Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לצערי נדפק הגיר (ידני) ברכבי רנו קליאו RSI

כרגע אני עומד בהתלבטות בין לשפץ את הגיר לבין קניה של גיר מייבוא/פירוק.

שיפוץ גיר יקר פי 1.5 מהאופציה השניה - אך כאן אני מקבל גיר שאני יודע שהוא בודאות תקין בראש שקט.

אני חייל אז אני נדרש לחסוך בעלויות - אך לא רוצה לשלם זול ולצאת ביוקר כשעוד כמה חודשים יקרה דבר דומה.

האם הסיכון גבוה בקניית גיר ידני מיבוא/פירוק? ובפרט, מה מצבם הידוע של הגירים המוצעים לרכב הנ"ל?

איך כדאי לפעול ומה חשוב לבדוק?

תודה מראש,

רון

פורסם

איזה שנה הרכב?

שיפוץ גיר יעלה כחצי מהרכב.

אם היית אומר אוטומט הייתי ממליץ על שיפוץ, אבל הגירים האלה אמינים מאוד ויש אותם בשפע.

במקומך הייתי קונה מפירוק אחד שנסע כמה שפחות.

פורסם
איזה שנה הרכב?

שיפוץ גיר יעלה כחצי מהרכב.

אם היית אומר אוטומט הייתי ממליץ על שיפוץ, אבל הגירים האלה אמינים מאוד ויש אותם בשפע.

במקומך הייתי קונה מפירוק אחד שנסע כמה שפחות.

הרכב שנתון 95.

תראה, ההיגיון שלך בהחלט בריא.

מצד שני, הרכב שלי עבר 118 אלף ק"מ - אם הייתי רואה גיר כזה מפירוק הייתי חוטף אותו. ועובדה, הוא הלך.

ייעצו לי שאם כבר אז עדיף מייבוא - כי שם אמנם אי אפשר לדעת כמה ק"מ הוא עבר, אבל האקלים שם הרבה יותר ידידותי לגיר.

אבל אני מאוד מפחד לקבל חתול בשק - כי אף אחד לא יכול לדעת מה מצבו של הגיר. לעומת שיפוץ שאני יודע שהוא טוב.

השיפוץ יעלה ככה"נ פי 1.5/2 מהאופציה של הייבוא.

פורסם

אני לא יודע כרגע.

אתה מתכוון ששיפוץ יכול להחזיק יותר זמן?

שמעתי גם דעות ששיפוץ לא בהכרח מחזיק כמו שצריך ואפילו פחות עדיף מגיר מייבוא שלפחות בנו אותו במפעל.

פורסם
אני נוטה להסכים. אם מדובר בהפרש של 200 אחוזים אז שווה לקחת את הסיכון ולהרכיב גיר מייבוא.

ואיך יודעים שגיר מיבוא הוא באמת מיבוא? שמעתי כל מיני שמועות, במיוחד על כלי רכב משנתונים ישנים.

דני

פורסם
ואיך יודעים שגיר מיבוא הוא באמת מיבוא? שמעתי כל מיני שמועות, במיוחד על כלי רכב משנתונים ישנים.

דני

לפי מה שהבנתי על גירים מייבןא צריך להיות תעודות משלוח מחול עם המקט והכל. כך פעם נאמר לי אבל מעולם לא יצא לי לבדוק זאת.

• תוכן חדש...