Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז כמו שאתם יודעים רכשתי מכונת פוליש מאיביי שהגיע לפני כמה ימים, לאחר מכן רכשתי שלושה מוצרים לעשית הפוליש.

זאת המכונה (קישור למכונה באיביי)

ואלה המוצרים שרכשתי מאתר autostore בעזרתכם, תודה.

ultimate compound

ultimate polish

Gold Paste Wax

אתמול לאחר שטיפת הרכב התחלתי בעבודת הפוליש, אכן עבודה קשה לא כמו שחשבתי

אז בקצרה, אתמול הספקתי לעבור עם ultimate compound שזה הפוליש הגס בחלק מהמקומות.

ולאחר ניגוב עם מטלית מיקרופייבר עברתי לפוליש מלא עם ultimate polish, השעה הייתה כבר מאוחרת והיה חשוך, העדפתי למשיך את התהליך הסופי כבר מחר על הבוקר.

אז היום בבוקר סיימתי את העבודה עם הווקס Gold Paste Wax לאחר ניגוב יסודי ביותר התקבלו התוצאות.

ולחלק המעניין תמונות של ליפני ואחרי, (התמונות צולמו באותה מצלמה)

התמונות הסופיות צולמו בבוקר והתמונות הראשונות ליפני הפוליש צולמו בשעות המאוחרות של הצהרים

לכן יש הבדלי צבעים, אך שימו לב לשוני הברק של צבע הרכב.

1. ליפני

4xf3.jpg

1. אחרי

r7ry.jpg

2 ליפני

g8ie.jpg

2 אחרי

r05m.JPG

3 ליפני

kl8m.jpg

3 אחרי

vw35.jpg

4 ליפני

6w3u.jpg

4 אחרי

jzfm.jpg

5 ליפני

1tcv.jpg

5 אחרי

wyez.jpg

6 ליפני

jl0r.jpg

6 אחרי

3do7.jpg

7 ליפני

7heu.jpg

7 אחרי

ysft.jpg

8 ליפני

v3hp.jpg

8 אחרי

otp7.jpg

9 ליפני

4vmt.jpg

9 אחרי

75jw.jpg

10 ליפני

i3qy.jpg

10 אחרי

saf7.jpg

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

לא רואים את רוב התמונות! עריכה כנראה הגבתי מוקדם מידי, רואים הכל.

איך הייתה העבודה עם המכונה הזאת? (האם עבדת פעם עם מכונה אחרת ואתה יכול להשוות?)

אני לא יודע אם זה בגלל שינוי זווית השמש בין התמונות אבל הברק חזר לרכב וכל הכבוד, אני מקווה שאתה מרוצה מהתוצאה!

לדעתי אם היית יושב עוד קצת על הדלת ימנית אחורית כל הסימנים היו יורדים.

מה אתה מתכוון לעשות עם הבגאז'?

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם

פעם ראשונה שלי שאני עובד עם מכונת פוליש בכלל, אין לי בכלל שום נסיון בזה, המכונה עובדת ממש מעולה, קל לעבוד איתה, היא לא רועדת ולא מתחממת יותר מידי, אני ממש מרוצה מהמכונה, עבדה יפה מאוד.

פורסם

ניראה טוב מאוד,ממליץ בהזדמנות לטפל בבאגז'.

איך היתה ההרגשה לעבוד עם הפדים של החברה הזו,אני מתלבט אם לרכוש כמה מאיביי.?

פורסם
ניראה טוב מאוד,ממליץ בהזדמנות לטפל בבאגז'.

איך היתה ההרגשה לעבוד עם הפדים של החברה הזו,אני מתלבט אם לרכוש כמה מאיביי.?

טובים מאוד עשו את העבודה, הפד האדום קצת נקרע לי, עבדתי איתו במהירות גבוה, וזה גם הפד הכי גס

אולי גלשתי קצת למקומות חדים (האוטו שלי לא הכי חלק וישר)

הירוק נשאר כמו חדש, עבדתי איתו במהירות סבירה, השתמשתי בו לפוליש וואקס הסופי.

בקשר לבאגז' בקרוב הוא יעבור צבע.

פורסם
טובים מאוד עשו את העבודה, הפד האדום קצת נקרע לי, עבדתי איתו במהירות גבוה, וזה גם הפד הכי גס

עשית פלסטלינה לפני הפוליש?

פורסם
יש הרבה swirls על מכסה המנוע או שזה נראה לי כך?

כן יש קצת בקטנה, רק אם תסתכל על זה בשמש ממש.

ולא עשיתי פלסטלינה.

פורסם

הירוק נשאר כמו חדש, עבדתי איתו במהירות סבירה, השתמשתי בו לפוליש וואקס הסופי.

