Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

בהחלט ריגשת בסיפור וגם אני החזקתי את הבטן עד שהבנתי שההתקדמות יותר חיובית.

מאחל לו החלמה מהירה ומלאה, נשמח להתעדכן.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הודעה מרגשת.

שאחיך יהיה חזק, וגם אתם. מחכה לכם תקופה לא קלה.

איחולי החלמה מהירים !

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

תודה רבה לכולם על האיחולים, זה בהחלט נחמד לראות אנשים נחמדים שאיכפת להם... :)

עדכונים טובים!

הוא כבר ער לגמרי, מנותק ממכונת ההנשמה, מדבר חופשי, יושב על המיטה, אפילו הזיז את האצבעות ברגליים כך שאנחנו יודעים שאין נזק משתק או משהו בסגנון, הוא אפילו מזיז את עצמו במיטה באמצעות הידיים. הוא עמוס כל כך במורפיום שכנראה זה מה שמאפשר לו את כל זה, אבל לפחות זה מראה שבפנים הכל בסדר...

יש לו כפתור קטן ונחמד שכל פעם שכואב לו, הוא לוחץ ומקבל מנת מורפיום. ממש כפתור סמים...

מקווים שכבר היום הוא ייצא מטיפול נמרץ ויעבור למחלקה רגילה ואז נוכל להיות איתו כל הזמן ולא רק בזמן שעות הביקור.

ממש לא התכוונתי להלחיץ אנשים..אני רואה הרבה אנשים שאומרים שזה היה נראה להם שזה הולך לכיוונים לא טובים אבל בסוף התבדו. מצטער חברים...

אולי אחד המנהלים יכול לערוך את ההודעה הראשונית ולהוסיף שם שורה - "לא לדאוג, אין סוף רע"?

בנוסף אני אשמח אם יוכלו להוסיף את פרטי התאונה עם הבקשה שלי למציאת עדים גם להודעה הראשונה. אולי זה עוד יגיע למישהו...

שוב תודה לכולם!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

הוא כבר יצא מטיפול נמרץ ביום שישי בצהריים ונמצט כרגע במחלקה אורטופדית.

הוא סובל מכאבי תופת ובקושי מצליח להשאיר את העיניים פתוחות מרוב תשישות, אבל כאשר הוא כן מצליח, הוא צלול ומדבר לעניין.

אתמול כבר אכל איתנו קצת ואפילו עשינו לו קידוש...

כמובן שהוא שואל כל הזמן על האופנוע, וכשראה תמונות שלו אמר "אוי חמוד...מסכן שלי..."

זהו בינתיים...

שבת שלום לכולם!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
הוא כבר יצא מטיפול נמרץ ביום שישי בצהריים ונמצט כרגע במחלקה אורטופדית.

הוא סובל מכאבי תופת ובקושי מצליח להשאיר את העיניים פתוחות מרוב תשישות, אבל כאשר הוא כן מצליח, הוא צלול ומדבר לעניין.

אתמול כבר אכל איתנו קצת ואפילו עשינו לו קידוש...

כמובן שהוא שואל כל הזמן על האופנוע, וכשראה תמונות שלו אמר "אוי חמוד...מסכן שלי..."

זהו בינתיים...

שבת שלום לכולם!

טוב לדעת שהוא מתחיל להרגיש יותר טוב, החלמה מהירה!

פורסם

עצוב לשמוע, בייחוד כשיודעים במי מדובר, אני בטוח שהוא יחזור ובענק לרכב, שום משאית ושום רכב יעצור מישהו שרכיבה זה אצלו בדם. אני מקווה לשמוע בשורות טובות בקרוב. :p

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מהודעה להודעה אתה מוסיף עוד בשורות טובות, שימשיך רק ככה!

רפואה שלמה :-)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.

• תוכן חדש...