Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי בדיקה לפני קניה של רכב שקניתי, אני נוסע ברכב כבר שבוע והמים של הרדיאטור נגמרים מהר והמנוע לא מתחמם, הלכתי למוסך שם אמרו לי שהלך ראש מנוע אחרי שהם עשו לו בדיקת לחץ הפוכה.

בבדיקה שלפני הקניה לא כתוב ולא אמרו כלום על שהלך ראש מנוע!

מה אני יכול לעשות? לתבוע אותם?

פורסם

מנוע קרור דלק:

- דליפות לחץ גבוהות בצילינדרים

- רעש מערכת שסתומים

- רעשים במנוע

- נזילת שמן

- סימני שריפת שמן

- רעשים המותכנים

פורסם

גם ככה כיסת"חו (ואולי לא) את הרכב טוב טוב מבחינת מנוע (דליפות לחץ גבוהות בצילינדרים - היה צריך להדליק לך נורה אדומה עם או בלי קשר לשריפת המים ע"י המנוע).

alfa 156 2.5.

פורסם
אני יכול להבין מכל מה שכתוב שצריך להחליף ראש מנוע?

תלך לעוד 2~3 מוסכים לפני העבודה. תקבל חוות דעת והצעות מחיר.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם
עשיתי בדיקה לפני קניה של רכב

ברוך הבא לפורום.

יש כאן כמה כללים פשוטים, מבקש להבא להקפיד עליהם:

כותרת בעלת תוכן מהותי. אנו אמורים להבין מהכותרת על מה מדובר, בלי להכנס פנימה.

ציון דגם הרכב, נפח מנוע ושנת ייצור בכל הודעה בפורום טכני. בכותרת ורצוי גם בגוף ההודעה.

הודעות שלא עומדות בכללים אלו בדרך כלל נמחקות, אבל נוותר בפעם הראשונה.

פורסם
ברוך הבא לפורום.

יש כאן כמה כללים פשוטים, מבקש להבא להקפיד עליהם:

כותרת בעלת תוכן מהותי. אנו אמורים להבין מהכותרת על מה מדובר, בלי להכנס פנימה.

ציון דגם הרכב, נפח מנוע ושנת ייצור בכל הודעה בפורום טכני. בכותרת ורצוי גם בגוף ההודעה.

הודעות שלא עומדות בכללים אלו בדרך כלל נמחקות, אבל נוותר בפעם הראשונה.

תודה, וסליחה.

פורסם

לפי דעתי, אין עילה לתביעה או לטענות.

הלכת למכון בדיקה שאתה ביקשת או המוכר?

בגדול כמו תמיד, המכונים מכסתחים על עצמם, כמו שעשו אצלך.

אפילו אם אמרו לך בעל פה שהרכב סביר פלוס ושכדאי לך לקנות, בטופס עצמו רשמו ליקויים רבים שמעידים על מנוע גמור.

עבדו עליך? כנראה שכן. חוקי? לצערי גם כן.

שי.

פורסם

בבדיקה היה רשום לך דליפות לחץ גבוהות בצילינדרים. זה ממש לא מופיע תחת הכסת"ח הרגיל ואחריות המכון ומבצע הבדיקה הייתה לומר לך מה זה אומר ומה ההשלכות. כפי שאני רואה את זה זה הקייס היחידי שלך בסיפור וכידוע מה שנאמר בעל פה כאילו לא נאמר מעולם. הבדיקה לעומת זאת כתובה ולכן אפילו לא הייתי טורח ומנסה לעשות משהו בנידון מול המכון, עם כל הצער שבדבר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...