Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מעוניין לבנות תיבה פתוחה עבור הרץ אנרג'י, 12 אינץ'.

על פי נתוני היצרן התיבה צריכה להיות כ38 ליטר, עם פורט AR80V באורך 230 מ"מ.

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להפוך את ה38 ליטר האלו למידות של הפלטות שאני צריך, האם יש חיבות לצורת (קוביה/מלבן וכ'ו)?

מה המשמעות של AR80V?

איזה עובי MDF להשתמש?

תודה.

Got To love It

פורסם

80 זאת הכוונה במילימטרים. רוחב של הפורט צריך להיות 80 מ"מ כלומר 8 ס"מ ואורכו 23 ס"מ. זה לפי הוראות היצרן שאמרת.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/tools/volume/volume.html

פה תוכל לעשות חישובי נפח בדיוק לפי אורך גובה ורוחב.

קודם תחליט איזו צורה אתה רוצה לתיבה.

מספיק 19 ס"מ MDF.

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

צריך להוריד את הנפח של הסאב ונפח של הפורט גם.

צריך לחשב נפח פנימי ולא נפח של הMDF במחוץ זה עוד 1.9 ס"מ מכל צד בערך

פורסם

כמו ש dim4ik007 אמר, הסאב והפורט עצמם תופסים עוד כמה ליטרים.

הרבה או מעט- זה ספציפי פר סאב. לגבי הפורט עצמו- המלצות היצרן הן כלליות, אם אתה מחפש משהו מסוים עדיף שלא ללכת על כיוון אוניברסלי אלא לקחת את זה לכיוון שיעשה חסד עם סוג המוזיקה שאתה מרבה לשמוע.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

איך אני אמור לדעת מה הנפח של הסאב? לא מופיע באתר יצרן.

סרול, הסאב של אחי והוא שומע יותר האוסים ומוזיקה שחורה, יש עדיפות לפורט מסויים/מיקום? כל פרט יתקבל בברכה על מנת לקבל תוצאה אולטימטיבית.

תודה!

Got To love It

פורסם

תחשב לבד.

כל החלק הפנימי עם המגנט תבדוק את הקוטר ותחשב ותידע כמה ליטר בדיוק זה.

• תוכן חדש...