Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לידיעתכם

רציתי לעדכן אתכם בהתרחשויות. סוחר הרכב קיבל מכתב לבקשת ביטול העסקה מעורכת הדין שלי. אולם הוא החליט שהדרך הכי טובה היא להתעלם . ועד עכשיו לא שמעתי ממנו. אז עכשיו אני תובעת אותו בבית משפט . מישהו יודע או שמע או מכיר .. אם המידה ואני זוכה יש מצב שהשופט יגיע איתו להסדר תשלומים. במקום לשלם לי את כל הסכום?

פורסם

בית המשפט לא עוסק בהסדרי תשלומים.

הוא יהיה חייב לך כסף בסכום שיפסוק השופט במידה ותזכי.

סביר להניח שגם מפס"ד הוא יתעלם ואז תתחילי לרדוף אחריו בעזרת הוצאה לפועל.

להוציא כסף מכאלה אנשים זה לא עניין פשוט.

הלוואי ואני טועה.

בהצלחה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם

רציתי לעדכן אתכם שסוחר הרכב יצר עמנו קשר אחריי שהבין את חומרת אי הצגת טופס גילוי נאות.

הגענו להסדר עם העורך דין שלו וקיבלתי את סכום הכסף פחות 3000 על כך שעברה כביכול יד.

אני ממליצה לכם על עורכת דין טוב . אינגריד הר אבן (עורכת דין שמייצגת את איגוד המוסכים , תותחית על ).

פורסם

במילה אחת יצאתם גרוע

גם שילמת לעו"ד גם קיבלת פחות 3000 ש"ח

העיקר שאת מרוצה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא משוכנע שיצאת גרוע,

אכן הפסדת סכום כסף, אבל מזערת את הנזק.

מה שחושב שאת מרוצה.

אני לא האמנתי שתזכי לקבל החזר כספי או ביטול עיסקה.

יפה!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
שלום לכולם

רציתי לעדכן אתכם שסוחר הרכב יצר עמנו קשר אחריי שהבין את חומרת אי הצגת טופס גילוי נאות.

הגענו להסדר עם העורך דין שלו וקיבלתי את סכום הכסף פחות 3000 על כך שעברה כביכול יד.

אני ממליצה לכם על עורכת דין טוב . אינגריד הר אבן (עורכת דין שמייצגת את איגוד המוסכים , תותחית על ).

תודה שהזהרת אותנו מפניה...

ארז רונן

פורסם

כדאי אולי שיסמין תמליץ לפורום על עורך הדין של סוחר הרכב.

מי שכמובן צריך להיות מרוצה מהסדר ה"פשרה" הוא סוחר הרכב.

אי הצגת טופס גילוי נאות היא עבירה פלילית.

הוא יצא מהעסקה ללא תלונה וגם קיבל "שכר טרחה" של 3000 שקל.

פורסם

בא נגיד והיא היתה זוכה במלוא הסכום פלוס פיצוי בפס״ד אבל לא היתה יכולה לגבות את הכסף. למה זה עדיף מפשרה?

פורסם

סולל הדרך

מדובר בסוחר רכב בעל מגרש לא בחאפר.

לכן היא הייתה גובה ממנו את המגיע עד האגורה האחרונה.

אבל מה

שני העו"ד מעדיפים פשרה כי את הכסף שלהם הם קיבלו. אז למה לעבוד קשה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

זה שהוא בעל מגרש לא מבטיח כלום. המגרש יכול להיות רשום על חברה בע"מ וה"בעלים" עצמו יכול להיות שקוע בחובות עד צוואר. על 16,000 ש"ח (ואפילו על מחירון פריוס) אף אחד לא ילך להרים מסך, ואם פות"ש תקבל את הכסף של הסדר הפשרה היא עשתה עסקה מצוינת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רומן

ממנו או מהחברה בע"מ

לא סתם הוא הסכים לשלם, כי אם הוא היה במצב שאתה מתאר הוא / החברה בע"מ לא היה משלמים אגורה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לאו דווקא. אבל ככל שהסכים - לוקחים את הכסף. אחד לא יסכים, השני לא יסכים - הליכים משפטיים לוקחים זמן רב, ובתום אותו זמן אותו מר בחור יכול להחליט, בקלות, שבמקום לשלם לכל הטרדנים הוא סוגר את הבסטה. וכבר קרו מקרים כאלה. לכן, עם כל הכבוד לצדק, ההחלטה היא נכונה ביותר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...