Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שנכתב בכותרת , הכלבה שלי פשוט מלקקת חול להנאתה. לא מדובר על חול שעומד אלא על חול שהיא מלקקת מהרצפה עד שרואים את הרצפה. היא מלקקת רק מרצפה שטוחה. כנראה שהיא מלקקת את האבן ולא את החול אבל בגלל שהיא צריכה לחשוף את הרצפה אז היא אוכלת חול על הדרך. (הכוונה רואים את האדמה) . מישהו יודע מה הולך איתה ? יש מצב שהיא בקרוב מוצאת זהב? תודות לעונים.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אז מה תגיד על החתולה שלי, שיש לה פטיש לשקיות פלסטיק?

פשוט מלקקת שקיות פלסטיק ולפעמים גם מביאה בהן איזו נגיסה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אז כמו שנכתב בכותרת , הכלבה שלי פשוט מלקקת חול להנאתה. לא מדובר על חול שעומד אלא על חול שהיא מלקקת מהרצפה עד שרואים את הרצפה. היא מלקקת רק מרצפה שטוחה. כנראה שהיא מלקקת את האבן ולא את החול אבל בגלל שהיא צריכה לחשוף את הרצפה אז היא אוכלת חול על הדרך. (הכוונה רואים את האדמה) . מישהו יודע מה הולך איתה ? יש מצב שהיא בקרוב מוצאת זהב? תודות לעונים.

מוכר ?

התקלקל לי ה-irobot.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם הבנתי נכון, אז לא מדובר ברצפה של הבית אלא בחוץ (מדרכות וכו'). במקרה כזה היא מלקקת כנראה סימנים שמשאירים כלבים אחרים (סימוני טריטוריה, הפרשות למיניהן ועוד). יש כלבים שמעבדים סימנים כאלה באמצעות חוש הריח, ויש שמוסיפים גם שימוש בחוש הטעם. אם כי בד"כ אני מכיר תופעה כזו מכלבים זכרים, אבל לך תדע.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
אז מה תגיד על החתולה שלי, שיש לה פטיש לשקיות פלסטיק?

פשוט מלקקת שקיות פלסטיק ולפעמים גם מביאה בהן איזו נגיסה.

גם לחתול שלי יש פטיש מטורף לשקיות.

מבחינתו כשאנחנו חוזרים מהסופר, זה יום חג. :roll:

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
יש תופעה מוכרת שהכלב מתחיל ללקק קירות עקב מחסור בסידן.

כשאתה מפריע לו בליקוק, הוא מתעצבן או עוזב את הליקוק?

זאת נקבה. היא בחצר אז אני לא עוקב אחריה כל היום. מה שכן לפעמים היא חוזרת כשהאף שלה מלא חול אז אני יודע שהיא ליקקה.

ברגע שאני רואה אותה אני קורא לה לבוא וזהו היא מפסיקה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
אם הבנתי נכון, אז לא מדובר ברצפה של הבית אלא בחוץ (מדרכות וכו'). במקרה כזה היא מלקקת כנראה סימנים שמשאירים כלבים אחרים (סימוני טריטוריה, הפרשות למיניהן ועוד). יש כלבים שמעבדים סימנים כאלה באמצעות חוש הריח, ויש שמוסיפים גם שימוש בחוש הטעם. אם כי בד"כ אני מכיר תופעה כזו מכלבים זכרים, אבל לך תדע.

מדובר על הרצפה של הגינה. יש דשא ויש מפרצים קירחים נטולי דשא. שם היא מבצעת את זממה.

פורסם
מדובר על הרצפה של הגינה. יש דשא ויש מפרצים קירחים נטולי דשא. שם היא מבצעת את זממה.

אז נראה לי שהשערתי נכונה. אני מניח שבגינה עוברים לא מעט בעלי חיים, וכנראה הכלבה מתחקה אחר עקבותיהם. בעיקר אם היו שם כלבים/חתולים, שמשאירים חותם בולט. היה לי כלב שנהג ללקק עקבות כאלה, בעיקר שתן של נקבות :?

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
אז נראה לי שהשערתי נכונה. אני מניח שבגינה עוברים לא מעט בעלי חיים, וכנראה הכלבה מתחקה אחר עקבותיהם. בעיקר אם היו שם כלבים/חתולים, שמשאירים חותם בולט. היה לי כלב שנהג ללקק עקבות כאלה, בעיקר שתן של נקבות :?

יש רק את הזכר שמטייל בגינה . נראה לי שהיא פשוט מלקקת סידן מהאבן זה הכל.

פורסם

אחרי שנכתב שהרצפות בחוץ גם אני חושב שזו השלמה לחוש הריח, למרות זאת, חשוב מאוד לעשות לכלבה בדיקת דם ע"מ לא לפספס מחסור בסידן (ובכלל, בדיקת דם שנתית זה חלק מהבדיקות השיגרתיות שאני עורך לכל החיות שלי), אם חסר לכלבה סידן זה חשוב לרדת לשורש הבעייה ולהשלים לה במקרה הצורך.

מה היא אוכלת?

פורסם

יש וטרינרים בקהל...

הצעה והמלצה :

1. קח את הכלבה לבדיקות דם כלליות.

2. יש סיכוי טוב שהיא פשוט אוכלת קקי של חתולים...

נ.ב

היום יש כדורים נגד אכילת קקי. (אני יודע שזה נשמע מוזר ,אבל יש).

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

• תוכן חדש...