Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בא לי קצת לגרום ל 535 E39 ידנית שלי לגרגר.

אני מתחיל להתחבר לרכב והייתי שמח לגרום לה להוציא צליל קצת יותר סקסי ,מחוץ לרכב נשמעת טוב מאוד אבל בתוך הרכב קצת "פרווה"

ראיתי באתרים בחו"ל אגזוזים מיוחדים לרכב ,וגם אגזוז שנותן שתי יציאות משתי צידי הרכב כמו בM5 של הדגם הזה.

מישהו יודע האם ניתן להזמין דרך איבי אגזוז ,אולי כדי יותר לעשות איפה שהוא פה בארץ ואצל מי.

פורסם

אפשר בלי בעיה לקנות באיביי

הבעיה מתחילה בארץ, המוצר יעצר במכס ותידרש להציג שלל אישורים של משרד התחבורה

ואם יאשרו את כניסת המוצר לארץ גם את המיסים הנדרשים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אין שום בעיה להכניס אגזוז מכל סוג לארץ.

טיפ - בקש מהמוכר שיציין על החשבונית "אגזוז חליפי לדגם X".

אני העברתי ככה אגזוז פתוח כפול, פח זבל גדול ומרעיש, שבחיים לא חשבתי שיעבור ופשוט נקרעתי מצחוק שבמשרד התחבורה (כן, עדיין תצטרך לגשת אליהם לקבל אישור לשחרור החבילה) חתמו לי עליו כשהראתי להם את רשיון הרכב ואת הצהרת המוכר.

בערך 100 שקל לפני 4 שנים לאגזוז (מעפן אמנם) חדש אצלך בארץ, בלי שום מיסים ובלי שטויות...

פורסם

אפשר ליבא ואף מותר, הבעיה זה ברגע שזה מגיע למכס. אם עבר עבר, אם לא אתה תצטרך להמציא הרבה אישורים שיאכלו לך את הראש..

זה ההימור.

תוסיף לזה כמובן מיסים בהתאם.

בהצלחה.

פורסם
אין שום בעיה להכניס אגזוז מכל סוג לארץ.

טיפ - בקש מהמוכר שיציין על החשבונית "אגזוז חליפי לדגם X".

אני העברתי ככה אגזוז פתוח כפול, פח זבל גדול ומרעיש, שבחיים לא חשבתי שיעבור ופשוט נקרעתי מצחוק שבמשרד התחבורה (כן, עדיין תצטרך לגשת אליהם לקבל אישור לשחרור החבילה) חתמו לי עליו כשהראתי להם את רשיון הרכב ואת הצהרת המוכר.

בערך 100 שקל לפני 4 שנים לאגזוז (מעפן אמנם) חדש אצלך בארץ, בלי שום מיסים ובלי שטויות...

אתה מטעה ובגדול.

להזמין אגזוז זה הימור, יכול להיות שיכנס ויכול להיות שיתקע, אם יתקע תצטרך להמציא אישורים (במידה ויש לאגזוז תקן), במידה ואין לו תקן (הדרישה היא האות E מוטבעת עליו) תצטרך להחזיר לשולח.

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם
אז בא לי קצת לגרום ל 535 E39 ידנית שלי לגרגר.

אני מתחיל להתחבר לרכב והייתי שמח לגרום לה להוציא צליל קצת יותר סקסי ,מחוץ לרכב נשמעת טוב מאוד אבל בתוך הרכב קצת "פרווה"

ראיתי באתרים בחו"ל אגזוזים מיוחדים לרכב ,וגם אגזוז שנותן שתי יציאות משתי צידי הרכב כמו בM5 של הדגם הזה.

מישהו יודע האם ניתן להזמין דרך איבי אגזוז ,אולי כדי יותר לעשות איפה שהוא פה בארץ ואצל מי.

אפשר לקנות בחול, ואפשר לעשות בארץ.

העלות- מבדיקות שכבר ערכתי כמעט זהות, ולעיתים יותר זול לבנות.

בנייה: לירן, ארגונטיקס

אור, אור פבריקיישן.

הם הכי טובים ששמעתי עליהם בתחום

קח בחשבון שאם אתה עושה בנייה זה יום-יומיים שאתה בלי רכב.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

+1 העלויות למוצר איכותי יהיו זהות ואף גבוהות ממוצר קאסטום מבית טוב בארץ.

החברות האמינות בחו"ל ישלחו מוצרים גדולים דרך חברות שילוח לרוב ושם קבור הכלב! עלויות שחרור הזויות וגבוהות.

פורסם

מותר לייבא צנרת ללא דוד עמם שדורש אישור של משרד התחבורה.

הוא נכנס ברשימת השחרור המהיר מהמכס.

כלומר - אם אתה מביא צנרת פליטה בלי דודים אתה רק תשלם מכס כנדרש, ללא שום אישור של משרד התחבורה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כלומר - אם אתה מביא צנרת פליטה בלי דודים אתה רק תשלם מכס כנדרש, ללא שום אישור של משרד התחבורה

אבל... שייקח בחשבון שהוא יצטרך כנראה עזרה בטסט.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

כולם מדברים פה על מכס ולא מתייחסים לפרט חשוב אחר- עלויות משלוח מאוד גבוהות.

בהתחשב בזה שאגזוז זה חלק כבד ודי גדול אני משער שלא זול לעשות לו משלוח מחו"ל (אלא אם כן יש סבלנות למשלוח ימי).

אני בשבוע הבא מוריד את הדודים אחוריים מהרכב שלי ואחת האופציות שאני שוקל זה למכור אותם בארץ (אם יש עניין בהם כמובן) אבל אני לא בטוח שזה ריאלי בגלל עלויות משלוח.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה תקף גם לגבי סעפות פליטה ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

דיפורס, כן, זה צנרת פליטה.

כל עוד אין בחבילה ממיר/דוד, זה נכנס לשחרור מהיר ותשלומי מכס רגילים.

זה מה שמצויין בנספח ייבוא אישי של משרד התחבורה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...