Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ב-9 חודשים. דיאטה של חלי ממן נטו, בלי לזוז יותר מידי במיוחד לספורט.

קודם כל, אתה איש עם כוח רצון, אז מה שתחליט שאתה עושה, ותתמיד, תצליח.

היתרון בספורט, בניגוד לדיאטה, זה שאם הזמן נהנים מזה והגוף מתמכר לפעילות.

רק תקפיד על מה שייעצו לך פה, ותשנה את התזונה בהתאם לרמת הפעילות, כדי לא לגרום נזק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה לכולם, על המחמאות ועל העזרה כמובן!

היום התחלתי לסוע באופניים, נסעתי כשעה, 12 ק"מ. עליות, ירידות, מישורים. הרגשתי שאני נקרע, אבל הרבה פחות גרוע מפעם אחרונה שניסיתי לעשות ספורט (לפני 30 קילו). בכל מקרה, אנסה למצוא מדריך כושר שיוכל לתת לי טיפים. ואם לא יעזור.. אז פשוט נעשה מה שאני יודע, והמדריך כושר באוניברסיטה יבנה את תוכנית האימונים בשבילי.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

היום התחלתי לסוע באופניים, נסעתי כשעה, 12 ק"מ. עליות, ירידות, מישורים. הרגשתי שאני נקרע, אבל הרבה פחות גרוע מפעם אחרונה שניסיתי לעשות ספורט (לפני 30 קילו). בכל מקרה, אנסה למצוא מדריך כושר שיוכל לתת לי טיפים. ואם לא יעזור.. אז פשוט נעשה מה שאני יודע, והמדריך כושר באוניברסיטה יבנה את תוכנית האימונים בשבילי.

לא צריך להתחיל מחזק ולהקרע סתם.

תתחיל רגוע, ולאט לאט תעלה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

12 ק"מ זה רגוע (אם זה לא באזור הררי). זה מה שהבת שלי, בת 11, עושה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בהצלחה, פעילות גופנית לא הייתה חלק בתהליך הירידה שלך במשקל ?

פורסם

מ120 זה לא כאלו עודפים נוראיים אז אין לו מה להתבעס

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה כבר תלוי באיכות העור ובצורת הירידה. 50 קילו זה המון. יש אנשים שעושים על ירידה של רק 30 קילו ויש כאלה ש40 לא צריכים. זה הכל תלוי בגנטיקה ובאיך הבן הדם הוריד את המשקל.

פורסם

אני ירדתי מ97 ל72 ולא היה לי מילימטר עודף ועליתי דיי נקי ל 88

אני לא רואה איך עוד 20 קילו היו משאירים לי עודף עור שיצריך ניתוח במיוחד אחרי שעולים אחרכך מאסה

זה רק דוגמא אישית אבל במרוצת הזמן אני רואה סביבי אנשים שעברו כאלו שינויי משקל ו120 קילו על הגובה המדובר זה בהחלט לא עודף עור מוגזם

אולי עוד כמה עשרות קילו זה יהיה מקרה אחר,

עליית מאסה נקיה אחרי חיטוב בהחלט יכולה לטשטש לו את רוב העודף

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לGSI יש יציאות טובות, רק שיגיד לנו כבר מה שמו

מה זה לא ברור? אסטרה.

בנוסע ידידנו הגיאומטרי, לאור המידע החדש על מצבו בהחלט אין סיבה ל200 כפיפות בטן ביום, למען האמת מבלי לראות את המצב קשה לתת עצות במקרה המדובר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אני ירדתי מ97 ל72 ולא היה לי מילימטר עודף ועליתי דיי נקי ל 88

אני לא רואה איך עוד 20 קילו היו משאירים לי עודף עור שיצריך ניתוח במיוחד אחרי שעולים אחרכך מאסה

זה רק דוגמא אישית אבל במרוצת הזמן אני רואה סביבי אנשים שעברו כאלו שינויי משקל ו120 קילו על הגובה המדובר זה בהחלט לא עודף עור מוגזם

אולי עוד כמה עשרות קילו זה יהיה מקרה אחר,

עליית מאסה נקיה אחרי חיטוב בהחלט יכולה לטשטש לו את רוב העודף

מזל טוב! יש לך איכות עור טובה(תודה לאלוהים ולהורים שלך על זה)

אני לא ראיתי את פותח השרשור בלי חולצה :lol: אז אני לא יכול להגיד לך מה המצב שלו, יכול להיות שהוא חושב שיש לו קצת עור עודף, ועוד קצת שומן להוריד, יכול להיות שהשומן שיש לו להוריד זה בעיקר עודפי עור. דרך טובה להבין זה לפי סימני המתיחה, אם יש סימני מתיחה אז יש עור עודף.

• תוכן חדש...