Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירוק גג ב205.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לבצע אבאוטו את הפרויקט של הריפוד מחדש לגג..

אבל לפני זה, אני רוצה לדעת בדיוק איך לפרק את הגג ברכב כדי שלא יהיו טעויות...

תודה מראש!

פורסם

מה הבעיה? אתה רוצה לעשות את הריפוד לבד? יש לך את הבד?

בעיקרון אתה צריך לפרק את הפלסטיקים בצדדים ולהוציא את הגג מחוץ לרכב. כל מה שמורכב עליו בדרך כלל ניתן לפרק/להרכיב בלי בעיה. אתה צריך להדביק בד חדש עם דבק מגע לעורך כל הגג ולהרכיב בחזרה. עבודה של 3 שעות. למה לך לבד? לב לרפד רכב, ב300/400 ש''ח תסגור את העינין וזהו.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
למה לך לבד? לך לרפד רכב, ב300/400 ש''ח תסגור את העינין וזהו.
לא כולם אוהבים ללכת לבעלי מקצוע!

אם אפשר לעשות לבד זה הרבה יותר נחמד, לא מדובר כאן על עבודה מייגעת ומסובכת!!

אגב ההבדל בין שני הדברים....

אח"כ שהוא יסתכל על הגג החדש שלו שהוא עשה, הוא יהנה פי אלף מאשר שהרפד יגיד לו "בוא תיקח את הרכב הגג מוכן".

אני בכל זאת יאחל לך עבודה מהנה עם הרבה סיפוק!!

Honda hornet 600

פורסם

תפרק את כל הידיות אחיזה בגג... את כל המגיני שמש והפנים התומכים שלהם, ואם יש גם את הפינים מפלסטיק שתופסים את הגג לתקרת הרכב, לא לשכוח גם את בית התאורה הפנימית ברכב.

אח"כ תוציא את הגג מהדלת האחורית, תקלף את הריפוד הישן, ותדביק את הבד החדש עם דבק מגע...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תוכן חדש...