בקשר לבאגז' בקרוב הוא יעבור צבע.

אני מאמין שאם כתבת שקצת נקרע לך ,כמדומני שזה לא אמור לקרות.

אולי מעיד אל איכות ירודה של פדים? אולי שימוש לא נכון ?

כשאתה עובד עם פולישר אני מאמין שהדבר האחרון שאתה רוצה זה שייקרע לך פד והסקוטש יסתובב לבדו על הפח ..

אולי כדאי שלפחות את הפדים תקנה מחברה מוכרת?

(אני כרגע לא מבין כ"כ באיכויות של פדים סתם מעלה השערה..)

פורסם

שונא להיות זה שמבאס אבל בתמונה של המכסה מנוע עוד רואים שיש סווירלס, מה גם שבצדדים יש מלא מכות ותיקונים קטנטנים כך שלדעתי היה עדיף לשלם 2000 - 2500 שקל ולצבוע צביעה כללית את כל הרכב, ככה גם היית יכול להחליף צבע לצבע שחור (או שתעדיף לבן ? ) שאלו בעצם הצבעים שלדעתי הכי יפים לרכב הזה, גם האוטו ייתן את כל הברק שאתה מחפש כי הצבע יהיה חדש, גם לא יהיו סווירלס וגם על הדרך תקבל תיקוני פחחות, בעיקר שלפי מה שאני רואה התיקונים שאתה צריך הם ממש קטנים.

אם אתה חושב שההפרש של ה2000 שקל הוא משמעותי - אז בעמדת מכירה הרכב שלך יעמוד עם נקודת פתיחה הרבה יותר טובה מהשאר, והכסף הזה יחזיר את עצמו בעמדת המכירה (אם זה במחיר שהרכב יימכר ואם זה בזמן - שזה לא פחות חשוב.)

שוב - שונא להיות זה שמבאס אבל טיפים לעתיד - תמתח איזולירבנד על אמצע החלק שעליו אתה עובד, צד אחד תעשה וצד אחר לא, ואז תצלם, ככה נראה לפני ואחרי ממש בקלות ובלי בעיות :)

פורסם
שונא להיות זה שמבאס אבל בתמונה של המכסה מנוע עוד רואים שיש סווירלס, מה גם שבצדדים יש מלא מכות ותיקונים קטנטנים כך שלדעתי היה עדיף לשלם 2000 - 2500 שקל ולצבוע צביעה כללית את כל הרכב, ככה גם היית יכול להחליף צבע לצבע שחור (או שתעדיף לבן ? ) שאלו בעצם הצבעים שלדעתי הכי יפים לרכב הזה, גם האוטו ייתן את כל הברק שאתה מחפש כי הצבע יהיה חדש, גם לא יהיו סווירלס וגם על הדרך תקבל תיקוני פחחות, בעיקר שלפי מה שאני רואה התיקונים שאתה צריך הם ממש קטנים.

אם אתה חושב שההפרש של ה2000 שקל הוא משמעותי - אז בעמדת מכירה הרכב שלך יעמוד עם נקודת פתיחה הרבה יותר טובה מהשאר, והכסף הזה יחזיר את עצמו בעמדת המכירה (אם זה במחיר שהרכב יימכר ואם זה בזמן - שזה לא פחות חשוב.)

שוב - שונא להיות זה שמבאס אבל טיפים לעתיד - תמתח איזולירבנד על אמצע החלק שעליו אתה עובד, צד אחד תעשה וצד אחר לא, ואז תצלם, ככה נראה לפני ואחרי ממש בקלות ובלי בעיות :)

נכון, כולנו רואים את הסווילרים. אבל בשביל פעם ראשונה שהוא בכלל מחזיק מכונה וחושב על דיטיילנג לדעתי הוא הגיע לתוצאה יפה.

אף אחד פה לא נולד עם מכונה ביד וכולנו לומדים מניסיון, מפעם לפעם.

ולא נראה לי שאתה יכול לבאס אותו כי גם הוא יודע את זה, וכמו שהוא אמר הוא מבסוט מהתוצאה של הפעם הראשונה שלו.

לגבי צביעה- אני לא חושב שתמצא מקום שיעשה צבע ברמה טובה (ועוד להחליף צבע זה אומר פירוק רציני וצביעת כל ס"מ) במחיר הזה.

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם
אני מאמין שאם כתבת שקצת נקרע לך ,כמדומני שזה לא אמור לקרות.

אולי מעיד אל איכות ירודה של פדים? אולי שימוש לא נכון ?

כשאתה עובד עם פולישר אני מאמין שהדבר האחרון שאתה רוצה זה שייקרע לך פד והסקוטש יסתובב לבדו על הפח ..

