Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה להתקין את סט הקופוננט שקניתי ברכב, ואשמח אם תמליצו לי על מיקום טוב לטוויטרים.

אני מעדיף להתקין על הדש בורד,אבל חושש מקרני השמש שיטגנו אותו.

מה אתם חושבים?

נ.ב. סט הקומפוננט הוא JBL GT6-6C שיחובר ישר לרדיו דיסק, מומלץ להחליף את החיווט שמגיע אליו,

או שאפשר להשתמש בחיווט המקורי בדלתות?

תודה מראש אמיר.

kora with housing.jpg

kora.jpg

triangle with housing.jpg

triangle without housing.jpg

dash.jpg

פורסם

בגדול ציוד לרכב תוכנן להיות ברכב על כל המשתמע בזה (טמפ', שמש, לחות), תיכנון זה אגב מעמיד את החברות במצב שבו הם "מזיקות" לאלמנטים ע"י הוספת שכבות הגנה לאלמנטים, שאינם נמצאים באלמנטים בייתים, ומקשים על תיפקודם.

בכל אופן שמש ישירה זה בטוח לא נעים להם אבל גם לא מה שיביא עליהם אסון בטווח הקצר, הייתי נמנע מזה, ויש את אופציית מגן השמש.

בחירת מיקום טוב, לא ע"פ עצה בפורום, אלא עפ"י האזנה שלך ובחירה של מה מתאים לך יותר

און אקסיס- הטוויורים מכוונים ישר לאוזניים.

אוף אקסיס- ההפך.

היו לי טוויטרים ששנאתי באון אקסיס, והיו טווטרים שממש היו לא משהו באוף אקסיס, זה לא תורה מסיני ואין פה חוקים.

עצה שלי, קח דבק דו"צ משובך (שלא ייפול תו"כ נסיעה), ותנסה כמה אופציות, אפילו לאופציה הפחות טובה תתן איזה יום ניסיון, לא חצי דקה, עד שתגיע למיקום/זווית המתאימה.

בהצלחה.

SCANSPEAK

פורסם

bengee תודה על התשובה המפורטת,אני אנסה את מה שאמרת.

ומה בנוגע להעברת חוטים חדשים לקומפוננט, זה נדרש או שאפשר לוותר על זה כי זה מחובר למגבר של הרדיו דיסק בלבד?

פורסם

חוטים חדשים ובריאים יותר מהמקורים זה תמיד מומלץ, ומניסיון אישי מעניק לאלמנטים חיים, אבל במקרה של הגברה על HU אני לא באמת יודע כמה זה נחוץ, באם הרכב ישן, אז גם החיווט ישן, וחיווט טרי שלא עבר חימצון כן ישפיע.

עלות של חיווט חדש מהדלתות ל HU יעל בסביבות ה50-70 שקלים, ובמידה ואתה מתקין לבד, אז זה עוד קצת עבודה מסובכת ומעצבנת, אם יש קונקטור בדלת אז זה עוד יותר מעצבן, ובמקרה כזה הייתי נשאר עם החיווט המקורי.

בסיכמו של דבר אני החלפתי חיווט כבר פעמים, ומבחינתי זה דיי בגדר חובה אבל אצלי יש מערכת אחרת, במקרה שלך זה ממש שאלה של האם המיץ שווה את הסחיטה, ואני לא בטוח שזה שווה בשביל הגברה על HU.

החלטה שלך.

בהצלחה!

SCANSPEAK

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...