Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מותקן לי ברכב כרגע קומפוננט של Rockford T1652-S,

הם עובדים עם מגבר של Hertz HE4.

הלכתי למתקין מערכות והוא אמר לי שהקומפוננט לא "נפתח" ואני צריך מגבר של 100RMS.

איזה מגבר של 4 ערוצים מומלץ?

בנתיים חשבתי על :

- Rockford P400.4

- JBL GTO1004

איך הם ? יש מגברים אחרים מומלצים ?

אם זה משנה יש לי רדיו דיסק Pioneer DEH5450SD,וסאב של JBL GTO1204BP.

תודה לעוזרים!

[אני מחפש מגבר שייתן לי עוצמה,ווליום גבוהה,זה יותר חשוב לי מהאיכות]

פורסם

ל NEGATIVE יחד עם מה שאתה אומר אני לא מאמין שזה יפתור את בעיית הווליום.

אני מאמין שיש בעיה אקוסטית שלא טופלה נכון בהתקנה.

אם תגשר את הקומפוננט ולא תהיה עליה בווליום תדע שהבעיה לא בכוח.

אגב, ב 64 וואט הקומפוננט שלך מוציאים ברכב בסביבות ה 110 DB, ווליום שבמערכת מאוזנת היה מעיף לך את הפוני.

פורסם

110 דציבל זה לא כזה חזק מ65 וואט, המידבאסים שלי צריכים 10 וואט בקושי כדי להגיע ל110 דציבל, והם יכולים לספוג 150 וואט כל היום.

קומפוננט לא ״נפתח״ אין כזה דבר, אם אתה רוצה לפתוח אותם.. קח אותם לסמטה חשוכה בשעות הלילה המאוחרות.

פורסם

אני לא מבין כ"כ גדול ואני לא יודע לעשות גישור או מה שאמרתם.

אני התקנתי אצל TOMCAR מערכות,ממש מרוצה מהשירות שלו.

אבל הוא אמר לי שבמגבר ואני גם ראיתי בכיוונים שהוא על הכי חזק ועדיין לא יוצא עוצמה.

יש לי מגבר של JBL GT5A604 מחובר אליו רק 2 אחוריים של JBL פשוטים,

חשבתי אולי לחבר את הקומפוננט בגישור ולתפוס את כל ה 4 ערוצים למגבר הזה,ואת האחוריים לחבר ל HERTZ.

זה יצא יותר טוב?

פורסם

שני המגברים לא להיט היסטרי, ואם כוח הבחור מחפש אז הרוקפורד חלש, וההרץ הקיים יותר טוב ממנו.

לפני שאתה רץ להחליף מגבר, תנסה להגיע לאחד המפגשים, שמישהו יתן מבט על הכיוונים שם.

אתה לא יכול (ועזוב שזה לא ממולץ, מבחינת איכות), לגשר גם זוג קומפוננט וגם סאב עם מגבר ארבעה ערוצים.

SCANSPEAK

פורסם

שטויות במיץ, לגשר אמנם מגיע לעיוות מהר יותר, בגלל זה צריך לדעת לכוון.

לחבר כיוונתי פוקאל a1 בגישור מקבלים 150 רמס נבדק עיוות ונמצא כתקין לחלוטין.

אני לא יודע מה הנסיון שלך עם גישור של סט קומפוננט, אני יצאתי מופתע מאוד לטובה מהתוצאה.

JL Audio

פורסם

אוהד יש לבחור רק מגבר ארבעה ערוצים, בשביל לגשר את הקומפוננט הוא צריך עוד מגבר לסאב. אז איך בדיוק אתה רוצה שהוא יםעיל סט בגישור (זה ארבעה ערוצים), ולהפעיל גם סאב?

ולגבי הניסיון שלי עם גישור, גישרתי מורל הייבריד עם גנסיס סדרה גבוהה, היה חזק אך פחות איכותי, מאד מורגש.

חבר גישר מידבאסים של הרץ מילה ואחרי שהתחננתי אליו לבטל טת הגישור הוא רק הודה לי, שוב עניין האיכות.

מה שכן מסקרן אותי איך בדקת עיוות.

SCANSPEAK

פורסם

משהו פה לא נשמע לי הגיוני, או שהמגבר שלך מסתמך על תשתית עלובה או שהסט מחובר/מכוון לא נכון.

לא רואה שום סיבה אחרת במידה והכל תקין.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

בשיטה הקלאסית- שמתי שיר רגיש מאוד לעיוות, השיר נבדק מספר פעמים עם שיטת כיוון ע״פי חוק אום, בכמה מערכות שונות כך: השיר התנגן כשהכל מכוון, נגיעה קלה בגיין והעיוות התגלה. ז״א שהשיטת כיוון מאוד יעילה.

JL Audio

פורסם

קליפינג ועיוות כתוצטה מגישור הם דברים שונים לגמרי אוהד. עם העיוות אין מה לעשות, ברגע שגישרת הוא שם ולא משנה מה תעשה.

ועוד לא הסברת איך אתה רוצה שהוא יגשר את הסט וסאב עם מגבר ארבעה ערוצים.

SCANSPEAK

פורסם

100RMS לקומפוננט באמת יפתח אותו, יפתח את האמא שלו, אצלי בסט זה עומד על בערך 40RMS ואני לא מתאר לעצמי מה לעזאזל קורה אם אני מביא לו 100+RMS.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

הוא מתכנן לקנות עוד מגבר..

ואני אשמח לדעת על פי מה אתה קובע שבגישור העיוות והקליפינג קיימים כבר מההתחלה של הגיין?

@IceCold- זה יחסי, אני נותן לרמקולים שלי 150 רמס ורוצה עוד.. :)

JL Audio

פורסם

אתה נותן להם 150 ללא גישור.

עיוות זה כשמו עיוות של הצליל כתוצאה מהמגבר עצמו, קיים בכל מגבר ומשם נתוני ה thd וה snr , נתונים אלו מצביעם על אחוז העיוות, והיחס של הרעש הנוצר ב-מ-ג-ב-ר לעומת אות המקור. בגישור אתה בעצם משתמש בשני מגברים, אחד לפלוס ואחד למינוס, שני מגברים קרי פעמים רעש ועיוותים ושוב, זה מורגש, לא אמרתי שקריטי, אבל בהחלט מורגש.

משחק עם הגיין לא מונע עיוות הוא מונע קליפניג, שזה תוצאה של רגישות יתר, וזה תלוי רדיו דיסק (מתח מוצא) ומגבר.

וכמו שאמרתי גישרתי כבר סט, עם מגבר סופר איכותי, וחבר גישה מילה, זה לא זה, הוא התעקש ובסוף הודה שזה הרס.

לדעתי אם כבר לגשר וופרים, אז רק שהם חלק מסט 3 חלקים, שמה זה באמת יהיה פחות מורגש.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...