Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הרכב שלי (מזדה 323 95') נכשל בטסט בגלל נזילה במערכת שמן הגה כח, במוסך מורשה מעריכים את עלות התיקון ב-1,500 ש"ח (כולל עבודה, מע"מ והכל) - איך המחיר לדעתכם? יש לציין שהתקלה קיימת כבר שנתיים, ובשנה שעברה עברתי טסט ולא גילו אותה.

ושאלה נוספת: בטסט נאמר לי שגם המגבים לא תקינים- וזה בלי שבכלל בדקו את פעולתם- איך זה יכול להיות?

תודה מראש,

עומר

פורסם
שלום לכולם.

הרכב שלי (מזדה 323 95') נכשל בטסט בגלל נזילה במערכת שמן הגה כח, במוסך מורשה מעריכים את עלות התיקון ב-1,500 ש"ח (כולל עבודה, מע"מ והכל) - איך המחיר לדעתכם? יש לציין שהתקלה קיימת כבר שנתיים, ובשנה שעברה עברתי טסט ולא גילו אותה.

ושאלה נוספת: בטסט נאמר לי שגם המגבים לא תקינים- וזה בלי שבכלל בדקו את פעולתם- איך זה יכול להיות?

תודה מראש,

עומר

לגבי הנזילה ממערכת ה"כ : שקול שימוש בתוסף הבא. (ניתן להשיג באוטודיפו)

rodi_1811_88453840

לגבי המגבים , ניתן לקבוע מותו של מגב על פי יובש וסדקים.

פורסם
שלום לכולם.

תודה מראש,

עומר

יכול היות שהנזילה החמירה ובגלל זה פסלו אותך. ניתן לרחוץ את תחתית הרכב לפני הטסט, אם עדיין רואים את הנזילה - לא תהיה לך ברירה אלא לתקן את הטעון תיקון.

מגבים - אם הגמיות קרועות או יבשות יפסלו אותך גם בלי לבדוק את פעולתם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
שלום לכולם.

תודה מראש,

עומר

בתור התחלה לבצע שטיפה יסודית לתחתית הרכב (ולהתמקד במסרק) ולנסות לעבור שוב טסט... בהרבה מכונים ישנה נטיה להכשיל על מסרק הגה בגלל הזעות קלות/חזקות מהמסרק - למרות שלא מדובר תמיד במשהו בטיחותי.

שימוש בתוסף לגיר אוטומטי/ה"כ יכול לשפר משמעותית את המצב. חשוב לעקוב אחר הוראות השימוש לצורך מילוי המינון הנכון של התוסף.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לגבי הנזילה ממערכת ה"כ : שקול שימוש בתוסף הבא. (ניתן להשיג באוטודיפו)

rodi_1811_88453840

לגבי המגבים , ניתן לקבוע מותו של מגב על פי יובש וסדקים.

אני ניסיתי וזהנזילה עברה. מעניין איך החומר הזה פועל ומה ההשלכות שלו לזמן ארוך. בכל מקרה אין זכר לנזילה (והייתה נזילה לא טיפטוף).

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

• 10 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...