Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי הצעה אטרקטיבית על סיריון 2011 עם פחות מ30,000 ק"מ (לא עבר תאונה ואין פגיעות שלדה. ראיתי את הרכב ואת

מסמכי מבחן הרישוי שהוא עבר). המחיר 62,000 ש"ח(אולי אקבל בפחות). אמנם זה יקר אבל נשמע לי הצעה חד פעמית.

השאלה שלי אליכם, איזה מבחן רישוי כדי לקחת לבדיקה שלי?

אני הכי לא בקיא בנושאים האלה (עד כה נסעתי ברכב מדגם 94 שלי וההורים)

העסקה תיסגר כנראה תחילת שבוע הבא

אשמח לתשובות.

פורסם

תיקון קטן:

פחות מ- 40,000 קמ"ש

והאוטו הקודם הוא מודל 96

מחפש מכון רישוי מהימן לקחת את הרכב לפני הקנייה.

תודה.

פורסם

צודק, טעות שלי.

אני גר באזור השרון (רעננה , הוד השרון).

מחפש מכון רישוי מהימן

כמו כן, עשיתי היום נהיגה קצרה על הרכב והמזגן לא ממש הורגש (בהכי חזק)

שאלתי חבר ואמר לי שזה נבדק במכון רישוי, ושהוא שמע שיש בעיות במזגנים של סיריון שנת 2011

מכירים דבר כזה?

פורסם

המחיר שקיבלת ולפי מה שיש ביד 2 הוא בסדר דווקא,מוזר שהמזגן היה חלש,היום היה מאוד חם ובמקרה יצא לי לנהוג על סריון 2008,המזגן מהר מאוד קירר את תא הנוסעים,ויחידת הכוח לא השתנתה במהלך השנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם לי זה היה קצת מוזר בנסיעה.

אמרתי לסוכן, אמר שזה קירר דווקא ואני לא צריך להיות מודאג מזה.

אני מניח שאם יש בעיית מזגן מיוחדת במכון הרישוי יעלו על זה (לדעתי אני דואג מקטנות)

אגב, מכיר מכון רישוי לבדיקה לפני רכישה?

פורסם

הי

יש פה הנחה לחברי פורום בקופיוטסט רעננה.

אני עד עכשיו עשיתי את כל הבדיקות לרכבים שקניתי במבדק הרצליה והיית מרוצה סה"כ. רק קח בחשבון שלמבדק מומלץ להגיע בשעת הפתיחה באיזור 7:30, כי במהלך היום עמוס שם רצח.

פורסם

אולי כדאי לבדוק אם הוחלף פילטר אוויר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איך יודעים אם הוחלף פילטר אויר ? (מעבר לכך שאשאל אותו)

בטסט שעשו לאוטו לפני כשבועיים - יצא תקין מערכת הקירור. זה אותו דבר?

הבדיקה של הליסינג בוצע בקופיוטסט (לא זוכר איזה עיר)

פורסם

סליחה התכוונתי פילטר מזגן.

הרכב צריך להיות מטופל במורשה,החברה יכולה להוציא פירוט טיפולים.

ניסית אולי סריון אחרת אם יש שם?

פורסם

מערכת קירור שיצאה תקינה זו מערכת הקירור של המנוע, דהיינו רדיאטור וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זאת אומרת שמערכת קירור לא חופפת לפילטר מזגן

ייתכן שבשנתיים כלל לא היה צריך להיות מטופל הפילטר מזגן, כך שאיך אדע בעצם?

לגבי סיריון נוספת, לא בדקתי אם יש עוד אחת, יכול להיות שכן.

פורסם

לגבי החלפת הפילטר,טלפון למורשה ואתה תדע.

• תוכן חדש...