Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיה ידועה ומרתיחה.

הסיכוי היחיד לראות רכב ליסינג עם צמיגים נורמליים, זה לראות רכב ליסינג שעדיין נועל את הצמיגים שקיבל מהיצרן.

לאבא של חברה שלי יש שברולט קרוז מליסינג.

הייתה עם רבעיה של קומהו, הזוג הקדמי נשחק לחלוטין. החליפו לזוג צמיגים סופר סינים מחברה שמעולם לא שמעתי עליה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
בכיר בענף הליסינג אומר בתגובה: "ההשקעה שלנו בצמיגים היא בהתאם להחלטה של הלקוח, מה רמת השירות שהוא רוצה לקבל. אין לי בעיה להחליף ללקוח בכל פעם ארבעה צמיגים, אבל זה עולה כסף. החברות רוצות דמי חכירה נמוכים, אבל גם לקבל צמיגים יקרים. בתנאי החוזה כתוב כמה החלפות צמיגים מאושרות בכל תקופה. בדרך כלל, החלפת צמיג בתוך שלוש שנים לא נובעת מבלאי, אלא מנזק שהנהג גרם למכונית, כמו עלייה לא זהירה על מדרכה, למשל".

הקטע הזה קצת עצבן אותי. 3 שנים צמיג מתגלגל, ועוד על רכב ליסינג, שנוסע יותר מרכב רגיל. לא רק זה, 3 שנים זה אומר 3 חורפים וכמובן 3 קיצים (אולי קיצות? לא יודע...) חמים מאוד. זה המון בלאי בשביל צמיג! בטח על רכב ליסינג שנוסעים איתו גם בשטח...

איך הוא אומר שהחלפת צמיג אחרי 3 שנים לא נובעת מבלאי?

אולי ברכב שם אדם רגיל הייתי מבין את זה, אבל לא ברכבי ליסינג שהנסועה בהם גבוהה הרבה יותר.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אני דווקא חושב שאם מחליפים אחרי 3 שנים זה מהבלאי,אצלנו למשל הרכבים בבסיס נוסעים הרבה על חצץ,בורות ולכן זאת התוצאה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לטעמי קישקוש מוחלט, הכל החלטה של שוכר הרכב מול חברת הליסינג.

בחברה בה אני עובד במידה וקצין הרכב החליט שהצמיגים גמורים הם יוחלפו בהתאם לדרישה, לא ממתינים לדבר.

בפעם האחרונה הוחלפו לי צמיגים והורכבו צמיגי מטדור ספרדים, לא המילה האחרונה אבל לא רעים בכלל.

בקיצור זה תלוי אך ורק בשוכר הרכב ובנכונות שלו לשלם כדי לשמור על בריאות העובדים שלו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

היא לא, הטענה שלהם היא שזה יוביל לבלאי לא אחיד. איך מפה הם הגיעו לפיצוץ אני לא יודע. אולי אם אתה בודק רק אחד ומניח מזה על השאר. הדבר היחידי שזה באמת יכול לגרום לו נזק, במידה והאחיזה הלא אחידה לא תגרום לתאונה קודם, זה לדיפרנציאל.

בתקווה שלא יעצר בכתבה.

עם צמיגים כאלו לא יעצור נקודה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...