Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תדליק את המנגל! :wink:

אוי זה מזעזע. מדובר על גורים רכים, בני יומם, איך בכלל אפשר לחשוב על מנגל?!

רק בשמן עמוק!

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לטובת המתקשים מחר אצלם תמונה ברורה יותר . למי ששאל מה אני אעשה - התשובה היא $$. כל אחד כזה בחנות זה 120 שקלים.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

וואלה, להרבות ארנבים זה לא הדבר הכי קל בעולם?

לא סתם אומרים "מזד*נ*ם כמו שפנים".

נשמע כמו כסף קל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מעדכן. הטבע עושה את שלו. לא כולם שורדים. כבר 2 הלכו לעולמם. אפשר פשוט לראות בכלוב מי ישרוד ומי לא. זה פשוט כואב הלב. עזרה ? מישהו ? זה נכון המיתוס שאם אני נוגע בגורים עם היד האמא לא תתקרב אליהם יותר ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

צר לי לשמוע שחלק מהגורים מתו.

כמה גורים היו בסה"כ ?

כנראה שהיה לאם קצת קשה לטפל היטב בכולם. כ"כ תמיד החזקים ישיגו ציצי לינוק ויתחזקו עוד יותר.

לגבי המיתוס - אינני יודע. אני מניח שהאם יודעת הכי טוב (גם אם זה לא נראה לנו) מה לעשות.

alfa 156 2.5.

פורסם
צר לי לשמוע שחלק מהגורים מתו.

כמה גורים היו בסה"כ ?

כנראה שהיה לאם קצת קשה לטפל היטב בכולם. כ"כ תמיד החזקים ישיגו ציצי לינוק ויתחזקו עוד יותר.

לגבי המיתוס - אינני יודע. אני מניח שהאם יודעת הכי טוב (גם אם זה לא נראה לנו) מה לעשות.

היו בערך בין 8-10 לא מדויק. עד כה מתו 2 ויש עוד אחד שמת אני מניח היום. ויש עוד אחד שאיכשהו מצאתי אותו על הרצפה. הוא יצא מהכלוב לא ברור לי איך והכלוב היה על הרצפה . אני מקווה בשבילו שהוא ישרוד את הנפילה.

פורסם

ברוח השנה החדשה אני שמח לבשר שהגורים שרדו יפה , ואף רצים ואפילו כבר מכרסמים עלים.

למי שמסתבך הארנבת הלבנה הענקית זאת האמא והארנב שמתחבא השחור לבן זהו האב הגאה.

IMG_4100.jpg

IMG_4105.jpg

IMG_4107.jpg

IMG_4109.jpg

IMG_4110.jpg

• תוכן חדש...