Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקום לבדיקת פיג'ו 107.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אשמח אם תפנו אותי למכוני בדיקה לפני קנייה עבור הרכב, באיזור ת"א יד-אליהו.

בנוסף האם במכוני הבדיקה הללו ניתן לעשות בדיקות לכל סוגי הרכב, או שישנם מכונים שמתמחים בדגמי מכוניות מסויימים?

אין צורך בחתימה....

פורסם

במכוני הבדיקה עושים בדיקות לכל סוגי הרכב.

ביד אליהו יש לך את דינמומטר. בדקתי שם שני רכבים עבור חברים לאחרונה ובשני המקרים הבדיקה הייתה טובה (עד כמה שאפשר להגיד "בדיקה טובה" על בדיקה של מכוני בדיקה). חוץ מזה הם נותנים הנחה לחברי הפורום:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=470759

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם מדובר ברכב עם גיר רובוטי,מומלץ להיכנס בנוסף לבדיקה הרגילה גם למוסך מורשה /מתמחה ברכב הזה,לחבר סורק תקלות ולבדוק היטב את מצב הגיר כדי לא להתקל אח"כ בהפתעות לא נעימות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

דינמומטר ביד אליהו הם בסדר אבל כל המכונים בסופו של דבר עושים בעיקר טופס שמכסה את עצמם מפני תביעות. תעשה את הבדיקה בעיקר כדי לוודא שאין פגיעות שלדה, קומפרסיה, חופשים וכו' אבל אז תשקיע עוד קצת זמן, תיגש עם הטופס למוסך ותבקש הערכת מחיר לתיקון. לא מזמן מישהו פה כתב שבבדיקה אמרו לו שיש בעיה שעלות התיקון שלה הוא 200 שקל ואחרי שקנה ובא למוסך לתקן הסתבר שמדובר במשהו יותר אקוטי שעולה 2000 שקל לתקן.

• תוכן חדש...