Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצ'בק ידני, 5 דלתות, עד 120K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש רכב הצ'בק עם תיבת הילוכים ידנית, נפח מנוע 1200-1400 (1600 מקס' אבל עדיף שלא), 80-120 כ"ס, 5 דלתות.

הייתי מאוד נעול על פולקסווגן, אבל בדגמים של 2013 (פולו או גולף) לא נשארו להם רכבים עם תיבת הילוכים ידנית שזה חשוב לי. תקציב סביבות 120K.

אפילו התחלתי לדמיין את עצמי בפולו GTI (אני יודע שהיא סביבות 160K) אבל אין את הדגם עם תיבת הילוכים ידנית (לא מבין מה קרה להם..).

בכל מקרה אני אודה לכם מאוד על ייעוץ בנושא, והאם כדאי לחכות לדגמים של 2014 ,

תודה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למיטב ידיעתי אין ייבוא של גולף MK7 ידנית, אולי צ'מפיון מביאים אותה בהזמנה מיוחדת.

תבדוק מתי מגיעה הלאון החדשה ואם יהיו לה ורסיות ידניות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

במגבלות התקציב שהגדרת, מקבוצת הקומפקטיות יש את הדגמים הידניים הבאים:

- יונדאי i30 1.4 - מחיר 100K ש"ח.

- פורד פוקוס 1.6 - מחיר 112K ש"ח.

- קיה סיד דיזל - מחיר 125K ש"ח (תוספת של 5K לתקציב שלך).

בנוסף יש שני דגמים נוספים שהם יותר מקרוואנים אך יש להם 5 דלתות:

- סיטרואן C3 picasso דיזל 1.6- מחיר 115K ש"ח.

- סקודה רומסטר 1.2Tsi - מחיר 103K ש"ח.

מהדגמים הנ"ל, הפוקוס תיהיה המהנה יותר לנהיגה, אך לא בטוח שנשארו מכוניות בארץ (באירופה הדגמ בידני משווק עם מנוע 1.0 טורבו בלבד). בנוסף היא צפופה מאחור, כך שאם הייעוד שלה משפחתי רצוי לבדוק שהיא מתאימה לצרכיך.

הסיד מציעה מכונית מודרנית טובה מאד (ברמה אירופאית לכל דבר) עם מנוע דיזל מודרני וחסכוני מאד - לא ברור אם קיה עדכנו את המחיר כלפי מעלה בעקבות עדכון המס ה"ירוק".

אם מקרוואנים לא מרתיעים אותך, הרומסטר מעולה (מנסיון...) למרות גילה. הפיקסו מאידך מציעה מנוע סופר חסכוני, אך כמו במקרה של הסיד, לא ברור אם מחירה עודכן מעלה בעקבות המס ה"ירוק".

רצוי שתפרט יותר את דרישותיך כדי להתמקד על המכונית המתאימה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אני מחפש אוטו לא משפחתי, אבל עדיין הייתי מעדיף 5 דלתות.

הייתי מאוד רוצה לקנות פולקסווגן ולא משהו אחר, אבל מאוד חשוב לי תיבת הילוכים ידנית.

לא כתבתי זאת קודם, אבל הייתי מעדיף שלאוטו יהיה לוק ספורטיבי, אפילו חשבתי להוסיף גג שמש, אבל עוד לא סגור על זה.

הדילמה שיש לי עכשיו זה לבחור אחד מאלה:

1) להתפשר על פולו TSI 1.2 ולוותר על החלום של תיבה ידנית

2) לחכות לדגמים של 2014 ואולי לקחת גולף ידנית או פולו ידנית

3) לקנות מליסינג פולו או גולף ידנית

4) לנסות להזמין גולף ידנית מצ'מפיון ולחכות חצי שנה (לפי מה שהם אומרים)

5) לייבא אוטו כנ"ל מחול בעצמי (אין לי מושג איך עושים את זה)

כפי שאתם רואים אני ממש נעול על פולקסווגן ויהיה לי קשה לעבור ל- סיאטים\סקודות ואירופאיות אחרות שלא לדבר על יפניות וקוריאות..

מודה מאוד על התגובות המהירות

פורסם

צ'מפיון לא מייבאים בצורה סדירה דגמים ידניים לפולקסווגן - אם בדקת והיבואן מוכן לעשות הזמנה מיוחדת, אז לך על זה.

