Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאנשים הטובים

אני מעוניין לרכוש רכב מיציבושי לנסר 2008 שעשה 203000 קמ

שאלתי היא האם המנוע אוטוטו יעשה בעיות של אכילת שמן דרך גומיות השסתומים,

מובילי השסתומים, רינגים. או כמו שאומרים "המנוע רק התחיל לעבוד"

מה אורך חיים של מנוע מדגם זה בקלומטרים

תודה לאנשים הטובים

פורסם

203 אלף ק"מ? בלי לדעת מה מצב הרכב, הייתי ממליץ להתרחק.

יש מספיק רכבים בשנתונים דומים או לנסר (למה דווקא לנסר??) דומה עם הרבה פחות ק"מ.

סביר להניח שהרכב מליסינג ו "קרעו" לו את הצורה

Opel Adam S 2017

פורסם

זה ממש המון קילומטר לשנת 2008. הקילומטר הממוצע לרכב או בן 12000-ל15000. הרכב שאתה מעוניין בו עשה 40600 לשנה!! זה המון! תתרחק מהרכב. והמונוע לא התחיל לעבוד. עם כבר הוא ליראת סוף חיו וגם הגיר של הרכב.

אנשם שמשווצים בזה שיש להם כבלים באוטו ומנפנפים

בזה בצידי הדרך

פורסם

אי אפשר לדעת,אבל זה יכול לבוא מכיוון הגיר,בולמים,חיישן,מה המחיר שמוצע לך הרכב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אומנם הקלומטראז' גבוה מאוד אבל הרכב הזה אמין מאוד. המצב שלו תלוי בנהג.

אני מניח שאתה מקבל אותו באזור ה-15,000 ש"ח? (לא שווה יותר מ-16K) לפי דעתי שווה לקחת לבדיקה. אם יש לו בעיה כלשהו, הגיר קופץ או עושה רעשים- תתרחק.

קח בחשבון שהמנוע מאוד עצלן ולוקח לו זמן להבין שאתה רוצה שהוא יסע מהר יותר (קיק דאון) כשאתה לוחץ על הגז.

דבר נוסף- אם שמו לו בלמים (רפידות ודיסקים) לא מקוריים יש סיכוי שהוא עושה רעש מטורף בעצירה גם אם הבלמים חדשים- אתה יכול לשחק על זה שיורידו לך במחיר ותחליף לבלמים מקוריים (היחידים שלא עושים רעש- עולה איזה 1500 ש"ח עד כמה שאני זוכר)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

שלום להאנשים הטובים

הרכב מיציבושי 2008 עשה 203000 קמ המחיר שהוא דורש 25000 שח

הרכב מליסינג כשהוא הנהג היחידי והוא קנה את הרכב לאחר 3 שנים

השאלה היא מיציבושי שעשה 203000 קמ זה תחילת צרות של מנוע

וגיר או שהוא רק התחיל לעבוד הן מבחינת המנוע והגיר

תודה

פורסם

קח בחשבון שכזה רכב יהיה לך קשה מאוד למכור,למרות שהוא אמין,יש לו בלאי מאוד גבוהה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפי דעתי לא צריך לפסול על הסף רק בגלל הק"מ הגבוהה.

יש סיכוי שהרכב שמור, מטופל בזמן, ונסע אוליי כ-90% בבינעירוני/מהיר.

הרכב נחשב לאמין מאוד, ואם אכן טופל כראוי ונסע נסיעות ארוכות, אז בכייף יש לו עוד 150/200 אלף ק"מ עד ל"צרות הגדולות.

אבא שלי מכר את הכריזמה 98' שלו עם 360,000 ק"מ שלאורך כל חייו לא היו לו בעיות לא במנוע ולא בגיר, הקונה הוא במקרה השכן שלו שלא מפסיק להודות לו על הרכב שהוא נהנה ממנו במחיר מציאה.

תבדוק, תתמקח, ותעשה את השיקולים שלך, רק קח בחשבון שכנראה לא תוכל למכור אותו בעתיד בגלל אנשים כמו הרוב שהציע לך להיתרחק ממנו רק בגלל הק"מ.

בהצלחה.

• תוכן חדש...