Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לצערנו גייסו כמות קטנה ממה שאשרו (כתבו בעיתון שאשרו 40000,בפועל גייסו רק 10-15 אלף)

סתם לשם השוואה - ב2006 גויסו 60000 בצו 8 (במלחמת לבנון 2)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אמנם לא הייתי בלבנון 2, אבל בלבנון כן הייתי, ולצערי, אני יודע דבר או שניים על מלחמה בארגון טרור שמשתמש באזרחים חפים מפשע כמטריית הגנה.

מלחמה זה לא דבר יפה, וכשיש לך נשים וילדים בשדה הקרב זה גהנום שלא ברא השטן, כשאתה יורה בטעות בילד, אין דרך חזרה מזה, זה יאכל אותך מבפנים וזה יכאב עד יומך האחרון.

אף אחד לא בורח ממלחמה, אבל אף אחד לא צריך לרוץ בחיוך לעברה.

פורסם
גוסטי יצאה פונטו חדשה,

מה אתה אומר עליה?

הגבתי כבר בשרשור עצמו.

במילה אחת? גועל.

בשתי מילים? גועל נפש.

בכמה מילים? אני מקווה שאלה תמונות מפוברקות.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אז מה עושים, מגובבים

מתפננים על פורומים

מפשפשים בשרשורים

עפים על הודעות של בנצי(ם)

ושרים שיהיה טוב

שרים כדי לא להשתעמם

שרים כדי לא לראות שאין על מה

שרים עוד שיר גיבוביאדה

הלו

חופשי להתגלגל כמה שארצה :D

10$ הנחה (לכם ולי) להזמנה מ-vitacost.com - אם תרשמו דרך הלינק הזה. :arrow:

פורסם
הגבתי כבר בשרשור עצמו.

במילה אחת? גועל.

בשתי מילים? גועל נפש.

בכמה מילים? אני מקווה שאלה תמונות מפוברקות.

אני מבין שאתה הולך לקנות אחת.

בלאט שוב יש מלא עבודה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

בואו ניתן לכם סיפור מעניין מאתמול.

קיבלתי טלפון שהמחשב שלי מתוקן ושאני אבוא לאסוף אותו, העמסתי את עצמי על הרכב האהוב שלי ויצאתי מהבית אל עבר חולון.

יוצא מהקיבוץ, לוקח שמאלה לכביש המהיר החדש שבנו (411) ונוסע.

אני על הנתיב הימני על 411 כאשר אני רואה גולף כהה (1.6 FSI) סוטה לכיוון שלי, בקטנה- זה קורה כל יום. נותן צפצוף חביב כדי שתשים לב שיש כאן רכב ותחזור לנתיב שלה. אך לא, היא המשיכה להיכנס לי לנתיב עד שנגעה ברכב שלי והסיטה אותו מכיוון הנסיעה. הרכב התחיל לאבד שליטה ולפני ששמתי לב מה קורה כבר דהרתי לתוך חומת הבטון במהירות האופיינית לנסיעה בכביש מהיר. חטפתי את הבום ועוד לא הספקתי להבין מה קורה ואני קולט שאני בעיצומה של דהירה נוספת לתוך הגדר בצד השני. זה היה בהילוך איטי, רק חיכיתי למכה הבאה ואני רק חושב שהנה, עוד חצי שנייה ואני הולך קיבינימאט בגלל איזה מטומטמת שלא יודעת לעבור נתיב. המחשבה שאתה עובר את השניות האחרונות בחיים שלך היא נוראית, לא מאחל את זה לאף אחד.

חטפתי את הבום והרכב נעצר. והנה אני רואה את הגולף מתרחקת לה בנסיעה מהירה. לא כועס, רק שמח שאני חי.

מחפש את הפלאפון בסטנד שלו על השמשה, הסטנד לא שם- נח לו בסבבה על המושב האחורי - הדבק והוואקום שהדביקו אותו לשמשה לא הספיקו והוא טס לשם בתאונה.

המראה האחורית גם היא עפה מהמקום שלה, ישר לפנים שלי ונחתה לי על הרגליים.

כוויה מטורפת וחתכים על יד שמאל מהכרית האויר שנפתחה.

אנשים מהר עצרו והזמינו לי אמבולנס, אחד אמר שהוא ראה הכל ואישר שזו אכן הייתה גולף כהה שנמלטה מהזירה.

הגיע האמבולנס לאחר כמה דקות וחילצו אותי על קרש גב אל האמבולנס ומשם לקפלן.

והנה אני, שוכב על מיטה במיון מקובע לקרש גב. הארנק שלי על מדף לידי והפלאפון בכיס. אחרי רבע שעה בערך מגיע האורתופד שמשחרר אותי מהקרש גב, מכאן בדיקות סטנדרטיות עד לשחרור.

אז מה יש לנו?

כוייות דרגה 2 ביד שמאל. שטפי דם בצוואר ובחזה מהחגורה. כאבים מטורפים בכל פלג הגוף העליון ובעורף. מכה ונפיחות בשוק שמאל. חיסון טטנוס.

50 שקל שחסרים לי מהארנק (בן אדם מקובע למיטה וארנק שנמצא לידו כנראה מהווים טרף קל).

הרכב אובדן להלכה. הכל נמעך ויצא מהמקום, כולל מנוע וכל דבר נוסף שנמצא שם. אין לי מושג איך יצאתי מזה רק שמח שזה קרה.

יש המשך לסיפור, מחר אחר הצהריים יהיו בידי עוד פרטים.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אנשים מטומטמים כאלה. בטוח הוא היה בפלאפון או כיוון תחנות ברדיו. ועוד זה שגנבו לך 50 שקל מהארנק... ימים כאלה יכולים לגרום לבן אדם לאבד את דעתו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...