Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אני מחפשת רכב ראשון. נהגת חדשה בת 20+, רווקה, פעם ראשונה על הכביש, נסיעות עירוניות יום-יומיות.

אוטומט, חסכוני בדלק, אמינות, דגש מאוד! גבוה על בטיחות.

תקציב באזור ה-40K (גמיש), בערך מ-2005.

הכיוון הוא סופר מיני אבל סתם כי נראה לי מתאים צרכים, אין באמת משהו מועדף.

נראה לי שמשהו כמו i20 כנראה היה מתאים לי אם היה עומד בתקציב.

קראתי קצת על טויוטה יאריס, שברולט ספארק, פיאט פונטו.

לא יונדאי גטס (דלק) ו- i10 (הבנתי שלא הכי בטוחה).

אשמח מאוד לרעיונות וכיוונים!

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום,

כל סופר מיני תתאים לדרישות.

I20, סוזוקי סוויפט, מזדה 2, דייהטסו סיריון, טויוטה יאריס (אולי פחות בגלל גיר רובוטי לא חלק).

הבטוחות שברשימה הן I20 ומזדה 2.

יש גם רנו קליאו - בטיחות גבוהה, נוחה מאוד. אבל היא מתאימה למי שהדמוי של רנו לא מפריע .

עוד צרפתיה - פיג'ו 206.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

טוב שהדגשת את קריטריון הבטיחות, זה ממקד מאד את האופציות.

אז ראשית, המלצתי לך, התרחקי מרכבי מיני כמו: סיטרואן C1, פיז'ו 107, אלטו וכל קטגוריית הניסוי בבעלי חיים הזו.

בין הקטנטנות היחידות שקיבלו ציוני ריסוק טובים ובתקציב שלך זו הפיאט 500 (דגם +pop, מנוע 1.4, 2009).

וגם סוזוקי סוויפט (1.5, אוטו', 2007) וסיאט איביזה (1.4, 2007, פחות מהתקציב - בסביבות 37 אלף ש"ח).

מכוניות עירוניות קטנות, בטיחותיות עם צריכת דלק ממוצעת ומעלה (לטובה, אך תלוי גם בנהיגה שלך ובכמות הרמזורים).

ענת

http://malkabakvish.blogspot.co.il/ מבחני דרך במלכת הכביש

https://www.facebook.com/queenoftroads פייסבוק

http://instagram.com/queen.of.the.roadאינסטגראם

פורסם
יש גם רנו קליאו - בטיחות גבוהה, נוחה מאוד. אבל היא מתאימה למי שהדמוי של רנו לא מפריע .

תודה על הרעיונות! מאזדה 2 נראית כיוון מעולה (גם אם קצת משעמם..). סליחה על הבורות, אבל מה הדימוי/בעיה של רנו?

אז ראשית, המלצתי לך, התרחקי מרכבי מיני כמו: סיטרואן C1, פיז'ו 107, אלטו וכל קטגוריית הניסוי בבעלי חיים הזו.

תודה רבה! אשמח לקבל עוד "תמרורי אזהרה" כאלה כדי לדעת ממה להתרחק כי דווקא שקלתי את הפיז'ו 107.

הפיאט 500 נראית מדהים, אבל שכחתי לציין שפיאט מחוץ לתחום בשבילי (סיפור ארוך). מסתכלת על כל האחרים.

פורסם

לרנו (וגם לפיג'ו וסיטרואן) יש דימוי של בעיות אמינות, בעיקר גיר אוטומטי שהיה מותקן עד לאחרונה.

מזדה 2 קיבלה 5 כוכבי בטיחות. תחפשי דגם דינמיק.

גם סוויפט רעיון טוב.

סיריון תהיה יותר חסכונית אבל פחות חזקה.