תוכל לשתף בכמה הם מתמחרים גולף ידנית?

פורסם

אני אבדוק איתם ביום ראשון, אבל אני נוטה לאופציה של רכישה מליסינג, רכב חדש לגמרי ועוד בהנחה,

האם כדאי לחכות לדגמים של 2014 ולקנות בינואר?

פורסם

חברות הליסינג לא מחזיקות במכוניות ידניות (אולי למעט בסגמנט המיני).

פורסם
אני מחפש אוטו לא משפחתי, אבל עדיין הייתי מעדיף 5 דלתות.

הייתי מאוד רוצה לקנות פולקסווגן ולא משהו אחר, אבל מאוד חשוב לי תיבת הילוכים ידנית.

לא כתבתי זאת קודם, אבל הייתי מעדיף שלאוטו יהיה לוק ספורטיבי, אפילו חשבתי להוסיף גג שמש, אבל עוד לא סגור על זה.

הדילמה שיש לי עכשיו זה לבחור אחד מאלה:

1) להתפשר על פולו TSI 1.2 ולוותר על החלום של תיבה ידנית

3) לקנות מליסינג פולו או גולף ידנית

4) לנסות להזמין גולף ידנית מצ'מפיון ולחכות חצי שנה (לפי מה שהם אומרים)

5) לייבא אוטו כנ"ל מחול בעצמי (אין לי מושג איך עושים את זה)

כפי שאתם רואים אני ממש נעול על פולקסווגן ויהיה לי קשה לעבור ל- סיאטים\סקודות ואירופאיות אחרות שלא לדבר על יפניות וקוריאות..

מודה מאוד על התגובות המהירות

כתבת שאתה לא מחפש רכב משפחתי - במידה ו2 דלתות לא מהוות מחסום - אולי תשקול את המגאן קופה.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

השיטה של לחכות לדגם חדש/חדיש יותר (כשלא באמת יודעים אם ואיך הוא יהיה) היא שיטה שעובדת חזק...

הכסף נשאר אצלך ואתה תמיד מחכה...

ידוע לך שיש כוונה ליבא דגמים אלו בורסיה ידנית? או שזה תרוץ של הסוכנות (המתנה חצי שנה) בכדי לא להגיד לא...

למה שלא תחפש יד שניה? שירוקו 1.4 ידנית למשל...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
כתבת שאתה לא מחפש רכב משפחתי - במידה ו2 דלתות לא מהוות מחסום - אולי תשקול את המגאן קופה.

האמת שחשבתי על רנו, אבל יותר לכיוון רנו קליאו החדשה, נפח צמנוע 0.99 טורבו ידני.. התגובות שמצאתי בפורומים לא חד משמעיים, יש האומרים שזה רכב טוב ומתאים בול לנסיעות במרכז (שזה רוב הנסיעות שלי) אבל לא ראיתי הרבה שממליצים לקנות אותו.

פורסם

ידוע לך שיש כוונה ליבא דגמים אלו בורסיה ידנית? או שזה תרוץ של הסוכנות (המתנה חצי שנה) בכדי לא להגיד לא...

אתה רוצה להגיד שיש סיכוי שב-2014 לא יביאו GOLF וPOLO גיר רגיל? יצאתי מהנחה שזה לא יכול לקרות

בכל מקרה שירוקו יד שנייה קצת לא מתאים לי, הייתי מעדיף לקנות אוטו חדש

פורסם

אומנם עדיין לא קיבלתי את הרכב, אבל רכשתי קליאו 900 ידנית. הכוח בהחלט מספיק ואף יותר ( לפי איך שהתרשמתי בנסיעת המבחן ). אני חושב שמדובר בעסקה מוצלחת אשר נותנת מנוע מתקדם, אבזור עשיר ועיצוב מוצלח.

פורסם
אתה רוצה להגיד שיש סיכוי שב-2014 לא יביאו GOLF וPOLO גיר רגיל? יצאתי מהנחה שזה לא יכול לקרות

בכל מקרה שירוקו יד שנייה קצת לא מתאים לי, הייתי מעדיף לקנות אוטו חדש

לזכות צ׳מפיון ניתן להגיד שמסורתית הם יבאו מגוון די רחב. וזה נכון גם לידניות.

יחד עם זאת, אין שום הבטחה ובטחון שזה ימשיך. בוודאי לא ספציפית למה שאתה מחפש.

בדוק איתם ועדכן אותנו.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...