Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי מכה קלה שחטפתי, הלכתי לפחח שאנחנו תמיד מסדרים אצלו את הרכב ורציתי לשמוע את דעתכם לגבי המחיר...

בעקרון דפקו לי את הרכב, האם אני עדיין צריך להראות חמלה כלשהיא ולעשות חשבון או ללכת ראש בקיר וזה המחיר וזה מה יש?

מדובר בפאסאט 2008.

פנס אחורי חיצוני שנשבר - 594

פס קישוט ניקל שנשבר - 660

פירוק טמבון + צבע - 1200

סה"כ 2394 + מע"מ

עכשיו להבנתי +מע"מ זה אומר שהמע"מ לא נכלל כאן, ז"א עוד 18 אחוזים. ז"א שאחרי מע"מ 2800 בערך.

אני לא יודע למה, אבל אני סוג של מתחשב במי שפגע לי באוטו... האם אני אמור לנהוג ככה? או לגרום להם להפעיל ביטוח, הדילמה הזאת... מה אתם הייתם עושים?

פורסם

למי שאין כסף לשלם על תאונה שלא יסע.

אתה מתנהג בסדר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לכאן או לכאן, על נזק שמתחת ל 2500-3000, לא תמיד כדאי להפעיל את הביטוח.

הסיבה, חוץ מהשתתפות העצמית הפרמיה עולה בכ 600 שקל לשנה.

שאל אותו מה הוא מעדיף

וכל הכבוד לך, הלוואי וכולנו נהיה בני אדם גם כשמדובר בכסף.

שי.

• ספונסר פורום
פורסם

תהיה כנה עם עצמך ואם הנהג הפוגע.

אם כל הנזקים הללו נגרמו בגלל התאונה ולא בכלל מכות קודמות שהיו ברכב, אז הוא צריך לשלם על תיקון הרכב. אתה יכול לבוא לקראתו בכמה מאות שקלים, אם היו נזקים לפגוש לפני התאונה והוא לא היה "כמו חדש".

פורסם
תהיה כנה עם עצמך ואם הנהג הפוגע.

אם כל הנזקים הללו נגרמו בגלל התאונה ולא בכלל מכות קודמות שהיו ברכב, אז הוא צריך לשלם על תיקון הרכב. אתה יכול לבוא לקראתו בכמה מאות שקלים, אם היו נזקים לפגוש לפני התאונה והוא לא היה "כמו חדש".

היו כמה שריטת בפגוש לפני התאונה.

אבל נוספו עוד כמה שריטות ומכה יותר רצינית מהשאר ( חור קטנטן בפגוש ).

אני באמת מתלבט בימים האחרונים אם להשתמש בתביעת הביטוח או לנסות לסגור לבד בלי תיקון הפגוש, כלומר רק הפס קישוט והפנס ששניהם ביחד יעלו כולל מע"מ בסביבות ה 1400 ש"ח, או עם תיקון פגוש שיהיה בערך 2800 ואז בעצם לסגור את העניין עם הביטוח...

זו חשיבה מפגרת, אבל במילא אי אפשר לדעת מתי שוב פעם ידפקו את הטמבון, אז כבר לחכות למשהו גדול ( שגם יכול מאוד להיות שיהיה מהכיס שלי ) או לסגור את זה עכשיו ולא לחשוב בכלל על דברים כאלו...

מה אתם הייתם עושים?

• תוכן חדש...