Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנס לבנק, מוכן להוציא כ 2000שח לעסקה חשובה והזמן מתקתק. עומד מול המכונה, מכניס כרטיס, מוכן להכניס 4 ספרות. עומד קפוא ולא מצליח להקיש ספרה אחד אפילו. בלאק אווט, אין לי מושג מה הקוד. אחרי מאות פעמים בשנה שאני מכניס את הקוד ללא מחשבה. אחרי עמידה קפואה של כחמש דקות, עושה פרסה, וחוזר לאוטו. אין עסקה. באותו לילה, קם ב3 לפנות בוקר. "אהה! הקוד! 1114! אין טעם עכשיו, העסקה ירדה לטמיון:-D

סיפור אמיתי.

אל דאגה, החלפתי כבר שני כרטיסים כבר.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקודנים האלו זה אסון. והכל בגלל חברות הביטוח, כאילו שיש גנב רכב שלא יכול להתגבר על זה בשניה.

אגב, הדבר היחיד שהתקלקל אצלי באסטרה הוא הקודן, שהוחלף במסגרת האחריות. נחשו איפה נעשתה ההתקנה במקור?

פורסם

בדיוק כמו שקורה לי כשאני מגיע לכספומט, אני מוציא כסף אלפי פעמים בשנה ופתאום אני מגיע ואין לי מושג מה הקוד עד שאני מסתכל כמובן איפה שהוא כתוב ואז נזכר.

במאזדה 3 שהייתה לי זכרתי את הקוד לפי הצורה שלו, וכשמישהי ישבה בכיסא של הנהג ורצתה להניע היא ביקשה ממני את הקוד ולי כמובן לא היה מושג, עברתי לכסא הנהג וגם שם לא זכרתי זה פשוט משהו שמגיע לך בטבעיות כשאתה נכנס לאוטו ואפילו לא חושב על זה, אבל כשאתה חושב על זה , זה הכי מסובך :D

*שכחתי לציין שבאמזדה הקודן היה ננעל לכ 2 דקות בכל 5 פעמים שגויות , וזה יוצר מצב שאתה יושב ברכב כמו בעל ואישה אתה מסתכל על הקודן והוא מסתכל עלייך ולא קורה כלום בעצם..

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
לא כדאי , תצא פסיכי .

Already there...

-------------------

יותר גרוע מלשכוח את הקוד, לשכוח שאין קודן:

אחרי יום שלם בו נהגתי ברכב בעל קודן, נכנסתי בערב לרכבי (שאין בו שום זכר לאחד שכזה).

שיט, איפה הקודן? רגע רגע, יש מצב שפרצו לרכב?

אם כן, אין שום סימן. האם לא גנבו שום דבר? התחילו לגנוב קודנים? לאן הגענו?

פאק פאק פאק...

רגע, מה היה הקוד בכלל? לעזאזל! גם את זה שכחתי.

...

חם פה, צריך להפעיל מזגן.

ללא מחשבה מכניס מפתח לסוויץ', מניע, לוחץ על Auto (מזגן).

טוב עכשיו איפה הקודן המ*דיין הזה?? רגע, אבל, אההה...אני צריך בירה!

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

הולך לרכב ומישהו כבר בונה על החנייה שלי ומלווה אותי בנסיעה איטית, נכנס לרכב ולא מצליח להזכר בקוד!!!

זכורים לי מספרים כלשהם אז אני מנסה כמה פעמים ומגלה להפתעתי שהקודן ננעל אחרי כמה נסיונות...

הסטוקר ממתין בנתיים מאחורה ורואה שזה לא מתקדם לשום מקום.

אחרי כמה דקות הוא מגיע לחלון ושואל אותי מה קורה - אומר לו בתמימות "וואלה לא יודע מה קרה לקודן - נדפק כנראה"

הוא כבר חיפש חנייה אחרת...

פורסם

אוסף אותה מסלון הכלות. יום לח, היא מבקשת להפעיל מזגן מהר. הרכב שכור. כמובן שאני מתבלבל בקוד 3 פעמים והרכב מושבת ל-3 או 5 דקות. תענוג... תבחר, אתה רוצה לפתוח דלתות, לסגור אותן, לפתוח חלונות?

היא מתחילה לעשות מבטים על התותח שהיא הולכת להתחתן איתו; אני לא יכול להפסיק לצחוק מהאבסורד של הסיטואציה, אבל אותה זה בכלל לא משעשע. הצלם ממשיך לצלם (הוא גם הכניס את הקטע לוידאו של החתונה וזה דרש עריכה חוזרת כדי להיפטר מרגעי ה"זוהר" האלה שלי, עם ליווי מוזיקה רומנטית).

בסוף נזכרתי, הנעתי ועפתי משם.

si vis pacem, para bellum

פורסם

אהבתי!

Gn'f'R

פורסם
Already there...

-------------------

יותר גרוע מלשכוח את הקוד, לשכוח שאין קודן:

אחרי יום שלם בו נהגתי ברכב בעל קודן, נכנסתי בערב לרכבי (שאין בו שום זכר לאחד שכזה).

שיט, איפה הקודן? רגע רגע, יש מצב שפרצו לרכב?

אם כן, אין שום סימן. האם לא גנבו שום דבר? התחילו לגנוב קודנים? לאן הגענו?

פאק פאק פאק...

רגע, מה היה הקוד בכלל? לעזאזל! גם את זה שכחתי.

...

חם פה, צריך להפעיל מזגן.

לא קשור אבל אולי תמליץ לי על חברת ביטוח שלא דורשת קודן?

פורסם
לא קשור אבל אולי תמליץ לי על חברת ביטוח שלא דורשת קודן?

בגדול חברת הביטוח אליהו גילתה את מירב הגמישות בעניין זה ולמיטב ידיעתי גם בכל הנוגע למגוון הרכבים אותם היא מסכימה לבטח.

אך יש בעיה קטנה, לאחרונה "מגדל" קנו את "אליהו" וכל הגמישות הזאת נעלמה כלא הייתה.

אני אישית מבוטח נכון להיום בחברת שירביט. תוספת המחיר שאני משלם בהשוואה למצב בו יש קודנית אינה מצדיקה התקנה של אחת וכנ"ל לגבי איתוראן.

בהצלחה!

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אצלי בפונטיאק אין את הבעיות האלו.

יש קודן מהישנים שצריך להצמיד ונדלק אור ירוק ואפשר להניע את הרכב בלי קודים בלי שטויות.:-)

אהבתי את הכתיבה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

פעם בלבלתי חבר. אתם מכירים את הקטע המעצבן, כשמישהו מנסה לספור, או לעשות משהו שקשור במספרים, ואז האדם המעצבן מתחיל לדקלם במהירות מספרים שלא קשורים לכלום בכדי לעצבן אותו?

אז אני הייתי המדקלם, וחברי היקר שכח את הקוד. דקות ארוכות ישבנו ברכב עד שהוא התקשר לאח שלו ב12 בלילה לשאול אותו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...