Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי A6 2.5TDI שנת 2004. נערך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני שתתחילו "לקלל" אותי שאני רוצה לרכוש רכב גרמני ישן ויקר בטירוף בטיפולים (הייתה לי A4 2002 ואני יודע על מה מדובר) תבינו שמבחינתי רכב כזה הוא בגדר חלום שאני מאוד רוצה להגשים למרות שאין לי יותר מידי אמצעים לכך..

אז אום תוכלו לחוות געתכם המקצועית בנוגע לרכב זה, האם הוא באמת עושה 1/12 כמו שמופיע ב-KML והאם יש סיכוי שהטורבו המשאבת סולר יחזיקו מעמד איזה שנה שנתיים- מדובר על רכב עם ק"מ נמוך יחסית (לא משאיר את הרכב אצלי יותר מזה),

בנוסף אם יש בעיות מיוחדות בדגם זה (לרבות חיישנים מזייפים למינהם) אשמח לקבל מידע מראש,

אולי בכל זאת ארד מזה בסוף...

(באופן כללי הרכב שאני רוצה לרכוש הוא דיזל בלבד, גדול - מינימום מימדים של A4, עדיף מאוד גבוהה לגרמני, ולא יקר יחסית - לפחות במעמד הרכישה, לצורך העיניין גם מרצדס-מונית באה בחשבון)

תודה רבה, שבת שלום

8)

פורסם

אני די חושב שענית לעצמך לא? אם אין לך את האמצעים למה לקפוץ מעל הפופיק?

רכב לא יקר במעמד הרכישה? ומה אחר כך? כן זה רכב גרמני ישן יקר בטירוף לאחזקה ואתה יודע את זה.

BassHead:vamp:

פורסם

רציתי לדעת האם הצריכת דלק היא אכן 1/12 (כי אז זה מתאים לי)

והאם מישהו מכיר בעיות מיוחדות ברכב - בדגש על משאבת סולר (נפוצות ברכבי דיזל באופן כללי) ואולי גיר רגיש,

זה מה הכי חשוב מבחינתי.. שכן כל שאר התיקונים אני עושה בעצמי וקונה חלקים לרוב בפירוקים אז ככה שזה פחות קריטי בעיניי

• תוכן חדש...