Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים , פתחתי המון נושאים התלבטתי איזה רכב לקנות התייעצתי איתכם ונתתם את דעתכם. דברנו על אודי בימר ואלפא ואז גליתי את עלות הטיפולים והאחזקה ונכנסה לרשימה מאזדה 6 שלא בליגה שלהן אבל תספק את צרכיי המינימליים. טיילתי בהמון מקומות בארץ בחיפוש אחר המאזדה והגעתי גם עד ירושלים!

שאלתי שאלות כמו פין בוכנה מהו והבדלי צריכת דלק בין דגמי הפרימיום ללקצ׳ורי.

היום אני מאושר לבשר שמצאתי רכב 40 דק ממני מדגם פרימיום בצבע שחור שנתון08 עם 79k קמ. בוצעה העברת בעלות והכל במקום.

אז תודה על הטיפים והעיצות.. באמת..

עכשיו צריך להתחיל תוכנית הבראה לרכב כי הוא מוזנח קוסמטית. החל מתכשיר לחיטוי וניקוי העור והחזרתם לחיים ועד תכשירים לניקוי ושמירה והשבת החיים לפלסטיקים שברכב ולג׳אנטים.

גם הצבע יצטרך לעבור שלייף סבון (כפי שהבנתי) ופוליש כי יש לו צבע עם תפוזיות.

התכנון שלי הוא לקחת את הרכב למקום מקצועי התעסק בדיטיילינג ושם יבצעו את הפעולות המאסיביות כי יש להם את הידע והמכשור ולאחר מכן אני כבר אשמר בעזרת שטיפות נכונות ווקס ותכשירי ניקוי איכותיים.

אז איפה מתחילים? יש מקום טוב בצפון שידוע לכם או התנסיתם בו?

אילו מוצרים לרכוש לשימור (של איזה חברות)?

אני לא לא חייב את הטוב והיקר ביותר אבל שיהיו תכשירים מומלצים וטובים מספיק לשימור ביתי.

שוב תודה!

פורסם

יש מקום נחמד בצ'ק-פוסט בשם קאר-ווש.

נמצא ברחוב הבונים החופשים 7. http://www.b144.co.il/B144_sip/members/401C0413407866584A110213.aspx

הם בהחלט יכולים לחדש לך את הרכב לרמה טובה מאוד [לא יודע אם הם הכי טובים בארץ, אך הם לא רעים כלל].

קח בחשבון שזה לא סיפור זול כל כך [אך ככל הנראה שווה את ההוצאה].

פורסם

ממליץ בחום על נס דיטייל יבגני.

מעבר לזה בפורום דיטיילינג יש לא מעט אנשים שהעלו תמונות מעבודות שלהם ברמה גבוהה.

תתחדש,תהנה,ואל תדחה את הטיפול,רכב שמור ומטופל הוא ערובה להנאה..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

בהקדם (:

קיבלתי אותה קצת מעופשת,ברגע שאבצע שטיפה ונקיון אני יעלה תמונות כדי שלא ירדו עליי החברה מדיטיילינג..

• תוכן חדש...