Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניסיון ומהיכרות אישית עם כמה אנשים שזכו ב"מר ישראל" אני רוצה להבהיר לך ולכולם - לא צריך לעשות 200 כפיפות בטן ביום בשביל קוביות.

מכמה סיבות:

1. בטן זה שריר כמו שאר השרירים, כמו שאתה לא מתאמן 7 פעמים בשבוע על גב או חזה, אין סיבה להתאמן 7 פעמים בשבוע על בטן.

תתאמן 3 פעמים בשבוע בצורה עצימה וקשה אתה תרגיש את השינוי לבד.

2. בשביל שיראו קוביות - צריך שיהיו לך קוביות, כלומר שיהיה שם שריר.

אבל אין סיבה לעשות 200 חזרות.

תמצא 3 תרגילים טובים, תעשה בכל אחד 3 סטים של 20 נניח, וזה סבבה לגמרי.

כשיתחיל להיות לך קל תוסיף משקל (לא בעיה למצוא איזו משקולת בבית, אפילו תיק גב עם כמה בקבוקים מלאים שיהווה התנגדות בזמן שאתה עולה)

3. הורדת אחוז שומן ע"י אירובי

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לי מוט קטן

נו, ומה בדיוק יקרה אחרי שהקוביות יביאו את הקורבנות למיטתך?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

חברים, אתם אומרים לו שלא צריך לעשות 200 כפיפות כי הוא עובד על בטן בשאר התרגילים שהוא עושה, אבל מי אמר לכם שהוא עושנ עוד תרגילים?!

הבחור אמר חד משמעית שאינו מתאמן בחדר כושר וכנראה גם לא עושה תרגילים אחרים.

לאדם שכזה 200 כפיפות יועילו מאוד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לגבי שרירי בטן,כמו שרשמתי למעלה: אם הוא יעשה 200 או 400 או 0 ליום זה לא ישנה לו את מאסת שרירי הבטן בזמן חיטוב

לגבי מזון לא דל שומן: אם אתה בגרעון קלורי ו50% מהקלוריות שלך יהיו שומן אתה תרזה בידיוק כמו שתהיה באותו גרעון ו 10% מהקלוריות יהיו שומן

כל השטיקים של דל שומן,דל פחמימות, לא לאכול בערב, כן פירות לא פירות, קרדיו וכו' זה נכון למי שמנסה לרדת כשהוא באחוז שומן חד סיפרתי ולא רלוונטי למי שמעבר לזה.

פעילות גופנית תתן לו אפשרות לסדר את התפריט באופן יותר מאוזן גם כדי להתגבר על חוסר באנרגיה, לדלג על ארוחה ולהכניס יותר מזון בתפריט

אם הוא יעשה את כל מה שרשמת בתחילה זה לא מה שיעשה לו את ההבדל בין התמונה הראשונה לשניה ששמת.

מה שיעשה את ההבדל זה המאסת שריר הקיימת שיש לו לפני החיטוב

אם תחת כל מעטה השומן אין לו שרירים הוא יצא שחיף, אם יש לו קצת יותר מאסה הוא יראה יותר בכיון של הפחות שחיף בתמונה הראשונה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לגבי מזון לא דל שומן: אם אתה בגרעון קלורי ו50% מהקלוריות שלך יהיו שומן אתה תרזה בידיוק כמו שתהיה באותו גרעון ו 10% מהקלוריות יהיו שומן

בחזרה לחיבור ולחיסור - לא משנה כמה פעמים תסביר את זה,

אנשים יתעקשו לקשקש שטויות.

gsi הוא חד-משמעית אחד המגיבים הכי רציניים בפורום. שווה לקרוא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה משפט שיכול לשדרג לי את החתימה :)

פורסם

כתבתי את זה כבר למישהו. מאוד קשה להרזות, ולעלות מסת שריר בוא זמנית. בואו נגיד שלספורטאי שמוקף בתזונאים, מאמני כושר ורופאים זה איך שהוא אפשרי. לאדם מן השורה, לא ממש. לכן, שיבחר במה שהוא רוצה.

לGSI יש יציאות טובות, רק שיגיד לנו כבר מה שמו כי לוקח לי 15 דקות ו16 לחיצות על הקאפס לוק כדי לכתוב את הכינוי שלו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
כתבתי את זה כבר למישהו. מאוד קשה להרזות, ולעלות מסת שריר בוא זמנית. בואו נגיד שלספורטאי שמוקף בתזונאים, מאמני כושר ורופאים זה איך שהוא אפשרי. לאדם מן השורה, לא ממש. לכן, שיבחר במה שהוא רוצה.

לGSI יש יציאות טובות, רק שיגיד לנו כבר מה שמו כי לוקח לי 15 דקות ו16 לחיצות על הקאפס לוק כדי לכתוב את הכינוי שלו.

