Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב שלי גולף שנת 82 מנוע 1100, קניתי את הרכב עם מידת צמיגים 185/55/14 שלא מאושרת ברשיון הרכב, יצרתי קשר עם צ'מפיון מוטורס בבני ברק ונמסר לי שאינני יכול לאשר מידת צמיגים זאת וכי המידה הכי גבוהה שאני יכול לאשר לדגם הזה עם המנוע הזה זה 175/70/13! לא משנה שלקבריולט אפשר לאשר גם 15, ולא משנה של gti ניתן לאשר 14 בגלל שאצלי הרכב עם מנוע 1100 אז לא ניתן לאשר את המידת צמיגים!

אה וזה גם עולה 75 שקל!!

האמתי שכל זה מפתיע אותי כי לפני שנה וחצי היה ברשותי רכב אחר (פיאט בראבו 1600) ונתנו לי ללא בעיות לאשר מידת צמיגים של הדגם הבכיר (hgt ג'אנט 15) אה וזה אפילו היה חינם!

אז למה בסמל"ת כן ובצ'מפיון מוטורס לא? מה אני יכול לעשות? (זה דיי תפס אותי ב*****)

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אתה ניגש לכל מכון רישוי שמחזיק תכנת אוטודטה ומאשר במקום לפי התכנה.

בשביל מה בכלל לפנות ליבואן???

אם המידה מופיעה בתכנה הבוחן חייב לאשר לך אותה.

בהצלחה,

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

היום כל מכוני הרישוי עובדים לפי תוכנת אוטודטה. גש לכל מכון רישוי ובקש לדבר עם הרב בוחן. הבדיקה בתוכנה בדך כלל בחינם, האישור יעלה לך סכום של כ-20 עד 40 ש"ח.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מוזר לי להגיד את זה ,

אבל בדקתי בAutodata ולא מצויין את מידת הגלגלים עבור רכב זה,

אין אפשרות ללחוץ על הכפתור שאומר מה המידה.

בשאר הרכבים עובד תקין.

ידוע לך באילו שנים הדגם הזה יוצר?

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

מ 74 ועד 83, כפי שאמרתי אישרתי בעבר צמיגים לרכב אחר והתעקשו איתי על אישור מהיבואן, כאשר הם הולכים לפי אוטודאטה הם מסתכלים רק על אותו המנוע (1100) ולא מעניין אותם שבמנועים אחרים ניתן לאשר מידות שונות.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...