שלושת המכוניות (מזדה 2, סוויפט וסיריון) אמינות מאוד, מזדה הכי בטיחותית בין השלישיה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לרנו (וגם לפיג'ו וסיטרואן) יש דימוי של בעיות אמינות, בעיקר גיר אוטומטי שהיה מותקן עד לאחרונה.

מזדה 2 קיבלה 5 כוכבי בטיחות. תחפשי דגם דינמיק.

גם סוויפט רעיון טוב.

סיריון תהיה יותר חסכונית אבל פחות חזקה.

שלושת המכוניות (מזדה 2, סוויפט וסיריון) אמינות מאוד, מזדה הכי בטיחותית בין השלישיה.

תודה רבה!

תשובה אחת....

אופנוע. ב 40K אפשר לקנות יופי של כלי שמגיע גם עם אופי...

וסעי בזהירות 8)

אני מדברת על עדיפות לבטיחות, אז אתה שולח אותי לאופנוע? :)

פורסם
תודה רבה!

אני מדברת על עדיפות לבטיחות, אז אתה שולח אותי לאופנוע? :)

סטטיסטית אופנוע יותר בטוח. (right?)

אבל בגלל אמא...

מצטרף להמלצה על הסוויפט

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

ענת

לגבי האלטו אני מסכים איתך (זכור לי שקיבלה 3 כוכבי בטיחות), אבל הC1\פג'ו 107 קיבלה 4 כוכבים, ציון סביר לרכב מיני.

פורסם

ניובי - נראה לי שהסיפור יצא משליטה.

איך מפסילת יונדאי גטס על מרכיב הדלק דווקא הגעת לשקול I20 ומאזדה2 ?

בכל מקרה בפרמטרים שהוגדרו הייתי שוקל פיאט גרנדה פונטו.

פורסם
ניובי - נראה לי שהסיפור יצא משליטה.

איך מפסילת יונדאי גטס על מרכיב הדלק דווקא הגעת לשקול I20 ומאזדה2 ?

בכל מקרה בפרמטרים שהוגדרו הייתי שוקל פיאט גרנדה פונטו.

היי לאון תודה, I20 אני לא שוקלת כי היא לא בתקציב. דיברתי עליה רק כדוגמה

מאזדה 2 מסתמנת גם כיותר יקרה ממה שחשבתי, יש רכבים בתקציב שלי אבל מליסינג או השכרה שזה פחות סימפטי.

פורסם

לנסיעה עירונית הייתי לוקח מיני. הקיה פיקנטו אחלה מכונית. אם את מעדיפה משהו יותר בטיחותי, אז סופר מיני זה מה שאת צריכה. דייהטסו סיריון לדעתי הכי מתאימה לסטודנטית. היא תהיה חסכונית יותר, היא מאוד זולה לאחזקה הן מבחינת ביטוח/טיפולים, והן מבחינת דלק. אם לא משנה לך להיות ראשונה ברמזור, אני הייתי ממליץ לחפש סיריון.

פיאט גרנדה פונטו היא מכונית מעולה, והייתי ממליץ עליה בחום, אך נהגתי רק על הגרסה הידנית. אם האוטומטית מגיעה עם גיר רובוטי, שווה קודם לבצע בה סיבוב, שכן לא כולם מוצאים את הגיר הזה נוח.

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם ההסיעות הן בעיקר בתוך העיר, הייתי ממליץ על הסיריון. מאזדה 2 גם טובה, ולא הייתי פוסל קנייה בליסינג בהנחה גדולה, פשוט צריך לחפש רכב במצב טוב.

פורסם

מאזדה 2 נמכרה לרוב לחברות הליסינג ברמת הגימור הנמוכה שהיא פחות בטיחותית משאר המתחרות בקטגורייה.

בפיקנטו למשל המצב הרבה יותר טוב מבחינת אבזור בטיחותי.

מי שהציע גרנדה פונטו - אני די בספק לגביי הגיר הרובוטי הזה מבחינת נוחות התפעול שלו ומבחינת אמינות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...