Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מאיטליה: פרארי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שהייתי במרלנו השכרתי קליפורניה לחצי שעה ב180 יורו, הנסיעה כמובן הייתה בעיר +יציאה לשטח הררי, היה פשוט תענוג.

אביב

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם
^

כנראה שאנחנו לא מסכימים פה, אבל כשזה נשמע ככה:

אין כזה דבר "רועש מדי". :twisted:

אני גם אוהב מאוד את הסאונד הצרוד הזה של מזראטי, אבל כשנסעתי בגראן קבריו עם גג פתוח בדרך הררית (כזו שמצד אחד שלה תהום ובצד השני ״קיר״ שהוא בעצם המשך מעלה ההר) אחרי כמה דקות זה התחיל קצת לחפור את האוזן כי אתה מקבל את כל הסאונד שמוחזר מהקיר שצמוד לכביש (כמעט כמו לנסוע בתוך מנהרה).

במצב כזה שאתה רק רוצה שיוט רגוע ונינוח זה עלול להתחיל להציק, וזה עוד היה במוד נהיגה רגיל ושיוט רגוע.

גם ברכב אצלי לעיתים המערכת פליטה עלולה לחפור, בעיקר אם אתה נמצא בהילוך גבוה מדי וסל״ד נמוך מדי, אתה תקבל חפירה מאין כמוה שלעיתים אני פשוט עובר למצב ידני ומוריד הילוך כדי לשחרר את האוזניים, אחרת תסיים את הנסיעה עם אחלה כאב ראש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
שהייתי במרלנו השכרתי קליפורניה לחצי שעה ב180 יורו, הנסיעה כמובן הייתה בעיר +יציאה לשטח הררי, היה פשוט תענוג.

אביב

+1.

גם אני עשיתי את זה כשהייתי שם, לקחתי פרארי קליפורניה, חוויה לא נשכחת,

פורסם
אז שניכם ביקרתם ב-push start, אה?....

:wink:

אני גם נסעתי בקליפורניה בביקורי במרנלו.

אני עשיתי זאת דרך חברה שנקראת PIT LANE.

יש במתחם שצמוד למוזיאון FERRARI כמה חברות כאלו ובחלקן יש גם אקזוטיקה איטלקית אחרת (למבורגיני, מזראטי).

אני מאוד נהניתי - מומלץ בחום.

Now : Renault clio sport 2009

In the past : Peaugeot 106 xs 1998

פורסם

לפני כמה שנים שכרתי פרארי מחברה שנקראת LIVEN UP ל-20 דקות, יש להם כמה מקומות שניתן להשכיר, אני שכרתי אותה מ-EZE בצרפת, ואז בזמנו קיבלתי FERRARI 360 SPIDER עם תיבה ידנית :

054759_111104094120.jpg

אך היום נראה לי שיש להם עוד דגמים יותר חדשים, הנה עוד תמונה מאותו המקום ששכרתי ממנו:

5EB7D0E0-960C-D1C0-4C209E9212A1A303.jpg

בעקרון, הכבישים שנהגתי בהם היו כבישי הרים עם הרבה פיתולים.

ולבסוף, המחיר היה כ-90 יורו, קצת יקר, אך זה שווה, חוויה מדהימה!

נ.ב. גם אין להם בעיה עם גיל הנהג, אז הייתי רק בן 18 והייתי בטוח שלא יתנו לי :lol:

והנה האתר שלהם: http://www.drivingexperience.livenup.fr/driving-experience-en/index.cfm/groups/privatize-the-ferrari/

• תוכן חדש...