Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן בפולו 2003;

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פולו 2003 לפני כ1600 ק"מ בדקתי שמן והוא היה כמעט במקסימום ,היום בדקתי במקום מישורי והמדיד עמד על השלוש רבעי (ירד רבע בערך) זה הגיוני ?

פורסם

לחלק מהרכבים צריכה טבעית של שמן.

ברכב שלי, פולו GTI 2012 הצריכה התקינה מבחינת היצרן זה עד 700 גרם שמן לכל 1000 קילומטר.

כמות השמן במדיד מסימון המינימום עד סימון המקסימום הוא סה"כ 1 ליטר.

זאת אומרת שאצלי ברכב כל 1000 ק"מ יכול לרדת 3/4 מהסימון במדיד.

המנועים שלנו שונים טכנולוגית, אבל אני מקווה שהבנת את העקרון. אני לא חושב שיש לך מה לחשוש. תמשיך לבדוק שמן על בסיס שבועי (ותוסיף לזה בדיקה ויזואלית של הצינורות במנוע, בדיקת לחץ אוויר, בדיקת כמות נוזל קירור של הרדיאטור). כמו כן שים לב שאין סימני שמן על דפנות המנוע או על חלקים שונים שלו, מה שיעיד על נזילת שמן עדינה ממכלול כלשהו, ושים לב שאין כתמי שמן במקום החניה שלך, מה שיעיד על נזילה יותר משמעותית.

Polo GTI (6R) 2012

• תוכן חדש...