דווקא למישהו שהוא מאוד שמן יש סיכוי לעשות את זה, אבל לפי מה שפות"ש השרשור מתאר זה כבר לא רלוונטי כי את הירידה

הגדולה שלו במשקל הוא כבר ביצע.

בכל מקרה TheHunter88 כל הכבוד על הירידה, בכמה זמן ביצעת אותה ?

פורסם
נו, ומה בדיוק יקרה אחרי שהקוביות יביאו את הקורבנות למיטתך?

ענק! :lol::lol::lol:

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

בכל מקרה TheHunter88 כל הכבוד על הירידה, בכמה זמן ביצעת אותה ?

ב-9 חודשים. דיאטה של חלי ממן נטו, בלי לזוז יותר מידי במיוחד לספורט.

אז חברים יקרים, אני אחדד את מצבי כרגע.

ממשקל 124.8 קילו, הגעתי ל71.3 קילו, ב9 חודשים. כיום המצב הוא שיש לי עודפי עור, וזה מה שמפריע לי. אני רוצה למתוח כמה שאפשר את איזור הבטן, ללא שום ניתוחים למיניהם.

לא מחפש להיות מר ישראל, אפילו לא קרוב לזה. רק שיראה נורמאלי. אני N00B לגמרי בכל מה שקשור לכושר, סטים, עצימות, סקווט... לא מבין חלק מהמילים פה. אם יש איפה שהוא, מדריך שמישהו השתמש בו, ויצא מבסוט - אשמח לקבל קישור.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

לא יודע אם כושר יעזור כאן אני חושב שלוקח לעור זמן (כמה אני לא יודע) להסתגל למצב החדש והניתוחים הם קיצורי דרך.

הייתי הולך להתייעץ עם רופא אבל לא עם כזה שיש לו אינטרס לדחוף אותך לכיוון של ניתוח.

זו אגב תופעת הלוואי של ירידה מהירה במשקל.

פורסם

יש גם גבול מסויים לגמישות של העור. אם יש עודף רב אולי יש אפשרות לשפר את המצב ע"י העלאת מסת שריר אבל יש מצבים בהם ניתוח הוא הדרך היחידה.

מעבר לזה מחזק את מה GSI כתב.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אם מבחינתך סיימת לרדת במשקל מבחינת שומן אז מה שאתה צריך עכשיו זה לעלות מאסת שריר כללית

במקרה שלך חשוב לעלות כמה שיותר נקי וזה מחייב ממך ללמוד טוב טוב מה לאכול ורצוי להתחיל עם ליווי מקצועי צמוד

חשוב שתעבוד על כל הגוף כולל גב תחתון (דדליפט) ככה גם במעט נפח שריר בגב התחתות שתתווסף זה יתן מתיחה של העור מכיוון הבטן

כמובן שגם עלייית מאסת שריר בבטן ובמתניים תוסיף לזה, מאסת שריר בכלל בשרירי גב וחזה תמתח עוד את העור גם כלפי מעלה וככה יהיה לך הרבה פחות עודף עור

פורסם
חברים, אתם אומרים לו שלא צריך לעשות 200 כפיפות כי הוא עובד על בטן בשאר התרגילים שהוא עושה, אבל מי אמר לכם שהוא עושנ עוד תרגילים?!

הבחור אמר חד משמעית שאינו מתאמן בחדר כושר וכנראה גם לא עושה תרגילים אחרים.

לאדם שכזה 200 כפיפות יועילו מאוד.

אתה חוזר בכל הודעה על הטעות.

לקוביות בבטן לא צריך 200 כפיפות, זה יעזור לו לסיבולת שריר טובה!

הכי חשוב, תזונה. אתה יכול להוריד אחוזי שומן על ידי תזונה טובה וללא ירידה במשקל, אבל אתה צריך לאמץ את השרירים (משמע חייב חדר כושר, משקל גוף לא תקף פה). זה משתנה מכל אחד לאחד.

יש כאלו שמספיק 12 אחוז שומן כדי שיראו את הקוביות, אני הגעתי ל8 אחוז וגם אז ראו אותם אבל לא בצורה בולטת.

קודם כל תעבוד על ניפוח שרירי הבטן, תעשה מספר תרגילים (ישר, אלכסונים) אבל עם העמסה של משקל.

5x12 אבל תבצע 3 תרגילים שונים.

בחזרה האחרונה תרגיש שמאוד קשה לך, כמו בעצם שעובדים על ניפוח שריר רגיל.

אחדד שאי אפשר על גבי הפורום לייעץ לך בצורה נכונה כייצד להגיע לתוצאות, צריך לשבת עם מישהו שיקח מדידות ולעשות מפגשים-גם זה כסף אבל אתה אומר שאתה מנסה לחסוך.

בקיצור, תשתדל לשמור על כושר וזהו :lol:

Got To love It

• תוכן חדש...