באמת מודה לאל על הנס הזה שקרה אתמול ומשפחתי יצאה שלמה ובריאה ברוך השם.

נהג המשאית לא הכחיש או ניסה להימלט. להיפך הבנתי שהוא רץ בבהלה לאשתי והילד ודאג לשלומם.

לפי עוצמת הפגיעה ומה שאשתי מספרת הוא פשוט לקח פניה שמאלה (כאשר היא נוסעת ישר) מבלי אפילו להאט. פשוט חתך שמאלה.

הבנתי שהיה עוד רכב מסוג מאזדה 3 ירוקה מעורב , שניסה לעקוף את המשאית מצד שמאל מה שאומר שאם המשאית לא היתה פונה שמאלה התאונה יכלה להיגמר חזיתית עם המאזדה אז בדרך לא דרך, יצא לטובה והמשאית פשוט הגנה על אשתי והילד. נהג המשאית לא אותת על כוונותיו לפנות ונהג המאזדה ניסה לעקוף,רק שהוא במקרה הזה יצא מניאק וברח.

המצלמת רכב היתה מותקנת ברכב אני רק צריך לבדוק מה רואים ואם אני מסוגל לצפות בזה.

עכשיו מתחילה עבודת ניירת מתישה, מקווה לטוב.

ותודה לכם על האיחולים הלבביים והדאגה למשפחתי, זה באמת מחמם את הלב.

סעו בדרכים טובות, ואותתו על כוונותיכם בכביש.

פורסם

אני עם SLOWRIDE. לא רק שהכסף הגן על הילדים שלך, אתה גם תראה את רובו בחזרה, ככה שתעודד, ולך תבלה עם אשתך והילדים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

העיקר שהמשפחה בסדר, הכסף הוא רק כסף.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
איזה מזל...מקווה שנהג המשאית יקבל על זה בראש ממעסיקיו.

בכל מקרה חבר שלי ביצע תאונה לפני זמן לא רב (גם מזדה 6) ,הוא עף במהירות גבוהה על עמוד.

זה מה שקרה לרכב שלו:1185317_642624212425104_83756126_n.jpg?oh=46bf8e89afa2c3fa23fffb0b885653e8&oe=5234970B&__gda__=1379207433_ee71d407bce8ef3870e0f4e02c997b5f

הרכב שלו הוגדר "טוטאל לוס",אני לא רואה סיבה ששלך לא יוגדר כך.

הרכב הזה ספג פגיעה קשה בשילדה.

המזדה השחורה פגיעה משמעותית קלה יותר.

אני מבין את הרצון להחליף רכב, ומזדהה איתו!

לא בטוח שמבחינה מכאנית זה פשע מוחלט להעלות את הרכב בחזרה לכביש!

שמח שכולם יצאו בשלום!

כל כריות האוויר ברכב נפתחו?

• אחראי פורום
פורסם

שמח שלא היו פגיעות בנפש, מזל שלא פגע במהירות גבוהה יותר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

במידה והרכב טוטאלוס, מה שאני משער שכן, כי כבר לפחות 4-5 אנשים מהתחום טענו כך, ביניהם פחחים ובוחן התנועה..

ידוע לכם האם חברת הביטוח משלמת מחירון או מחירון משוקלל ? כי יש הפרש משמעותי של 10k+ ש״ח

פורסם

שמח שכולם בסדר! ונגמר רק בנזק לרכב, שימו לב בשתיי התמונות מדובר ברכבים מאוד שונים, אחד המחירון שלו 40 אלף, והמאזדה של פותח השרשור המחירון הוא 150 אלף בערך, כך שמחיר הנזק אפילו שהוא יהיה יותר גבוה הוא עדיין יכול לא יגיע לאחוז נזק של השבתתת הרכב

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

העיקר שכולם בריאים!!! אוהבים אותכם שם למעלה. בברכת הצלחה לחזרה לחיים שלווים ושמחים מהר.

הרוב טוב.

פורסם

באמת כמו שאמרו, מה שחשוב זה שהמשפחה בסדר!

החלמה מהירה! :)

לגביי הרכב, כן - תלחץ עליהם שזה יהיה טוטאלוסט. לנסוע בדבר כזה, לא בטיחותי בעליל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הרכב טוטאל לוס כי רק מערכת כריות האויר שיצאה משימוש, עולה קרוב ל 30 אלף שקל.

ואף אחד לא מתעסק עם זה.

מה שכן, מבחינת הביטוח, זה אובדן להלכה, כלומר ימכרו את הרכב לאיזה מאעכר ב 20 אלף שקל או פחות, קצת פחחות והרכב יעלה לכביש יד ראשונה (מה שנכון..) מטייס.

רק בלי כריות אויר.

אבל הכי חשוב זה שהמשפחה בסדר.

פורסם

תאונה מחרידה במיוחד שמדובר במשאית. העיקר שהכל באמת בסדר עם המשפחה (היו בבית חולים?).

מעניין גם לראות את הסרטון שהזכרת.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

עזוב את האוטו, הוא לא חשוב כמו חיי אדם. נכון שזה מעצבן בייחוד שמדובר ברכב שהוא חדש אצלך, אבל עדיין מדובר רק בחפץ. שמח לשמוע שכולם יצאו בסדר וללא פגע, אני בטוח שאתה יודע את זה - אבל הדבר הכי חשוב זה שהמשפחה שלך בסדר.

מקווה שהכל יסתדר לך עם הניירת והביטוח.

מעניין גם לראות את הסרטון שהזכרת.

אכן מעניין לראות את הסרטון, אבל אני בטוח שמדובר בסרטון שלא כל כך נחמד לצפות בו. עדיף שהוא יצפה בו לבד אם הוא ירצה בכלל...

פורסם
הרכב טוטאל לוס כי רק מערכת כריות האויר שיצאה משימוש, עולה קרוב ל 30 אלף שקל.

ואף אחד לא מתעסק עם זה.

מה שכן, מבחינת הביטוח, זה אובדן להלכה, כלומר ימכרו את הרכב לאיזה מאעכר ב 20 אלף שקל או פחות, קצת פחחות והרכב יעלה לכביש יד ראשונה (מה שנכון..) מטייס.

רק בלי כריות אויר.

אבל הכי חשוב זה שהמשפחה בסדר.

זה כבר לא כל כך נכון.

כיום החגיגה נגמרה וחברו הביטוח מחויבות לתקן בעצמן את הרכב במוסכים מורשים כך שמקרי "אובדן להלכה" ירדו בעשרות אחוזים.

ומאיפה המצאת את העובדה שמחזירים את הרכב לכביש ללא כריות אוויר, אין סיכוי שזה נכון.

• תוכן חדש...