Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קיבלתי שיחת טלפון מוזרה.

יש לי חבר שבעצם עובד מהאוטו ונמאס לו מכאבי גב כי אין לו איפה לשים את הלפטופ כשהוא עובד (הוא צריך להיות כל היום בנסיעות ועם המחשב).

בדרך כלל הוא פשוט מתנחל לו במושב האחורי של האוטו וזה ממש לא נוח לו כי אין לו שולחן וזה לא מתוכנן לזה.

הוא העלה היום את האפשרות לקנות רכב נוסעים גדול כלשהו (הוא חשב על כיוון פרוויה, מרצדס ויטו, שברולט אסטרו או סוואנה, פורד יורסטאר וכו'), להוציא את המושבים האחוריים ולבנות סוג של משרד עם ספה אחת לאורחים, שולחן עבודה, כיסא מנהלים שמחובר לרצפה כדי שלא יזוז מהמקום ופינת קפה קטנה.

את החשמל לקפה הוא יכול להשיג מהאתרים שבהם הוא נמצא כשהוא מתחבר לרשת החשמלית המקומית או ממצבר (לא יודע, לא ממש הבנתי אותו).

התוצאה הסופית אמורה להיות גרסה יותר זולה אבל נעימה של התמונות שצורפו.

השאלה היא האם אפשר להשיג אישור להוצאת המושבים האחוריים?

צריך ללכת לעמדה מספר 1?

מה נחשב פה לשינוי מבנה?

עריכה: במושבים שמאחורה לא אמור לשבת אף אחד כשהרכב בנסיעה, אלא רק בחלק הקדמי, הנהג ועוד נוסע.

Van1.JPG

van2.JPG

van3.jpg

van4.jpg

פורסם

חבר שלך זקוק לגירסת ביזנס של S קלאס:

Mercedes-S-Class-by-Brabus-iBusiness_4.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אכן, אבל התקציב אפילו לא מתקרב לזה.

הוא גם רוצה לשים טלוויזיה גדולה ולהיות מסוגל לשבת ולשחק בפלייסטיישן עם חברים.

את זה שכחתי לציין כי זה פרט די שולי בתוך כל הרעיון.

פורסם

אני לא חושב שצריך להיות בעיה מיוחדת. כל עוד זה לא רכב מיועד להסיע ילדים/הסעות אז אין בעיה. צריך למצוא דרך לתפוס הכל במקום שלא באמצע בלימת חירום או סיבוב חד הכל יעוף.

פורסם

לעבוד בחום כזה ברכב

מאיפה הוא יביא חשמל למזגן , גנרטור? רעש,

מושתק,?

כדי להביא טרנזיט למצב שיהיה אפשר לשבת צריך השקעה כספית לא קטנה

בערך 60 אלף וזה משהו צנוע שיכלול מערכת סולארית קטנה כי אפשר בלי , ואי אפשר לעשות יותר מידי קומבינות

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם

אופציה זולה - אאל"ט, במיניוואנים עם 7 מקומות דוגמת קרייזלר וויאג'ר או מזדה MPV , אפשר לקפל את שורת המושבים האמצעית למעין שולחן, או אפילו להעיף אותה, ולשים שולחן מתקפל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כבר נראה לי עדיף לרכוש אוטוקראוון מוכן.

או יש אפשרות לרכוש פיאט דוקאטו ולעשות עליה עבודה אבל זה יצא בטוח יקר.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

הוא מודע לצריכת הדלק המפלצתית של מכוניות כמו אסטרו וסוואנה?

לדעתי יהיה לו יותר זול לנסוע עם רכב קטן ממקום למקום ובמקום לשבת כמו מסכן במושב האחורי, פשוט לחפש איזה בית קפה מזדמן של ארומה. הוא גם יקבל מזגן, גם שולחן ובמקום לשלם על דלק יקבל אייס קפה קר וטעים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
כבר נראה לי עדיף לרכוש אוטוקראוון מוכן.

או יש אפשרות לרכוש פיאט דוקאטו ולעשות עליה עבודה אבל זה יצא בטוח יקר.

אהההההה!!! אז אתה החבר של פרנקוס?!

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הרכבת מסכים סטנדרטיים בתוך מכונית היא בעייתית כיון שהתושבות של המסך יצטרכו לעמוד בעומסי הנסיעה (מהמורות, האצות, פניות, חום) וגם המסך עצמו יכול להיפגע מהחום כשהרכב סגור בקיץ. כמו כן, מסכים אלו הינם שבירים ויתנפצו בזמן התנגשות, ואף יעופו ממקומם על הנוסעים!

בין השאר נמצא, כי כאשר נהגים מרכיבים משענות ראש חלופיות עם מסכים, הן אינן מתאימות לתושבות ולא מתאפשרת מגבלת גובה בעת כוונונן, כך שבזמן התנגשות הן ניתקות ממקומן ואינן מגינות על הנוסעים ואף פוגעות בהם!

לכן, אין שום פתרון מלבד רכישת רכב שבו מערכות כאלו מגיעות עם הרכב מן המפעל. במקרים אלו, יבצע היצרן את הצעדים הנדרשים על מנת למנוע פגיעה באמינות המנגנונים לאורך זמן, מבעיות חשמליות ומגרימת פציעות מיותרות בזמן התנגשות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אהההההה!!! אז אתה החבר של פרנקוס?!

כבר כולנו חברים של פרנקוס לא? :lol:

זכור לי שראיתי סוואנה עם כסאות מסתובבים ושולחן קטן לפני כמה זמן.

אז אולי יש כאלו מוכנות.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...