Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש מנוע בשרייד 97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב , לאחרונה הגעתי למצב ברכב שלי שבכל תחילת נסיעה אני מוסיף מים , המים ברדיאטור נדחפים החוצה כתוצאה מפריצת ראש.

אני נוסע נסיעות קצרות כ16 ק"מ ביום הרכב לא מתחמם ותמיד אני מוסיף כמות זהה של מים.

האם יש אפשרות לשפץ ראש ברכב כזה ומה העליות ?

במקרה של מכירה , אני מניח שאף אחד לא ירכוש רכב עם שיפוץ ראש ,אם אמכור אותו לחלקים כמה אקבל?

תודה לעונים.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

לדעתי אפשרי למכור רכב כזה אחרי שיפוץ ראש מנוע, כי לא חסר צעירים שמחפשים רכב ומוכנים להתפשר קצת בגלל המחיר.

אני משער שמחיר תיקון יעלה בערך 2,500 ש"ח

volkswagen polo 2009 - כיום

צבע כסף, 1400 נפח מנוע, 80 כוחות סוס :)

פורסם

זהו , לפי מה שקראתי פה בפורום מדובר בבלוק אלומניום ושיפוץ ראש ב 99% לא מצליח , נשאר לי 3 חודש לטסט ואני קצת בדילמה מצד אחד באמת המזגן מקפיא , לא אוכל שמן וברקסים חדשים (לפני 4 חודשים החלפתי)אבל להחליף מנוע זה נשמע כעלות וחצי של רכב כזה.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

לדעתי מכיוון שערך הרכב נמוך יחסית במחירו לא יהיה מישתלם לשלוח אותו לשיפוץ ראש ואם אתה בעצמך מסוגל פשוט אולי כדאי לך לנסות לבצע את תיקון הראש בעצמך שברכב הזה זה יחסית פשוט. לא חסרים פרוייקטים שכאלה באינטרנט. עם כל השיפוץ ייעשה על ידך אתה יכול לצאת בנזק של לא יותר מ 1000 שח מקסימום. אופצייה שניה זה לגשת למוסכים של הבני דודים שגם אצלם לא ייצא לך יותר מאיזה 1500 שח מקסימום. אופצייה שלישית זו האופצייה של לנסוע ברכב עד שימות או עד הטסט. אני אישית הייתי הולך על האופצייה הראשונה שהיא גם חווייה. :-)

• תוכן חדש...