אולי כדאי שלפחות את הפדים תקנה מחברה מוכרת?

(אני כרגע לא מבין כ"כ באיכויות של פדים סתם מעלה השערה..)

תיראה לא רציתי לכתוב את מה שאני הולך להגיד עכשיו, אבל אני עברתי בעבר משהו שכיום יש לי נחות עליו אפילו.

אני לא בנוי לעבודות כאלה, ואני יכול להגיד לך עכשיו בשיא הרצינות נורא נורא כואב לי הגב וכל תזוזה קטנה שלי אני מרגיש כאבים חזקים בגב.

אני לא בנוי לעבודות כאלה, בבית ספר לא השתתפתי בשיעורי ספורט עקב מה שעברתי, ובכלל מצב הכושר הגופני שלי לא משהו, וגם אסור לי להתאמץ יותר מידיי, (המלצא של רופא בכיר)

מה שעשיתי זה לעבור כמה פעמים על כל האוטו עם המכונה מספר פעמים, ולאחר כל פעם לעבור שוב עם מטלית מיקרופייבר, וזה לא פשוט בשבילי.

אומנם עבדתי במרץ אך בעבודה עם המכונה נעזרתי גם בכסא, כדי לא להתעייף מהר, למרות זאת לא תמיד החזקתי ישר את המכונה כמו רובוט.

לפעמים אפילו התעייפתי והיה קשה לי להחזיק את הפולישר ונגעתי למשל בגלגל, או שהאוטו שלי לא הכי ישר אז יש שפיצים בין הכנף לפגוש, (אתה יכול לראות בתמונה) אז הפד מצויין אולי אני והרכב קצת פחות, ישרים.

גם הפד לא ממש נקרע כמו שאתה בטח חושב, נהיה בו קרע קטן באזור האמצעי שגם לא הפריע להמשך ביצוע העבודה, והוא עבד קשה, זה הפד הכי גס שיש לי מכולם, ואיתו עבדתי במהירות דיי גבוה.

אז אתה מוזמן לרכוש איזה פדים שאתה רוצה כמובן, אני פשוט רציתי לציין שלמרות שהיה קרע בפד הוא עשה עבודה נהדרת, אך אני לא מכיר פדים אחרים, אז לא יכול להשוות.

ואני לא חושב שעם פד יקר יותר בעל שם חברה גדולה, שהיה עובר באותו מקום שהפד שלי עבר ולא היה קורה לו כלום, פד זה כולה ספוג עם רמת קשיחות מסויימת למרות הכל.

פורסם
נכון, כולנו רואים את הסווילרים. אבל בשביל פעם ראשונה שהוא בכלל מחזיק מכונה וחושב על דיטיילנג לדעתי הוא הגיע לתוצאה יפה.

אף אחד פה לא נולד עם מכונה ביד וכולנו לומדים מניסיון, מפעם לפעם.

ולא נראה לי שאתה יכול לבאס אותו כי גם הוא יודע את זה, וכמו שהוא אמר הוא מבסוט מהתוצאה של הפעם הראשונה שלו.

לגבי צביעה- אני לא חושב שתמצא מקום שיעשה צבע ברמה טובה (ועוד להחליף צבע זה אומר פירוק רציני וצביעת כל ס"מ) במחיר הזה.

יפה אמרתה, אני מודע למכות הפח שיש לי ברכב, עם כל זאת הרכב היה צריך לעבור ריענון של פוליש.

הרכב אצלי 4 שנים מעולם לא עבר פוליש, ולפי התוצאות זה ממש עשה לו טוב, שוב למרות כל המכות.

זה גם אוטו ראשון שלי, אני דיי השתפשפתי איתו בזמן הזה.

קיבלתי הצעת מחיר אתמול מפחח, שדוד שלי גם עשה אצלו פעם צבע בבגאג' ויצא ממש טוב, צבע אפור.

הצעה דיי טובה לדעתי, שתי כנפיים קידמיות ב 600 שקל, שיש גם קצת עבודת פחחות.

דלת אחת עם פחחות וצבע 400 שקל.

גם על הבגאג' הוא הציעה 400 שקל.

גם הגג שלי דיי דהוי ועדיף שיעבוור צבע.

הוא הציעה לי על 3 חלקים 1000 שקל.

ואמר צבע כללי לכל הרכב ב 3000 שקל.

אך האוטו ישן, וקשה למכור במחיר טוב, אני לא יודע אם יהיה שווה לי להשקיע עליו עכשיו, אני גם ככה חושב למכור.

אולי רק לתקן כמה מקומות ממש נחוצים כמו הבגאג' והדלת, שזה בטוח אני יעשה.

• תוכן חדש...